- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
Új hozzászólás Aktív témák
-
T. I.
senior tag
-
Elims
veterán
Akkor a tiéddel tényleg nem stimmelt vmi..jòl tetted,hogy eladtad. :-)
Szerk.:
De viccet félretéve,nem tudom,hogy mi lehet a c elfogyàs problémàval.Nàlam egyàltalàn nincs ilyen.
Vagy az email/facebook/talàn gyàri böngésző vmije vagy passz. :-/ De,hogy nem rom hiba az 100%.MK VII: A Taylor rom-ra bàrmi,bàrmikor visszarakhatò ami a gyàriban volt.Minden hiànyzò kiegészítést vissza tudsz rakni.
-
MK VII
veterán
Lehet kövezés lesz belőle, de a gyári szoftver nekem is jobban bejön.
Nekem pl nagyon hiányzik Taylor-ból, hogy fényképezésnél nincs segédfény. Mármint, hogy nem működik a narancssárga (piros?) elővilágítás. Sötétben nagyon hasznos az "élesebb" képek készítéséhez.
Jelenleg a Taylor van fent, de pont a napokban gondoltam rá, hogy visszateszem a gyárit. Na majd meglátom. -
Elims
veterán
Én nagyon sajnàlnàm eladni.Tőlem biztos nem viszi ki senki soha a hàzbòl...
Persze te tudod. :-)
Hirdesd meg a jofogas-on/vateràn (ha fent vagy),gyorsabban elviszik.Ha csak itt hirdeted (nem tudom,hogy itt hirdeted-e) nem biztos,hogy elmegy -jò àron-.
+írj hozzà egy jò körítő szöveget,sokan vevők rà! :-) -
Elims
veterán
"...nem érzem másnak."
Ez a helyzet. :-) Ha most felraknàd refurbish-sel megtudnàd,hogy mi volt a különbség.
A sw update utàn még BIZTOS -és erre hiàba írsz bàrmit,én nem fogom elhinni- lesznek nagyon aprò lag-olàsok mint a hard reset utàn szoktak.Azt màr az ember észre sem veszi,komolyan,de minden symbian telefonnàl így van.
Ha viszont a refurbish-sel megy fel akkor megy fel kristàly tisztàn mint amikor kihozod a boltbòl.
De ha neked ùgy megfelel ahogy van akkor nincs gond. :-)
Nem azt mondom,hogy most "szar" telefonod van,szò nincs erről csak azt mondom,hogy refurbish-sel jobb lenne. -
-
Elims
veterán
Mennyiért adnàd?Szimplàn kívàncsisàg. :-)
Nekem itt pihen az ezüst n8,szòval tényleg csak kívàncsisàgbòl. (Bàr ha nagyon olcsòn adod megveszem vkinek a körömből)Korpicschess: Mindenképp Taylor rom-ot tegyél fel ha lecseréled.
Tökéletesek! (Komolyan)Szerk.: Pròbàlj meg màsik phoenix-et.Alaplapi usb-be van dugva a telefon?
-
EndR
tag
Az android-tól ódzkodok (tapasztalat a családból). Bár most, hogy a Here már ott is offline használható...
Az Fm-transzmitteres vágyaimat elengedtem, de a többi maradt: valóban jó kamera (dedikált gombbal), használható offline navigáció, bővíthető memória, lag-mentes működés, jó akku.
Ezt kitoltam egy mostanra szükségessé vált dual-sim elvárással is. Ezzel együtt gyakorlatilag 0 versenyző maradt...
Valóban magas a mérce az N8-al!Talán nyáron a Lenovo Vibe Shot, de én inkább WP-t választanék, ha lehetne...
(#36317) Francia91: Jó is lesz az!!!
Sajnos az én elvárásaimnak nem ok. (pedig sokáig szemeztem vele)
-
Tomcat
őstag
Ma regel óta nálam ismét megy a qooWeather. A widget is és az app is magától frissül aktív kapcsolat esetén. Ahogy nézem az adatszolgáltatót cserélték ki. "Weather data provided by Foreca". Kérdés hogy meddig működik, de biztos ami biztos ezentúl párhuzamosan használom az Accuweather-rel.
-
Freeman007
senior tag
Ebben igazad lehet, hogy több hónapja kint van.
Keress még pár apróságot, tartozékot, hátha találsz valami értelmeset és új már jobban megérné...Egyébként én azt mondom, hogy 1 óra alatt ki lehet cserélni a hangszórót, úgy ha az ember még sosem szedett szét ilyet és netről nézi a szétszedős videót. Nekem az N73-nál sikerült így megcsinálni. Az N8-at még nem szedtem szét.
-
-
Elims
veterán
Kosz alatt értem a port,stb-t. Hangszòròknàl gyakran előfordul,hogy ilyen fém spén/szilànk kerül a membrànra és kevésbé engedi rezegni (a màgnes miatt ugye),na akkor halkul el a hangszòrò.
Lehet vele szòrakozni és kikefélni,kiszedni,de érdemesebb ùjra cserélni.Mondjuk nàlad nem valòszínű,hogy pont ez lesz,mert vmikor működik,vmikor nem.Én ezért talàn az alatta lévő két érintkezőt nézném meg és ha màr ott lennék akkor a hangszòrò aljàt,hogy nem korrodàlt-e. Igen,telefonròl beszélek..
Ha elviszed szervízbe vagy te belenézel írj,hogy mi a helyzet. -
imi290
aktív tag
Nem nagy kunszt kicserélni a beszédhangszórót,én is már cseréltem rajta.Amúgy sok Nokiás jó bele.
Nokia 220, 3710 Fold, 5228, 5230, 5233, 5235, 5800, 6303 Classic, 6303i Classic, 6600 Slide, 6720 Classic, 701, Asha 200, Asha 201, Lumia 520, Lumia 525, Lumia 630, Lumia 635, Lumia 710, Lumia 730, Lumia 735, Lumia 830, Lumia 930, C6-01, C7-00, C7-00s ORO, E5-00, E52, E55, E65, E66, E71, E72, N8-00, N85, N86, X6, X7-00.
-
MurdR
veterán
-
Francia91
veterán
Megkerdezed az eladot, biztos tud valaszolni ra
De szerintem ez az, a 6020-as Nokiam hangszoroja is igy nezett ki.
GSM szervizt nem nagyon ismerek, en Del - Alfoldi vagyok, egy Szentesi GSM szervizben csinaltattam meg a 6020-ast, meg anno az N73-asomat is ott csinaltattam, ha vmi baja volt -
Freeman007
senior tag
-
T. I.
senior tag
-
Francia91
veterán
Az Autoval-bol inditom, de nem csinalja, nem navigal. Ramegyek az "Utvonal attekintese" menure, nem jelzi az utvonalat sem (csak a kiindulasi pontot jelzi, oszt csokolom). Ezelott ez is mukodott, at tudtam tekinteni az utvonalat.
Zenelejatszobol tenyleg a gyari a legjobb szerintem is. En szedtem le hozza kb 50 EQ-t, ami integralodik a lejatszoba, azokkal sokkal szebben szol. -
T. I.
senior tag
Szomorú, de ez van. A helyzetet jól szemlélteti a sok kiváló appot legyártó qoo búcsúszava:
Dear Symbian customers,
as soon as the year 2014 starts, developers cannot publish new content to the Ovi Store that is running Symbian or Meego any more. You are still able to download existing apps. But there will not be any new apps. This affects all active Symbian developers. That affects us and of course this affects you.
Because of that we have to announce that qooApps will not publish any new content any more because of lack of an existing sales channel.
We want to thank you for your support and all your suggestions.
It was a pleasure for us to work together with you and to make your most wanted apps.Thank you so much and keep having fun using our apps.
qooApps
-
Mr.Skynet
senior tag
Köszi a választ
Próbálom... csak azt nemtom, hogy miért írja a Phoenix, hogy No Connection mikor ugye ki kellene választanom, hogy USB kapcsolat... a leírtak szerint Nokia PC Suite módban van a teló, de próbáltam kikapcsolt állapotban is csatlakoztatni, helyzet változatlan.
A leírásban ott van, hogy akinek nem megy az új verzió az próbálja a másik megadott verziót, mindegyikkel ezt kapom csak, hogy No Connection.
Gondoltam arra is, hogy a Nokia PC Suite progi bezavar a Phoenix-nek, leszedtem mindent tokkal vonóval, laptop is restart, feltettem szűzen csak a Phoenix-et, de így sincs kapcsolat.
Még a Phoenix kompatibilitási módokat is próbáltam XP-ig vissza, de így meg a Phoenix el sem indult, szóval ez biztos nem segít.
Talán nem szereti a Phoenix a 64bit-es Win7-emet
USB 2.0 és 3.0 porton is próbáltam ez sem számít neki.
Nem értem mit rontok el
Esetleg telepítsek az asztali gépre egy 32bit XP -t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged