- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
imi290
aktív tag
válasz
Just486 #6093 üzenetére
De el ne felejtsd tenni a csavarokra menetfixálót
jó tudom ma ez már nem divat ,régi telefonokban bizony volt.szép kék
amúgy nekem igen bejön ez az ovi. elkényelmesedett felhasználóknak nagyon jól jön,igaz csak annak, aki beéri ennyivel.bezzeg a c902-es telefonomra több helyen kellett keresgélnem mire lett pár jó témám vagy hasonló.itt meg minden egy helyen. -
Just486
senior tag
Persze, csak vicc volt.
Garanciában azért nem vittem vissza, mert a készülék bal oldala végig van húzva, és be van horpadva, illetve a telefon többi része is horpadásos lett. Ha így visszaviszem, megvonják a garanciámat ("fizikai behatás" miatt alapesetben sem lehet érvényesíttetni a garanciát, azonban ha látják a telefonom és megvonják tőlem, akkor később más miatt sem). Most kiegyengettem magamnak (az oldalán kívül már sehol nem látszik a baleset), ha pedig majd garanciális problémám lesz vele, akkor veszek 9 új torx csavart, meg egy új házat, és azzal viszem vissza. A Te esetedben valószínűleg azért cseréltek gombot, mert a kopás természetes használat miatt keletkezett. ('anyaghiba') Én is próbáltam így a satióm hátlapját cseréltetni, de ez szerencse kérdése, mert nekem nem cserélték. Az előttem lévő dekoratív lánynak viszont kicserélték a kopottas készülékházát, ez ilyen..
Amúgy a képeket már válogatom, előbb utóbb fel is töltöm őket. -
rocks
aktív tag
Ma felhívtam az ügyfélszolgálaton belül a szervizeseket (t-mobil) érd.-tem mikor jön végre a sw. frissítés (1.1) mert lassan már a jóval komolyabb frissítést is kiadják.
Azt mondta a szervizes, h menjek be valamelyik T-pontba és ott a szervizesek megtudják mondani, mert ott jobban informáltak (). Nem megyek be
, de ha valaki amúgy beballag muszályból rákérdezhetne mit pöcsölnek ennyit.
-
rocks
aktív tag
válasz
Bandus99 #6067 üzenetére
Nekem a 2. tipus van a gyári. Semmi bajom vele (max. kicsit tapad a zsebbe anyaga miatt).
Sokkal biztonságosabbnak érzem a fogását. Védi a sim és a mem. kari ajatajait is. Ha leteszed nem koppan stb.Azóta vettem egy övre csatolhato tokot is amibe éppen belefér a silicon tokkal együtt.
Just486! Jöhetnek a képek.
-
Kvazár
őstag
válasz
Just486 #6070 üzenetére
Ezt a Misályos dolgot ugye csak viccnek szántad?? Ki ő itt, hogy tartasz tőle??
Jöjjenek a képek!
Gariba visszavinni meg sem próbáltad? Nekem a régi Nokiámnak a kopott gombjait is kicserélték, mert azt mondta rá a srác, hogy undorító volt már.Az tény, festék már nem volt rajta, de szép egyszínű volt.
-
gti16v
őstag
-
Gabesz11
tag
Jöhetnek a képek én váro
-
Just486
senior tag
Ma napközben leejtettem a telefonkámat, aminek az lett az eredménye, hogy egy pöppet elgörbült a szett
(Asztalra rakva billegett ha nyomkodtam a jobb alsó sarkát) Úgyhogy szétszedtem, hogy kiegyenesítsem (sikerült), és ha már ilyen állapotban volt, csináltam pár fotót róla. (nagyjából 100 -at, de biztosan lettek homályosak is). Ha Misály megígéri, hogy nem esik nekem, hogy ilyen destruktív meg olyan intuitív, akkor holnap feltölteném a képeket, ha nem bánjátok... : )
-
AndrewTdi
addikt
válasz
Bandus99 #6067 üzenetére
Ami első látásra feltűnik, hogy egyik toknál sincs kivágás a kitüremkedett kamera rész (szemből nézve) bal oldalán lent.
A második verziót (a sima fekete szilikon tokot) csakis gyáriba érdemes venni, azon megvan minden rés ami kell. (a minap szereztem be egyet én is, teljesen jó véleménnyel vagyok róla eddig) -
sirály69
őstag
Ma kipróbáltam vezetés közben a gyári headsettel..
Bejövő hívásnál 1 csengés után fogadja a hívást automatikusan...
Ezt nem lehet kikapcsolni? -
deka10
senior tag
Sziasztok! Én is boldog tulaja lettem e telefonnak most hogy le lett frissítve a t-s szoft erdetire nem tudom telepíteni az ovi stort, volt minden csak szoft újra rakás nem azt most csinálom esetleg ha nem jönne össze akkor tud valaki valami okosságot esetleg járt így valaki?
-
tjb007
nagyúr
válasz
djbahool #6055 üzenetére
AZ EU garancia = bolti garancia, ezt csak ott tudod érvényesíteni ahol vetted. Ilyen szokott sufniGMS -es telefonok mellé járni.
A magyar garancia = gyártói garancia, ezt a gyártó országos (szerviz)hálózatában lehet érvényesíteni.
A kettő között árban is van különbség, a bolti garanciás (jóval) olcsóbb, a gyári garanciás drágább de az N8 (és az összes Nokia) esetében ez két év garanciát jelent a 12 hónapos bolti garanciával szemben.A szolgáltatóknál vásárolt telefonokra ugyanúgy elérhetőek szoktak lenni a frissítések mint a függetlenekre azonban késések garantáltan előfordulnak.
-
-
djbahool
senior tag
Sziasztok!
Már nagyon szeretnék én is N8 tulaj lenni, lassacskán úgy néz ki össze is jön rá aminek össze kell.
Három kérdésem van:
- Mi a különbség az EU és a Magyar garancia közt?
- Ha GSM boltban veszem újonnan függetlenül, akkor is rajta lesznek a magyar tartalmak, amiket anno ígértek?
- Ha pl. DJUICE-ost veszek ,akkor elérhetők lesznek majd a frissítések, vagy azok csak függetlenre jók? -
AndrewTdi
addikt
rere
Tudom, hogy ezt a csontot már párszor megrágtuk, de azért leírom.
Beszereztem ma egy gyári Nokia szilikontokot. Bár még csak pár órát használtam, azt kell mondjam, tetszik és nem bántam meg (remélem így is marad).
Jobb lett így a fogása, nincs az a bizonytalanság amikor előkapom, bátrabban teszem le mindenhová, nem csúszkál a kezemben sem. És az a kb 3 mm amivel szélesebb lett a telefon majdnemhogy jobb is. Na persze ez az én véleményem. -
Sarlon
aktív tag
Valaki még valamikor kérdezte!
-
Kvazár
őstag
válasz
stewe780 #6036 üzenetére
Arra nem gondolsz, hogy egy embernek több telefonja is van, és innentől kezdve droid és sym felhasználó is lesz egy időben? (Máshogy nem igazán jöhetne ki az a szám
)
Bandus99: az spb-vel sokan próbálkoztunk, nagyon szép meg minden, csak használhatatlan. Nekem pl a hívásaimat állandóan megszakadtak, és olyankor a spb-ből is kidobott. (Lehet mem gond volt, de az spb-n kívül más nem ment.
)
-
kpal
nagyúr
2x
-
kpal
nagyúr
Még sokan temetik a Nokiat pedig elég jól teljesít Rendkívül dinamikusan növekszik a mobilpiac
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Szeretnek segitseget kerni.
Nincs energiam atfutni teljesen 5000 hszt de erdekelne osszefoglalo mifele progikat erdemes hozza hasznalni mi az amit nem erdemes mert megfekteti a telefont.
vhol olvastam hogy pl spbtol lefagyott, nem tudom egyedi eset v sok embernel elofordult.Ha valakinek van energiaja leirni, annak orulnek.
Koszonom
-
stewe780
őstag
Azt eddig is tudtam, hogy sokan vannak Kínában, de, hogy %-ban kifejezve többen vannak mint 100, ez már durva
Ovi store 67%
Mmarket 57%
Android Market 13 %
App Store 9%
----------------------
Összesen: 146%Ja és ez csak az appstore használók, amúgy az összlakosság mára már 350%-ot is elérte...
-
Assdak
őstag
http://www.nokia.hu/termekek/tartozekok/osszes-tartozek/stilusos-viselet/boritok/nokia-kemeny-borito-cc-3002-nokia-n8-telefonhoz
Ilyet látott/próbált már valaki?
Tetszetősnek tűnik, gigael-nél lehet is rendelni.
-
jacis
nagyúr
-
AndrewTdi
addikt
válasz
tomi564 #6026 üzenetére
Hát igen. Azért kíváncsi lennék, hogy teszteli-e valaki (napi általános mezei user használattal) ezeket a programokat.
Meg lehetett volna írni ezt a (talán) korlátozós dolgot úgy is, hogy külön lehet osztani mobilnetet (3g) és wlant és a korlátozás is ennek függvényében alakulhatott volna. Nem hinném, hogy annyival többet kellett volna melózni rajta.Vagy túl sok az elvárásom?
Ha már torinál tartunk. próbálta már valaki a telefon ZIP progiját? Pl 90 rar fileba csomagolt avi-t is ki tud tömöríteni megfelelően?
-
-
AndrewTdi
addikt
Estét!
Hátha valakit érdekel.
Kipróbáltam a Symtorrentet ami ingyenesen tölthető OVIról.
Minden fasza. 1 szépséghibája van.
Elvileg G-s routerrel 6MB-s nettel (ez van anyósoméknál) 200K fölé nem megy a letöltés. Egyelőre nem tudom miért nem (up nincs).
Holnap megnézem otthon az N-es rúterrel. -
szp1
addikt
Értem én, köszi. Azért máskor is benézek, hátha felcsippentek valami használható info-morzsát a sym'3-al kapcsolatban is.
Én sajnos a fotózás terén leragadtam az SLR szintjén, általában valami jófajta ISO 100 -as töltettel ( még van a hűtőben )...ha lesz rá keret, áttérek elektronikusra.Még gyűjtögetek.
Lord Zero: köszönöm a hsz-t, a C7 nekem sem fagyott még le és mint mondtam eddig meglepően jól elvagyok vele. Konkrét problémám most nincs, csak kíváncsiságból néztem be ide. Viszont találtam olyan érdeklődő hozzászólást, aminek megválaszolása valószínűleg elsikkadt a nagy képözönben. Persze senkinek nem akarok a fogadatlan prókátora lenni, ha valaki kérdez, kérdezzen addig amíg választ nem kap.
-
Lord Zero
addikt
nekem volt ennyolcasom, helyette lett céhetes, aztán egy kis ideig még birtokoltam egy másik ennyolcast (a céhetessel szimultán), a mérleg kábé ez: a 12 mpx AF helyett egy sokkal gyengébb EDOF kamera, cserébe egy sokkal érintésérzékenyebb és finomabban használható kijelző. stabilitásban abszolút pro-céhét (a céhét nem akadt ki egyszer sem, az ennyolc többször is), de belátom, h nem tudok érdemben összemérni, mert ez simán lehet, h a hozzám került egyes egyedek esendőségén múlott.
a saját empíriámból meg nem lesz tézis (így nem hangoztatom : ))konkrétan mi baj/kérdés a telefonoddal kapcsolatban? vagy pusztán a házon belüli hierarchia szellemisége az, aminek margójára e hszt vésned kellett? : )
itt is segíteni fognak, hidd el (én biztos, ha tudok) -
3XV
tag
Egyetértek.
szp1: Sokáig követtem egy androidos telefon topikját, amíg az volt a kiszemelt. Úgy vettem észre, hogy a hozzászólások egy jelentős hányada ROM-cserékkel, stb.-vel foglalkozott. Persze több a lehetőség is, de Symbiannál nem is látnám akkora értelmét egy ilyen beavatkozásnak (ha nálam tapasztaltabb userek megcáfolnak, elfogadom). Itt inkább az egyes (adott!) funkciók minél jobb kihasználásával lehet többet foglalkozni. -
Ufff
senior tag
-
szp1
addikt
Nem pejoratív akartam lenni, hanem realista.
Nézd meg : kijön egy sokadik androidos cucc, pillanatok alatt akkora topikja lesz mint ide Lacháza....és "szakmai" dolgokról megy a témázás, nem egymást nyalogatják körbe a tulajok. Ráadásul segítenek is a lámáknak. És akkor az iphone-ról még nem is beszéltem.
Mindegy, nekem tetszik a C7, aztán csak boldogulok egyedül is. -
Ufff
senior tag
Lassan történelem. Miért? Megmondom őszintén, hogy ezentúl már csak symbian-os telefont akarok. Volt androidon kívül minden, de egyik sem nőtt hozzám. Bár a HTC azért a TouchFlo-val ütött, csak alatta a Winfos nem az igazi. Lassú tetü. Ha gyors lenne, egy álom lenne, na de nem az.
-
szp1
addikt
Na ! Benéztem egy kicsit, hátha kapok valami hasznos infót a sym'3-al kapcsolatban.
Visszaolvastam kicsit, rájöttem ez egy fotós rovat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 5410 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest