- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
oggy71
tag
Ma sikerült megválnom N8-amtól (40-ért).
Lehet magbánom eladását,mint a kutya amelyik hetet kölykedzett, de már nem bírtam magammal és leváltom.
Jó volt ittlenni!
Császtok! -
oggy71
tag
Bakker, pont most törött ki egy darab abból a fényes műanyagból (ez áll. típushiba) ami a bekapcsoló gomb mellett van
,ráadásul eladás alatt van a készülék.
Leejtve nem volt és az a poén, még ki sem kapcsoltam mostanában, tehát nem matattam ott.
Nagyon sajnálom, mert amúgy tökéletes állapotú a tel., és eza kitörés igen illúzióromboló.
Lehet cserélni ezt csak úgy magában?
Vagy az egész felső kupakot (vaterán találtam alsó+felső gyári kupakot négyezerért) kell cserélni?
Ja még garis, (bár 1 éves elmúlt), s vajon elhajatanak a nokia szervízből?
Csak azért kérdezem, hátha valakinek volt már hasonló tapasztalata, és megköszönném ha reagálna kínomra. -
oggy71
tag
válasz
zed juron #29119 üzenetére
Arra az SGS3/N8 kamera tesztre én is kíváncsi lennék!
Mivel ha elmegy az N8-am erre a készülékre váltanék.
Tudom, hogy az N8 fotós képességeit nem közelíti meg a Samu, de mégis mennyivel csinál rosszabb fotót a Nokiánál?Mondjuk a xenon vaku nagyon fog hiányozni!
Ahogy a mobiltelefon fotós topicban nézegettem, nem olyan rossz az SGS3! -
oggy71
tag
Háát 45-ért odaadnám, az talán nem riasztó ár, de ha nem mutatkozik kellő érdeklődés leviszem 40-re, azmeg már tényleg nemsok, pláne hogy ez nem egy agyonb@szott telefon.40 alatt viszont nem adom, inkább megtartom.Csakhát ugye azemberbe ha beleköltözik a tepsi utáni vágy..
-
oggy71
tag
dupla lett
-
oggy71
tag
Tudom, hogy ez nem apróhirdetés topic, de hátha érdekel valakit.
Eladó N8
http://mobil-telefon.vatera.hu/mobiltelefon/nokia_mobiltelefon/n_sorozat/nokia_n8_jo_allapotban_1673261663.html -
oggy71
tag
Üdv Urak!
Mennyi lehet most a reális eladási ára egy bő egyéves T-s N8-nak?
35-40e?
Vaterán nézegettem, olyan 35 az alja, de azok olyanok is.
Kijelző nem lila (még a gyári fólia rajta van), kettő nagyon pici sérülés van az alsó felső kupakon+a HDMI fedélen repedés (ezt már 3x cseréltettem, feleslegesen).
Szóval fontolgatom eladását, de nem mindenáron! -
oggy71
tag
A múlt héten nekem is sikerült ((először, 1 év alatt) leejtenem
féltve őrzött telomat (elis mondtam magamat minden balf@sz fakezű baromnak!!), viszonylag sima felületre (metlachi).
Pont a jack dugó felőli sarkára esett először, ami mellett kicsit behorpadt a szürke kupak, meg az a fényes műa. ami a jack körül van, feljebbjött s mozog, lehet letört tartója belül.
Még jóhogy "csak" ennyi baja lett.
Nézegettem már ezeket a telefonra pattintható tokokat, de egyik sem tetszik, mert mindegyiktől nagy bumszli lesz a telefon. -
oggy71
tag
Jó telok lesznek ezek az új Nokiák (820-920), de egyik sem alternatívája (sajnos) az N8-nak, árban, mivel ezek biztos sokáig horror árban lesznek.
Viszont a tömegük is brutális(160/185gramm)!! -
oggy71
tag
válasz
donceleger8 #26982 üzenetére
Nincs e-mail fiókom (nem is volt soha), és soft reset után mégis csak 75mb lett a hely.
Ez nem szed le mindent a C-ről?
Viszont eltűnt a tömegközlekedés, és az a nyomoronc microsoftos baromság!
Taylor félét feltenném, ha nem haladná meg átlag user képességeimet, így inkább neki se rugaszkodok. -
oggy71
tag
válasz
slimshady #26975 üzenetére
üdv!
előző h.sz.-omban pont ezt próbáltam boncolgatni, csak letelt az idő, naszóval., már énis 15mb-nál jártam, és a tel folyton fagyott újraindult, ezért (van egy mobile cleaner nevű progi deaz lófütty), soft reset, majd belle újra fel éés most táárám 75mb helyem lett a c-n!
Mondjuk többre számítottam, legalább 120-130mb-ra, dehát így most ezse rossz, és megy rendesen a telo. -
oggy71
tag
válasz
SpongyaBob #26973 üzenetére
Nálam ue volt!
Kidobtam!más:s.f
-
oggy71
tag
Kérlek Titeket homályosítsatok föl, mielőtt elqrom telom!
Naszóval irtó kevés a helyem a C-n, (nemtudom emiatt-e, de mostanában csomószor restartol a készülék), ezért a tervem a köv: bizt. mentés>soft reset>majd rátenném ezt a 1511 végű Bellét.
Jó lesz így (navi, ovi, Qt, stb.)?
Előreis -
oggy71
tag
Fhhúú.., tiszta pipa
vagyok!!
Telepítettemezt a rohadt microsoftos frissítést, és a memóriám a c-n elment gyufáért!
Már mindenhol próbáltam kitörölni, de nem lehet (csak egy részét).
Mondjuk a tömegközlekedéstől is megválnék szívesen, mert azis nagy zabagép!
Mit lehet ilyenkor tenni, csak a teljes gyalu segíthet? -
oggy71
tag
Sztetek él az egyéves teljeskörű gar. utáni 2.éves gar. a HDMI fedőre?
Mert már két repedés van rajta. -
oggy71
tag
Már kint van, teljesen.
Szegény symbit jól a sárba tiporták
A 180 ropisnyitóár viszont tényleg dúrva!
-
oggy71
tag
Hát ez k. érdekes
Az előbb kint volt a PW teszt, aminek első oldalát el is olvastam, majd lapozni akartam és nem lehetett, mivel eltűnt a teszt -
oggy71
tag
Na tegnap végre sikerült megnéznem egy L800-at.
Kívülről:Szép, bár az a hajlított üveg nekem nem jött be.
Belülről:kissé kuszának tűnik, egész tűrhető képeket csinál (egy egyhetes nyaralás lett végigtolva vele, de sötétben ált. elvérzik), érintőfókusz baró.
Összegzés: NEKEM nem kéne (ésmég drága), ígyhát maradok a jóöreg N8-nál.
Mindezt csak azért írtam, hogy netalán lecserélném.. -
oggy71
tag
Az a kép nagyyon dúrva ami a 808 tv adás előzetesében van!
Ránagyítva is gyönyörű!
Igaz max 5mp-es lehet de akkor is szép, pixeleknek nyoma sincs!
Kéne ez a vas, csak azt nem értem miért nem nagyobbfelbontású kijelzőt tettek bele! -
oggy71
tag
Akkor én nagy luzer vagyok, hogy még mindíg rajta van a gyári fólia a kijelzőn?
Lehet "sokat" ront a képminőségen, de karc az nincs az üvegen! -
oggy71
tag
Végre kijött egy normálisan működő weather widget nem hekkelt telora is
!
-
oggy71
tag
.öö., lejárt azidőlimit
de a gyorsabb procko, meg a több ram igen.. -
oggy71
tag
válasz
donceleger8 #22527 üzenetére
Igen a rendszer is nagyon bejön, de a fotóképessége a tuti.
Bár mosthogy lejárt a két év előfizetésemre, megfordult a fejemben a cseréje egy lumia 710-re, vagyegy searc-s-re...
De annyira nem csábít a droid v. a win, egy nyengébb kamerával. -
oggy71
tag
44 mb szabad helyem van a C-n, és már rágom a körmöm
.
Mikor dől össze a rendszer?
15-20megánál?
Mindenképp hr kell, hogy területet nyerjek? -
oggy71
tag
Hova telepíthette ezeket a rohadt buszokat?
-
oggy71
tag
Kéne nekem nagyon az az "elveszett" 20mega
..
Plííz.. -
oggy71
tag
Segítségeteket kérném:Telepítettem ezt az új tömegközlekedés frissítést.Erre 20mega odaveszett a c-ről
.Le lehet ezt valahogy radírozni?
-
oggy71
tag
Nekemis a napot mutatja éjszaka a W W, de ez még csak hagyján, hanem a frissítés.
Wifin csak úgy frissül ha restartolom a telt, különben hiába nyomok rá, nem történik semmi. -
oggy71
tag
Hálló
nélkül nix frissítés a w.w-en.., dekárérte..
-
oggy71
tag
válasz
Regirck #20742 üzenetére
Onnan szedtem le és felment a 3.0, de kell hozzá netkapcsolat telepítés közben.
más:A w.w.-nél éjszaka is napocskám van
, pedig a legfrissebb van fent. De jó cucc! Minden kis porfészek szerepel benne!
ZooLee:Ez engem is érdekelne, hogyan lehetne a jelzőhangok közé passzírozni pl. a pure nekem tetsző csengőhangjait.
-
oggy71
tag
válasz
dave_gahan #20703 üzenetére
Ott volt végig, csak azt hittem ez a gyári időjárás progi, mert a widgetük hasonló.. -
oggy71
tag
Nekemis DG van., amúgy kéket szerettem volna nagyon, de a kocsog ténél
csak ez az egy szín volt még anno.
-
oggy71
tag
Eszem emegy!
Miért nem találom sehol ezt a rohadt weather widgetet, ha feltelepítettem? -
oggy71
tag
válasz
MC Pite #20453 üzenetére
..öö., igazadvan., ezt nem fikázásnak szántam, csak bennem van a para, hogy egyszercsak elfogy a C. Ez a kilistázás mit takar? Mert ahogy a tel-en kutakodtam, nemigazán találtam a C-n semmit, pár widget lakik itt, meg a stellarium proginak volt valami vacka, de ezt letöröltem, és nem lett sajna 120Mega helyem..
-
oggy71
tag
Már csak 65mega helyem van a C-n..
-
oggy71
tag
-
oggy71
tag
válasz
donceleger8 #20093 üzenetére
Köszi! Oda mentette nekem is! Ezt nem lehet vhogy átalakítani, hogy az images mappába mentse? Valamint ez a cleaner progi érdekelne..
-
oggy71
tag
Na újabb problémával szembesültem a belle óta
! Miért nem látja a sz. gép a frissítés óta készült fotókat? Egyszerűen sehol nem találom őket, de a telefonon meg láthatóak.., az images mappában csak a belle előtti fotók vannak. Kezdek kábrándulni ebből az új lányból!
-
oggy71
tag
Milyen nyitott alkalmazás bezárót használtok bellén? Valamint az miért lehet, hogy csak 71mb helyem van aC-n? Előreis
-
oggy71
tag
bocsesz
, nem akarom teleszemetelni a fórumot.., de megy a hdr.., most inkább eltűnök, s kitapasztalok mindent, minthogy hülyeségeket kérdezzek..
-
oggy71
tag
Milyen időjárásprogi jó bellére?
-
oggy71
tag
Imént feldobtam a trés bellét! Nagyon fura az anna után, de azért teccik így első látásra! Majd megszokom.. Jaés van kamerahang ki, ebben a függő verzióban
. Eddig ezt mér nem lehetett beletenni? Namindegy, úgynézki marad ez, az índítási kutykuruttyal, meg azzal pár trés baromsággal egyenlőre elleszek. Nem bírtam ki, hogy meg ne nézzem, milyen.., de azért egyszer lehet tetetek rá egy függetlent.
Egy kérdés:Miért van az utólag telepített alkalmazások ikonjának sarkában egy piros csillag? Nem tetszik, nem lehet vhogy eltüntetni ezeket a vackokat? -
oggy71
tag
A minivel tényleg fasza a böngészés, bár nincs viszonyítási alapom a droidhoz.
Amúgy semmi pénzért nem válnék meg ettől a telefontól!
Amire én használom nagyon megfelel, sőtmitöbb, mindenre jó! -
oggy71
tag
Köszönöm attisx, Ronny3, de innét sem megy a letöltés.., de attól független, nagyon érdekelne ez a progi, mert a kóborló tehenet már nagyon unom.!
-
oggy71
tag
Ezt az új sleeping chillerhippie-t honnan lehet leszedni?
Mert az n8 fanclubról nekem nem megy, meg ha ott jól láttam csak hackelt telókra való verzió van.. -
oggy71
tag
Nem tudtok véletlenül valami jó kis HDR progit sz. gépre (a Photomatix pro-n kívül)?
-
oggy71
tag
Egy HDR képem szerettem volna belinkelni, de nem jött össze
-
oggy71
tag
Nem tudjátok véletlenül, hogy ezek Skype vagy Fring progik mennyire zabálják a Mb-ot ha videotelefonálok?
Mert most egy 500 Mb-os csomagom van, és nem szeretném túl hamar leamortizálni. -
oggy71
tag
Spanom kváron még nem látja, de ez nem jelenti azt, hogy még nincs kint, mert kb. egy órája frissített egy N8-at, és akkor még az Annát dobta fel neki szerver.
-
oggy71
tag
óóó, basszuus ezt az előzőhöz akartam még írni..
Naszóval, má hívom is a spanomat!
A T meg csessze meg a saját butított, csúsztatott fosát!! -
oggy71
tag
Ha kijön a hivatalos Belle, már tépek is el a kaposvári care-be felrakatni!
-
oggy71
tag
Csak még egy szó a lilulásról:Megvétel előtt nem volt alkalmam megtekinteni a készüléket, mivel t-s ügyintézőn keresztül rendeltem.Bennem volt a para rendesen, hogy lilulós lesz, de mákom volt mert ennek a kórságnak nyoma sincs a készülékben!
-
oggy71
tag
Az mitől lehet, hogy nekem is folyamatosan apad (88,6) a C-n memóriám, úgy hogy mostanában szinte nem is telepítettem semmit?
Mindkét használt böngészőböl kitöröltem az összes előzményt, de semmi változás.. -
oggy71
tag
Aug. elején még 67ér vettem a t-nél, mindenféle kedvezmény igénybevételével
De nem bírtam volna várni még bő három hónapot mire ennyire lezuhanik az ára!más:
Az ennyolcfanon is fennvan már a Belle! -
oggy71
tag
-
oggy71
tag
válasz
b4zsi- #15444 üzenetére
A helyedben N8-at vennék!
Főleg, hogy reggel olvastam az N9-ről a fórumában egy két "érdekes" dolgot!
De ezt neked kell eldöntened, hogy tejeszacsit, vagy fém kasztnit akarsz -e fogdosni!
Az N8 már nincs T-nél, használtan meg rizikós szolg. függő (viszont ezek olcsóbbak) telt. venni, ismerve a hazai morált! -
oggy71
tag
Dzsóbácsi!
Ne vegyél N8-at!
Ez nem neked való, és úgyis csak a hibákat fötörnédbenne!
Amúgy magánvéleményem:Ez egy kib@szott jó tel., a hibái ellenére is, ár/értékarányban is jó., és régi Nokiásként ábszolúte nem bántam meg vételét!más: Opera Minit használok csakis!
Előnye:gyors, hátránya:kialakításából adódóan néhány oldalt butítva tölt be, de ezzel együtt lehet élni. -
oggy71
tag
válasz
Lirion #15273 üzenetére
Beállítások-állapotsáv-ki/be
más:
A Battery Monitort, nemrég frissítettem 2.2-re, és ez már nem marad nyitva az alkalmazások között, viszont folyamatosan változva mutatja mennyit megy még el a telo különféle használattal+a widgetje mögül eltünt az f.s fekete háttér.
Nálam viszonylag pontosan mutatja a feltöltöttséget.
Esetleg néha azt játssza, hogy nem frissül (főleg töltés után), de rányomva magához tér. -
oggy71
tag
Bakker, de béna vagyok!
Az állapotsávot két mozdulattal el lehet tüntetni! -
oggy71
tag
Tényleg jó lett az új Mini!
Azért viszont kár, hogy felül, kihagytak egy csíkot a kijelzőn, amin a térerő, meg az akksi töltöttsége, meg az éppen látogatott oldal neve látszik.
Ez azért rabol el némi helyet.
De ebben sávban legalább látszik a wlan jel is, ez viszont jó, meg a jelszóbevitel is.
Szóval adtak is valamit, meg vettek is el valamit! -
oggy71
tag
válasz
peugeotmate #15142 üzenetére
Jó ez a tok!
Lehet beruházok egybe..
Most csak sima belebujtatóst használok, a V.-án vettem kemény 300 pénzzé.. -
oggy71
tag
Na elérkezett a pillanat amikor a trénél kivonták a jó kis N8-at a forgalomból
!
Végülis nem mai gyerek már, meg jön az N9 nemsoká, aranyé.., nehogymá konkurencia legyen neki egy ilyen "régi fos"..
De nembaj, mi látjuk még a, hogyismondják az "ocsú közt a búzát"! -
oggy71
tag
Nektek működik a kereső az áruházban? Nem tudok beleírni...
-
-
oggy71
tag
Nektek nincs véletlenül a rezgőmotornak (érintők. rezgésnél) olyan kicsit berezonálós hangja?
Tegnap egy C7-est sasoltam direkt e célból, és annak mintha "lágyabban" ment volna a r.motorja
Meghallgatnátok, úgy, hogy közel teszitek a fületekhez a telot, csendes helyen, nincs-e légkalapácshang a háttérben?
A teszt:belépve az alkalmazások közé (rezg. 2. szint), és a csúszkát tapperolva, hogyan rezeg?
Persze lehet csak beképzelem, mert nehogymá két hónapos (pláne eddig nem is ment a rezg. érintésnél) telonál bekakkantson a motr!
Persze bármi megeshet!
Előre is köszi, és ne haragudjatok, hogy újabb paranojámmal tobzódok itt! -
oggy71
tag
Valamennyire konyítok a sz.technikához, de fostam, hogy elcseszem a telt ezzel a főnixes dologgal.. (áll. nemlehet)
Biztos jó, megminden, de átlagos felhasználó vagyok, és amúgy is vittem telomat fedélcserére, és akkor feltették ott helyben a függ. Annát.
Mégcsak várnom se kellett, csak amíg a művelet tartott.
Úgyhogy akinek van hozzá érzéke, csak bátran csinálja házilag!
Én meg csak lődözöm a madarakat jobbra balra!
Béke! -
oggy71
tag
Nekem be sem pecsételtek a care-be, mikor feltették a függ sw-t! De nem baj mert ugyis mindig ide viszem (Sz.f.), és majd a függ. Bellénél nyomatok egyet bele!
-
oggy71
tag
Ha az Ovi suittal frissíted, buta T-s sw-d lesz!
Nekem care-s függ. van a t-s telon, és nagyon baba!
Viszont az anyaghasználattal nem vagyok kibékülve a felső részen!
Két hónap, és 3 hdmi fedél!
De ezt lehetne naponta is cserélni! -
oggy71
tag
Lehet a jövőhéten meg bejelentik, a gyümőcsös rendszer is megy a retyóba
-
oggy71
tag
válasz
busman #14240 üzenetére
Kár, hogy a Nokia eldobta a symbiant!
Pedig van még ebben rendszerben kakaó!
Csak a mégnagyobb lovetta miatt repülnek rá a win-re!
Arra kíváncsi leszek viszont, hogy ezzel a "lepukkant" rendszerrel mi lesz az elkövetkezendő 5 évben!
Nálam mondjuk két év egy készülék kihordási ideje.
Lehet ez az új cég úgy felturbózza a symbiant, hogy két év múlva megint ilyet veszek -
oggy71
tag
Hhuuu, eszem elmegy!
Az mitől lehet, hogy egy nyitott wlan hálózaton nem tudok netezni?
Ezt a hálózatot már milliószor használtam, de tegnap óta hiába csatlakozok, egyszerűen nem nyit meg egy oldalt sem!
Kis idő múlva kiirja, nincs kapcsolat..
Pedig van jel, bőségel, megminden!
Szerintetek mi lehet a baj?
A telóval (eddig tökéletesen működött) lehet valami?
Tegnap délelőtt egy másik hálózaton egy csomót neteztem, akkor semmi baja nem volt.
Talán beszoptam valami vírust akkor? -
oggy71
tag
Jött ki ilyen frissítés.
Ez semmit nem jelent, csupán annyit, kösd rá gépre oszt frissíts Annára.
Nekem most is ott figyel a szoftverfrissítés menüpontban!
De majd hülye leszek feltenni, mert akkor visszajönnek a buta T-s baromságok!más:
Megfejtettem a HDR cam. miért csinál gyengébb felbontású képeket!
Hát azért mert a drága lebutítja a kép méretét, olyan 55-60kb-ra!!
Némi javulást értem el, hogy felhúztam a contrastot meg a saturationt 9-re, az exposednest meg 7-re.
Sokkal tisztábbak lettek a képek, még nagyítva is, de a méretük miatt nem szabad csodát várni!
Meg az a baj, hogy így gépen szerkesztve (bár még nem próbáltam) se lesz baró a kép, a kis peecs mérete miatt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Politika
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Suzuki topik
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- TCL LCD és LED TV-k
- Hobby elektronika
- OpenWRT topic
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest