Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
-
Boyka20
csendes tag
Na most már bejött a menü magától... érdekes volt egésznap ezt csinálta..utána hirtelen megjavult.. :/
A C-n 32,8 mb van jelenleg..
Köszi azért a segítségeteket! -
Boyka20
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék Nokia N8 telefonomhoz...legújabb belle szoftver van rajta nem most tettem fel.
Lefagy a telefonom és nem jön be a menü..csak a lezáró gombra reagál és a kikapcsoló gombra.
Jó párszor be-ki kapcsolgattam de semmi....most se jön be a menü le van fagyva az egész teló.
Valaki tudna segíteni? Miért van ez? -
matyi19
őstag
válasz
bringasisti #28785 üzenetére
Nálam sem volt még ehez hasonló eset...
-
janek69
senior tag
válasz
bringasisti #28785 üzenetére
Én a telenornál vagyok,de van olyan oldal,ami a belle refresh óta teljesen kifagyasztja wifivel és mobilnettel is,úgy,hogy restart kell a telefonnak,mert teljesen lehal.
-
bringasisti
őstag
Még régebben írtam hogy néhány oldal megnyitása után újra kell indítani a telot mert nem tölt be. Aztán jött egy frissítés és a gond megoldódott. Átmentem a Vodához és ismét 3-4 oldal után megakad a letöltés egészen egyszerű oldalaknál is. Kérdés : Lehet hogy a Voda konfigurációs üzenet nem tetszik neki ?
-
azt tudja valaki miért van hogy ha elindítom a media lejátszót telon egyből elkezdi keresni a zenéket és ki is fagy,leállítani letudom a keresést de kifagy v8 as van fenn 7.2 nél nem csinált ilyet max akkor ha én kértem hogy keressen.
-
perge666
veterán
válasz
attisx #28761 üzenetére
Köszi az infót,majd beszerzek egyet,jó ötlet
akos3 Köszönöm szépen
Először nekem sem jött be ez a szín,de kb 4 hónapja amikor vettem 30-ért kihagyhatatlan ajánlat volt!Még most se lehet kapni ennyiért!Pláne hogy csak annyi a hibája hogy napfényben nem mindig kapcsol vissza a kijelző egyből hívás bontási kísérletnél!A színre visszatérve,nagyon megszerettem,és tetszik is mostmár,de azért más szinbe is elfogadnám
kpal Köszi szépen neked is
-
vanezigy
aktív tag
Fruit_Ninja_v1.70.4_S^3 elérhető a n.programok.hun
-
Elims
veterán
válasz
MC Pite #28775 üzenetére
Nagyon sok ember rászalad erre.És nem tanulnak belőle.
Ha meg próbál az ember segíteni egy olyan hirdetésnél,hogy "X telefont keresek!T-mobil függőt (/Telenor) vagy függetlent!" még majdhogynem megsértődnek.
Üzlet után meg fogszívás van,hogy jaj,mi történt a telefonnal.?
Engem még nem húztak be soha csak gondolom milyen szar lehet. -
MC Pite
veterán
Hogy páromnak és nekem miért van 1-1, az egy hosszú történet; ami úgy kezdődik miért nem veszünk használt előfizetéses telefont... (Eladni nagy poén, a feljelentés ellenére sem történt semmi az eladóval, szal megéri bűnözni Mo-n.)
Húgom igényeit pedig nem sok telefon tudja kielégíteni, de ez elég közel van a tökéleteshez -
gretzky77
veterán
http://kepfeltoltes.hu/121104/2012-11-04-078_1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Bocs de mobilról nem tudtam linkelni!
-
MC Pite
veterán
Nem kékes (monitorod valószínű a hideg színek felé húz) - ha nem is százas a színhőmérséklet a képen, mivel mindenki ismeri a dark greyt, nem szöszöltem sokat a finomhangolásával.
Ennek a színe szar. A szép a páromnál lévő bronz. Húgom ezüstfehérje se jön be különösebben.Vastag, vastag. de legalább véd. Meg fogni jobb így mint a vékony telókat
.
-
csokie
csendes tag
Sziasztok! N8 függetlenítés létezik home-made formában? T-Mobile függő a Nokiám. Köszönettel: csokie
-
akos3
addikt
válasz
MC Pite #28747 üzenetére
Hú, eléggé bengává teszi a tok a telód. Am a 3. , 4. képen milyen kékes árnyalatú már. Ez milyen "színben fut"?
(#28755) perge666 : Szép állapotban van nagyon
Csak a színe nagyon nem tetszik. Még feketében is jobb sztem. De hát ez legyen a legkisebb gondja. Pláne ha Neked tetszik
-
perge666
veterán
válasz
Kolondrum #28756 üzenetére
Nincs,de ezt még privátba is beszéltük annó.
Próbáltam többféle képpen,de nem sikerül sehogy
Legelőször az angolt raktam fel,azon sem mutatta,utána Taylor féle romot feltettem,és egyből magyart raktam,de csak így mutatjaA te telódba nagyon tetszik hogy a kijelző körüli csík nem króm,hanem fekete!
-
MC Pite
veterán
6500 pénz, és 3al olcsóbb az Impact.
Gumi+polikarbonát.
A burkolat csere sokkal drágább -
MC Pite
veterán
Otterbox Commuter. Köszi
Ha elmegy a D5000, csak az marad az aláírásban. Igen, egy elég kiegyensúlyozott gép, főleg a 18-105el, és ma este jön elvileg az 50/1,8G
Mid van most, feljebb léptél vagy 'lentebb'? -
akos3
addikt
válasz
Kolondrum #28740 üzenetére
jovanna en is lattam h zsiros, de nem most nem cillitbang reklam ez
ja akitol vettem nem tudta megmondani h mitol lett ilyen, gondolom leeshetett. De szerencsere eloben azert nem ennyire latszik. Meg hat nem vt 50k-m egy makulatlanra. Nekem meg igy is jobban bejon mint ha egy makulatlan szurke lenne:p
vanezigy: a libofos szinre gondolt? (ami a bnom szerint almazold..) nekem a kek utan ,ez jott a leggjobban. Mondjuk keket is csak kepen lattam.
Zsirert bocs meg1x
-
perge666
veterán
Neki álltam én is nagy lelkesedéssel hogy csinálok pár fotót a telómról,és felrakom ide.Sajnos több gondom is adódott
Az első az volt hogy szépen törlöm lefelé a pólómmal a kijelzőt ahogy szoktam,egyszer csak érzem hogy nem olyan simán csúszik,ránézek a kijelzőre,és látom hogy a jobb oldalán megkarcolta,szerencsére nem mélyen
Eléggé felidegesített
A második pedig az hogy lefotóztam muter telójával minden szögből,átküldtem a képeket,meg is néztem/nem valami világbajnok minőség lett/,de nem találom hova rakta.
2 hete ugyan így jártam,küldtek zenéket,meg is hallgattam,de azóta sem találom
Szóval megvárom páromat,lefotózom az ő telójával,és felrakom az övéről,neki úgyis nokia van,ahoz meg van adatkábelem. -
-
MC Pite
veterán
A szürkém Impactból Commuterbe költözött - mégis van egy alig látható repedés a füles csatinál - és hogy a tok alá jutott por ne bántsa a készüléket, kb kéthetente kihámozom a tokból és kitakarítom. A bronzon meg invisible shield van
Ja, az otterboxosnál is a hdmi fedelet és a töltő körül le van ragasztva áttetsző szalaggal, hogy ott se karcolódhasson meg. A kamera körüli részen matt áttetsző szallag van, hogy ott se legyen karcos. 98%ban 350mA-es töltővel töltöm (a bronz is kapott 350est).
Szerintem minimum dobogós vagyok a ki vigyáz jobban az N8-ára versenybenMás:
1, symftp mostanában hülyéskedik, marhaságokat listáz ki, illetve 200k-val csorog az adat. Van vmi korrektebb progi rá, vagy gyaluljam le ezt reinstall? Symsmb anno bugzott, azért használtam inkább ezt.2, Hogy is van amikor a nap rásüt a proximitire és lezárja a kijelzőt? Ez sw vagy hw? Nyáron párszor csinálta, meg ma is. Igaz, nyáron volt hogy restart után nem csinálta.
-
akos3
addikt
Nah csináltam én is pár képet. Az eleje tökéletes (csak zsíros ahogy látom eléggé
)a hátán a kamera körül ismeretlen eredetű nyomok vannak, bár élőben hál'Isten nem ennyire durva, a a festék is rajta van, itt pedig nekem ugy tűnik mintha sokkal nagyobb lenne és festék nélküli a mélyedés.
Am sajna a hülye fények miatt (szemcsés) nem jön ki a szépséges zöld színeBár tom, h legtöbbeteknek nem tetszik itt.
-
akos3
addikt
válasz
H.Ezredes #28711 üzenetére
Hát sajna az enyémnek a hátlapja az előző tulaj miatt nem ennyire makulátlan, de legalább nem rondítja el az a T-mobile felirat
És legalább zőőőd
Szerk: nah ha ennyien közszemlére bocsátottátok, akkor majd én is lefotózom a du-i órákban vhogy.
(#28725) SymbianOS G-mail fiók?
-
TommyX_
őstag
-
TommyX_
őstag
Az Én N8-am, így néz ki
-
kedd este!
-
válasz
H.Ezredes #28702 üzenetére
Felejtsd el,az uveg fole plekszi .....mar leirva se hangzik jol,azt meg még at se gondolja azbember hogy a plekszi miatt hogy erzekeli majd az ujjad..az olcso a draga ...
Akkor meg a meretpontossagot meg se emlitettem ...ez mar nem nokia3210 hogy jo a kinai haziko is neki:-)
-
H.Ezredes
őstag
Közben csak nézegetem ezeket az utángyártott házakat. Végül is lehet ,hogy sima plexi ahogy írják de ha rárakatok egy jó kijelzővédő fóliát akkor máris nem fog karcolódni megoldódott a probléma. Ti,hogy gondoljátok ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Autós topik
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Elfelejtettem a film címét
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Everest / AIDA64 topik
- További aktív témák...
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest