- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
hito
nagyúr
Én a fényképező képpességeivel vagyok baromi elégedetlen. Jobbra emlékeztem és ahogy nézem a régi N8-ammal készített képeket, azok jobbak is voltak mint a mostani. Azon Anna volt még, ezen már Belle (illetve az a tákolt rom).
Valahogy olyan vérszegény az egész, fakó, élettelen. Egyértelműen a színekkel van a baj, és jelen állapot szerint az N97-em (számomra) szebb képeket készít.
Mi történt a kamerával? Hogy lehetne ezen javítani? Ha a színtónust élénkre teszem se lesz jobb, maximum egy hangyaherényivel.
-
madmike
őstag
sziasztok!
Matol n8 tulaj vagyok. Par kerdes.
Az ovi store nem akar betolteni, csak tolt folyamatosan, de semmi. Mitol lehet?
Miert van rajta nokia toltonyilas mikor usb-n is tolt? Van kulonbseg, melyiket erdemes hasznalni? -
slimshady
senior tag
-
slimshady
senior tag
válasz
Kvazár #27079 üzenetére
Természetesen próbáltam kikapcsolt vírusírtóval is. A Phoenix futott előtte is. Másik USB porton nem látta a telefont. Lehet a 3.0 volt a baja. Passz. Utánna kiírta, hogy USB, viszont a konnekció neve "USB - ?" volt. Még ez is megtévesztett, de mondom mi baja lehet megpróbálom így. És jó lett szerencsére.
-
olyanról hallottatok már, hogy a teló nem tölt fel teljesen? Vagy az időzítő kuka ami nem lehet mert 3előtt még ment és kizárt, hogy órák alatt 10%ot toljon rá, vagy a töltő kuka vagy a teló.
-
válasz
peugeotmate #27071 üzenetére
Óvatosan; ezért én akkora WARN-t kaptam, hogy lelóg a PH-s adatlapomróll
-
Közben kiderült; sikerült kitörnünk valami érzékelőt a SIM foglalatból a gányolt kártyával.
És így nem reset-el le a SIM. Folyamatosan úgy "látja" hogy az enyém van benne, mint utolsó működő SIM kártya. Ha nem az kerül bele, akkor meg nem hajlandó azzal kommunikálni. Holnap futok egy kört SIM foglalat ügyében.
-
SpongyaBob
veterán
Van valami pontos info arról mikor lesz elérhető a Viber Bellére?
-
-
hito
nagyúr
válasz
peugeotmate #27071 üzenetére
Nem az, fejlesztoi keszulek, de mar visszaadtam. Par honapja elvileg meg ment mas simmel is.
Boyka20: garipapir vagy szamla nelkul eselytelen.
-
peugeotmate
őstag
OFF
Nem szeretném teleszemetelni a topikot, de tényleg nem kell senkinek ez a tok?[link] Megegyeznénk pedig, ebben biztos vagyok. Csak nem szeretném, ha feleslegesen a nyakamon maradna.
ONhito
Céges telefon? Mintha olvastam volna már olyat, hogy van olyan hely, ahol képesek korlátozni egyetlen kártyára a készüléket. -
Boyka20
csendes tag
Üdv!
Gariztatni akarom a telefonom, mivel nem jó a GPS... Gari papír nincs meg, de IMEI szám alapján van rajta garancia..
Véleményem szerint maga a GPS romlott el, most ennek ingyenes a csináltatása, vagy kell érte fizetni, hiába garis? (Úgy hallottam elég drága lenne a csináltatása) -
Pikkolo^^
addikt
Van olyan Belle amin normálisan működik a közösségi megosztás, pl. facebook? Tegnap 2 képet kellett volna feltölteni erre egyet sem rakott fel.
-
-
slimshady
senior tag
Valaki tudja esetleg, hogy mi lehet az oka, hogy a Phoenix-ben csak NO CONNECTION van és miért nem tudok usb-t kiválasztani?
-
perge666
veterán
Na kész vagyok.Elvileg mindent feltelepitettem,már csak testre kell szabni a telcsit
Én az EN-HUN verziót raktam fel,bőven elég az a 2 nyelv!
Mindent a memóriakártyára telepítettem,így a 16gb belső memória szinte érintetlen,és a C meghajtón is 193mb hely van még
Remélem minden rendben lessz,mondjuk nekem a gyári rommal sem volt semmi gondom! -
hito
nagyúr
A V8 final EN-HUN a gyomlált és a Final Euro3 amibe benne van a térkép és az áruház is?
-
perge666
veterán
válasz
vanezigy #27057 üzenetére
Wifi be van kapcsolva a telefonon,meg ha rádugom laptopra ott tudná frissiteni.Mielőtt frissitettem simán fel tudtam rakni a térképeket,most viszont írja hogy nem található térkép alkalmazás a telefonon,és nincsenek térképek.Csak a telefont tudom újrainditani mivel nincs térkép alkalmazás,de azt már megtettem 3x is!!!
-
-
perge666
veterán
válasz
perge666 #27054 üzenetére
A térképeken kívül mindent sikerül ráraknom!!Taylor letöltései közül is leszedtem a nokia maps suite programot,de ennél is azt írja a telepités végén hogy "A telepitést most nem lehet befejezni.Várjon,majd próbálja újra később az alkalmazások menüben"
Jó sokat szenvedek ezzel is
-
perge666
veterán
Most hogy fent a Taylor féle rom hogy kell rá térképet tölteni?
A menüben nincs térképek pont,se hasonló,meg a Nokia Suite hibát ír ki a térkép frissitésnél?
Valaki elmondaná hogy csináljam meg? -
compa
csendes tag
Föltettem én is a nyolcast ( Köszi Taylor! ). Remekül működik, gyorsabb a 7.1-nél is. Az új böngésző kezeli a beépített videó lejátszást. Nem tudom előtte tudta-e de nekem ez újdonság. Viszont a zenelejátszó nem olvassa be a mem. kártyáról a zenéket. User error?
A videólistát igen. -
TaylorPro
addikt
válasz
perge666 #27041 üzenetére
Idézet a V8 cikkből: "Mivel csak mobil netem van, kénytelen voltam feldarabolni a feltöltést, mivel a kedves szolgáltatóm korlátozza a fájlcserét. Total Commanderrel kijelölöd a 001 végű fájlt, majd fájl menü, és itt fájl egyesítés. Megadod az útvonalat és ok. Ez után a szokott módon kicsomagolod és telepíted a romot."
Térképek az EURO3-ban sincsenek. Rá kell telepíteni. Ha az egész cikket elolvasnád, nem szenvednél.
-
djrobaa
aktív tag
válasz
perge666 #27041 üzenetére
Program Files-->Nokia-->Phoenix-->Products... és ide kell létrehozni egy RM-596 mappát és annak a romnak a fájljait amit felszeretnél tenni. Utána már simán látni fogja a Phoenix a fájlokat.
CFW felrakása elött érdemes az E-t teljesen üresre formázni és persze ha van memkarid akkor azt is(persze csak ha volt rá progi telepitve), és utána egy Hard Resetet a telónak. Én igy csinálom és még nemvolt probléma soha. -
perge666
veterán
Na fasza,nem tudom telepiteni Taylor romját.
Fent van a Phoenix,letöltöttem a Pro Edition V8 Final en-hun-t és az euro 3-at is.Bemásoltam ahova kérte a Program File-ba,de nem találja egyiket sem.Természetesen nem egyszerre hanem külön külön.
Jelenleg itt járok.......
"-A felugró ablaknál kattintsunk a Product Code üres rubrika melletti kis gombra.-Jelöljük ki a bemásolt fimware verziót és okézzuk le."
De nekem nem talál semmit ott!!
Nagyon fasza,leformáztam a memóriakártyát is,és a C meghajtót is!!
Áááá felhúztam magam
111.030.0609 verzió van talapitve a telefonomra,de a suite nem is talál újabbat,pedig elvileg már van új,és az én telefonom gyári független! -
SpongyaBob
veterán
Azt tudja valaki, hogy az epoccam-nál, hogy lehet beállítani a felbontást? 640x480-ról nem tudom átállítani... vagy Wifin keresztül ennyi a max?
-
Tappancs2001
senior tag
Sziasztok! A következő 2 problémával szembesültem a T-Mobile-os N8 telefonomnál néhány napja. Elég sokszor rendszerhibát ír ki, illetve kevés memóriára hivatkozik a telefonmemória terén, és arra hogy töröljek a C telefonmemóriából, vagy helyezzek át adatokat belőle. A telefonmemóriából milyen fájlokat lehet büntetlenül kitörölni? A rendszerhibát milyen módon lehetne orvosolni? A telefonon a legújabb T-Mobile-os verziójú Belle op. rendszer fut. Előre is köszi a segítséget.
-
perge666
veterán
Taylor legújabb romjában tényleg nincs térképek?Ez azt jelenti hogy akkor a GPS-t nem is lehet használni?Ha így van akkor tutira nem rakom fel.Meg a Phoenix telepitésénél trójai vírust észlel a vírusírtóm,és nem telepíti fel a progit.Tegnap 3 óra hosszán keresztül még kilépni sem tudtam a telepítőből!!
-
-
semetka
őstag
Milyen cikket találtam, N8 van a képen.
[link] -
Just486
senior tag
válasz
gretzky77 #27027 üzenetére
A keret elállását valószínűleg elég egyszerű orvosolni. Ha az ujjlenyomat zavaró, akkor viszont nincs sok választásod, mert bár azt leszedni róla megintcsak nem nehéz, viszont néhány telefonnál helytakarékosság miatt az üveg hátlapjára közvetlenül vannak felvíve a (kapacitív) vezetőszálak, amiket egy ilyen törlés során elég egyszerű ledörzsölni. Nem tudom, hogy az N8 ilyen -e, minden esetre ezzel már nem próbálkoznék otthoni körülmények között.
A leírtak alapján egyébként valószínűleg AMOLED -et, vagy érintőpanelt cseréltek a telefonon, házilag.
-
gretzky77
veterán
válasz
F.B.I. #27024 üzenetére
Közben tudtam beszélni az úriemberrel elég korrekt volt azt ugyan mondta,hogy egy nap alatt nálam is történhetett a probléma,de és a lényeg ez,hogy hajlandó visszacserélni! Nem tudom mit tegyek mert elég jól belaktam illetve működésben semmi probléma nincs a telefonnal csak esztétikailag zavaró picit viszont számomra ez egy sokkal jobb készülék mint az arc s! Tanácstalan vagyok mert ha visszacserélem akkor megint kereshetek az arc s helyett N8-at!
-
hito
nagyúr
Sziasztok! Vettem egy független N8-at és sajnos nem tudom használni. Bármilyen sim-kártyát teszek bele nem működik vele, csak az előző tulaj egyetlen saját sim-kártyájával. Tegnap vettem, ma elvittem hozzá, itthon kipróbáltam 2féle kártyával, majd ő is kipróbálta több kártyával és csak azzal az eggyel megy amivel eddig használta. Ő vodás, én is az vagyok, semmit nem fogad el csak azt az egy sim-kártyát.
Hallottatok már ilyenről? Mi a frászkarika lehet ez? Használnám már nagyon, de így nem tudom.
-
-
Cool Hand
tag
Valaki használ T-Mobile netet?
Olyan hibát tapasztalok már rég óta, hogy pl. Nimbuzz sokszor újracsatlakozik ha 3G-t használok, ha csak sima 2G akkor viszont ilyen probléma nincs. Ez teló probléma vagy szolgáltató?Továbbá Opera is ugyanezt csinálja.
-
gretzky77
veterán
Sajnos egy nagyon beteg N8-at kaptam így most vadászom az embert hogy visszacsináljuk! Ha netán valaki ismeri kedves bruti01 kollégát az vegye fel velem a kapcsolatot köszönöm! Semmi vádaskodás csak szeretném vele megbeszélni!
-
perge666
veterán
Sajnos ma nem volt időm foglalkozni a telefonnal,így Taylor romja nem került fel.
De holnap mindenképp.......... -
imi290
aktív tag
találkozott már valaki olyannal hogy a közösségi alkalmazás nem indul el ? telepítem,elindítom kiírja hogy üdvözli a közösségi utána fogja magát és kilép... ?
-
gretzky77
veterán
válasz
bringasisti #27003 üzenetére
Sziasztok újra itt! Megszabadultam az xperia arc s készüléktől és visszatértem a jól bevált Nokia N8-hoz,rájöttem ez mindent tud hiba nélkül amire nekem szükségem van! Az tette be a kaput amikor az arc s-en nyomtam egy névjegyzék menüt és kb 3-4 másodperc volt mire elindult! 1,4 proci mi,hát semmit nem ér ha az android egy kalap ....! Na ezért biztos kapok az android fanoktól! A lényeg újra itt holnap reggel amint lesz egy kis időm tolom fel Taylor romocskáját!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gumi és felni topik
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Ukrajnai háború
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Háztartási gépek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Titanium Szíjjal 49 mm Használt, újszerű
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest