- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Projektor topic
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Pokoli lövölde pörgetné meg a GeForce-ok eladását
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Ja megvan, hisz' láttam is olyat, valami régi Ericsson telóba kellett beletolni. Igy néznek ki szépen sorban.
-
-
-
válasz
Francia91 #37347 üzenetére
Csak ezt nem kötik az userek orrára, hadd dugdossák bele az adapterrel a telójukba a kártyát... A ráhajtós módszerrel (pl 6230i) nincs semmi gond, de ezek a betolós-reteszelős dolgok, hát, nem szerencsések.
Az igazság az, hogy a gyártókat sem értem, miért kellett 2 lépésben is csökkenteni a SIM méretét, szerintem elférne a régi méret is a telefonokban, aztán a kártyát úgyis lehet frissíteni.. -
-
-
-
-
-
válasz
Francia91 #37299 üzenetére
Az N8-at a Symbian tette tönkre, pontosabban a programok hiánya. Engem nem érdekelt, hogy lassú, nem érdekelt, hogy kicsi a kijelzője, viszont azzal már nem tudtam megbarátkozni, hogy Skype egyáltalán nincs, a Viber botrányosan lassú, facebook is csak a JAVA-s van, a gyári kliens katasztrófa...nem sorolom tovább.
Én is WP-re tértem át, és eddig úgy néz ki, megérte! N8 marad, de a szoftverek hiánya miatt nekem már nem alternatíva sajnos, pedig egy szerethető kis telefon. 2011-ben vettem újonnan (úgy emlékszem, vagy 2010, már nem tudom), azóta a gyári akksival megy. Egy újabb jó példa arra, amiért a Nokia összeborult...egy életre gyártottak telefonokat. Mondhatnak nekem akármit, egy agyonsztárolt Galaxy S "sok" ennyi idő alatt már 3x kipusztult volna a kezemből.
-
-
válasz
MK VII #37261 üzenetére
Közben hétvégén kezelésbe is vettem, és elég jól belaktam. Gyárira visszaállítottam mindent, és nulláról építettem fel a dolgot.
Amit leírtál, az pontosan úgy igaz, sajnos az akksis dolog is. Enyém már egy 2 éves készülék, szóval egy cserét lehet, hogy megérne valami izmosabb akksira, mert ha nagyon nyüstölöm, 4-5 óránál nem bír többet.Eddig 1 "fagyást" produkált, de az is csak pillanatnyi volt, a Messenger nem reagált semmire, de aztán megint gyors lett minden.
@ (#37265) Elims: Bocsi...
@ (#37266) T. I.: A 820-ból meg az N8-ból lehetne egy jó kombót csinálni.
A 820 kamerája, hm, érdekesek a színek - nem jobb vagy rosszabb, csak másabb, mint az N8. Megszokás kérdése, nem vagyok művész, apróhirdetésekre lefotózni a termékeket teljesen jó.
Nekem maradt volna az N8, ha - akár lassan is - tudná hozni azokat, amiket a WP alapból hoz: egy kalap alá veszi az összes üzengetős dolgot. Nekem a munkám miatt is fontos, hogy Viber, WhatsApp, , Facebook, Skype egyidőben menjen, ezt sajnos nem tudta az N8, nem csak a sebessége miatt, hanem egyszerűen nincs is rá néhány app, ami nekem kellene.
-
-
válasz
imi290 #37252 üzenetére
Nekem megfelelne, de néha úgy érzem, szívatom magam, mert helyenként olyannyira lassú, hogy őrület. A teló maga egész gyors, de az alkalmazásokkal már van baj.
Ja, és ez nem az N8 hibája, mert érdekes, a WhatsApp nagyon jó, gyors is, de a Viber botrányos, Skype meg (már) nincs is.
-
-
-
Üdv mindenki!
Nézzétek el nekem, de lehet, hogy elkárhozok. Pár napja egyik ismerősnél láttam egy Lumia 820-at, azt mondja, nem tetszik neki, így eladja. Vett droidos telót. 15.000-be egyeztünk meg, mindezt úgy, hogy elhozom, kipróbálom, aztán ha minden ok, fizetek. Az akksit lehet, hogy ki kell cserélni, de annyit faragunk majd az árból.
Az N8 persze megmarad, vagy anyumra átruházom, vagy megy vissza a dobozába, mert nincs szívem eladni...sokat szolgált nálam!
Megfogadtam, hogy amíg az N8 hardveresen meg nem hal, addig nem cserélem le, de azt hiszem, most az eszemre kell hallgatnom. Egyre égetőbb, hogy működjön normálisan a Viber (ne induljon 5 percig, és ne csak minden harmadik indításra sikerüljön belépnem), menjen a Skype, és ne fagyjon meg a teló 2-3 hetente. Van, hogy nem kapom meg a Viber üzeneteket, van, hogy este magától újraindul, van, hogy nincs net, amit csak abból veszek észre, hogy órák óta nem jött mailem... Szóval vannak apró, de annál idegesítőbb dolgok, ami miatt a csere miatt döntöttem, és ilyen ajánlatot amúgy se mindig kapok egy 820-asra. Elvileg Win10 is lesz rá később, ami egy újabb jó pont.
Eddig jókat olvastam róla, és tudom, hogy ez N8-as topic, de közületek valaki kezelte már a típust?
-
-
-
-
-
válasz
simongab #37235 üzenetére
Nekem az előző verzió működött, volt widget is, de mindenféle nyűgje is volt emellett, szóval töröltem. Az új nálam is problémás volt, gondolom a 3.61-et mondod te is.
###
Más. Valakinek sikerült már bluetooth-on másolnia 90-100kb/s-nél gyorsabban? Elvileg az N8-ban 3.0-s BT van, ami 24Mbit/s, ehhez képest a 4.0-s adapteremmel 90-100kb/s között másolok 0 cm-re az adaptertől.
-
válasz
simongab #37233 üzenetére
Tyű, akkor ott valami tényleg belepiszkálhatott a rendszerbe. Mondanám a gyári visszaállítást, de gondolom nem véletlen, hogy azt nem lépted meg eddig.
###
fMobi-nál nálad van (volt) widget? A program ígéri, már az előző verzióban is volt, hogy a Belle-re ismét van widget, de nálam nem jelent meg soha, v3.61 asszem a legfrissebb, de annál se volt.
-
-
-
válasz
Francia91 #37217 üzenetére
Ja igen, ezt a nevet kerestem! Mondtad anno, hogy ez jó, de hiába írtam be hasonlókat, ezt nem találtam meg. Hamarosan kipróbálom! Köszi!
Arra is gondoltam, hogy a gyári widgetet kitenném, az jelezné az üzeneteket, de mivel használhatatlan, helyette a JAVA-s progit nyomatnám - de letöröltem korábban a gyári klienst. Annak mi a neve? Tudja valaki? Le lehet tölteni?A többivel akkor nincs mit tenni, új teló megoldaná, de egyelőre minden nyűgjével együtt is szeretem az N8-at.
-
No, egy kis közvélemény-kutatás. Ki milyen böngészőt használ?
Én Opera Mini-t, és kérdezem, van-e valami szebb/jobb/gyorsabb? No nem mintha lassú lenne, de az AJAX-os tartalmak nem működnek (pl amikor google-ba írok valamit, nem keres közben), és ezáltal vannak olyan oldalak, amik nem is használhatók.
A gyári böngésző tudja az AJAX-ot, de az olyan botrányosan lassú, hogy ne beszéljünk róla. Próbáltam korábban Opera Mobile-lal, de ahhoz is elég vékony az N8 hardvere.
Létezik alternatíva?
###
Más: kellene nekem olyan alkalmazás, amivel tudok chatelni facebookon, és van widget-je, de ha az nincs is, legalább csipog, amikor üzenetem jön. Feltettem a JAVA-s facebook klienst, tök jó, de egyet morran, amikor üzenetem jön, és ennyi, nem csipog.
###
Megint más: aki használ Vibert...nálatok is olyan lassú, mint nálam? Van, hogy elsőre elindul, de akkor is kell neki 5 perc, de van, hogy órákig sem indul, be van fagyva. Érdekes, hogy a WhatsApp gyönyörűen fut, minden funkciója működik, a szar Viber meg csak akadozik, és nagyon minimalista stílusban tudom csak használni.
-
Üdv!
Sok múlik azon, hogy milyen a kocsiban a "hangtechnika". Én egy F-es Astra-ban használom, gyári Grundig rádiós magnó, 2db gyári hangszóró az ajtókban...hát, elég gyengén szól. Amikor áll az autó, akkor egész jó, de ha megyek 90-100-at, nagy az alapzaj, fel kell hangosítanom, és sokkal rosszabb a minősége.
Hozzáteszem, elég érzékeny a fülem a minőségre, szóval ha annyira torz, inkább kikapcsolom.FM-et használ, sokat ne várj tőle - az FM rádióadók sem szólnak úgy, mint mondjuk egy gyári CD lemez (hogy a FLAC formátumot már ne is említsem...), tompábbak a mélyek, nem olyan éles a magas.
Ennek ellenére, az N8 transmittere közel sem olyan rossz, mint a kínai szivargyújtós vackok. El kell találni a műszerfalon azt a pontot, ahol tisztán adja a jelet, és lehet csapatni.
Ja, és a mobilnetet célszerű kikapcsolni, mert gyakran begerjed, főleg ha valami olyan alkalmazás fut, ami állandóan fenn lóg a neten. -
-
-
-
-
-
válasz
Freeman007 #37198 üzenetére
Ebben bízok, igen.
-
válasz
imi290 #37195 üzenetére
Fura dolgok alatt mit értesz? Én amíg garis volt, a Nokia Care-ben rakattam újra az akkori (és azóta is) legfrissebb Belle-t, akkor ha jól emlékszem, 90 mega szabad helyem volt, ami szépen elfogyott 2 év alatt. Persze tele van a gyári T-s moslékokkal, amiket sose használok, de letörölni sem lehet, helyet viszont foglal.
-
válasz
Freeman007 #37194 üzenetére
Igen, előbb utóbb felkerül az itt is dicsért rom, de arra nekem be kell rendezkednem, mert első bálozó vagyok.
-
válasz
Francia91 #37192 üzenetére
Köszi szépen a korrekt válaszokat!
Igen, nekem még mindig a gyári van fenn, de egyre jobban érik a másik ROM, mert már gyakoriak a fagyások meg a "System error" üzenetek. Néha elmegy 2-3 hétig probléma nélkül, aztán befagy, kikapcs-bekapcs, és van, hogy csak harmadszorra sikerül felállnia a Symbi-nek, mert error-t dob. Nem volt sok szabad helyem, csak 17 mega, panaszkodott is rá, most csináltam 28 mega körül, de még mindig fagy. Amikor beindul, akkor sokáig tünetmentes.
Remélem nem hardveres hiba, mert most valahogy nem akarok másik telót venni. -
Ha már GPS. Az N8 tud magassági adatokkal szolgálni? Nem égbekiáltó, de néha szükségem lenne rá, a gyári térképszoftvert pedig hiába bújom, nem találok benne ilyet.
Más - ma navigáltunk Miskolcon az N8-cal, és bizony volt pár olyan utca, amit nem ismert a legújabb Nokia Maps (idén tavasszal frissítettem a térképet). Na most emiatt hadd ne vegyek másik telefont, és mivel tudtommal nincs rá frissebb térkép, kérdeznélek benneteket, létezik-e olyan szoftver, aminek van kvázi-naprakész térképe?
Köszi a válaszokat előre is!
-
-
-
-
-
Üdv mindenkinek!
Egy kis segítségre lenne szükségem. Megtenné közületek valaki (vagy akár többen is), hogy megméri az N8 Bluetooth-jának sebességét? A specifikáció szerint 3.0-s verzió van benne, az elméletileg 24Mbps-t tud (a gyakorlatban 1,5-2Mbps körül várnék legalább), de az én notimban valószínűleg valami régebbi szabvány lehet, mert 140-160kbps-nál gyorsabb adatátvitelt nem tudok kicsikarni belőle. A fájlmásolás működik, sajátgépnél látom a telót, de másolni csak lassan tudok róla.
Azért fontos, mert akarok venni az asztali gépemhez egy USB-s Bluetooth adaptert, de biztosra kellene tudnom, hogy mennyi a max átvitel. A dolog apropója, hogy sokat fotózok az N8-cal, és nem akarom a kábelt dugdosni, kímélni szeretném a csatlakozót.
Korábban írtatok alternatívákat, mint a WiFi-s fájlátvitel, de valahogy nem működött rendesen, mindig megszakadt a kapcsolat, ezért lenne jó egy BT adapter.
Köszi a segítséget előre is!
Most nézem, hogy azóta nem is voltak hozzászólások. Óha...
-
válasz
csabyka666 #37169 üzenetére
...lekapcsolódik a WiFi-ről.
-
válasz
csabyka666 #37168 üzenetére
Nem tudtam volna nyugodtan aludni, megnéztem. Ez nagyon laza!
Egyelőre csak böngészőben próbálkozom a dologgal, a felület elég fapados, de az nem különösebben érdekel, az viszont már gond, hogy random eldobálja a kapcsolatot.
Újraindítottam a telefont, talán így ok lesz, de legalább már van remény!
MOD: Sikerült Commanderrel is összehozni, de eldobja ugyanúgy.
-
-
válasz
csabyka666 #37163 üzenetére
Ehh, csak ez meg nem települ Belle-re, csak S60-ra.
-
-
válasz
csabyka666 #37160 üzenetére
Egy kérdés. Ez tud olyat, hogy a gépen böngészem a fájlokat, mintha adatkábellel lenne csatlakoztatva a telefon?
-
-
-
Üdv mindenkinek!
Néhány kérdés N8 témában.
1.) Viber nálatok is botrányosan lassú? Miközben a másik oldal pötyögi az üzenetet, nálam baromira belassul. Amúgy sem valami gyors, de türelemmel azért használható. Gyári, legfrissebb Belle van rajta.
2.) Az N8 bluetooth-ra milyen átvitelt tud a gyakorlatban? Sokat fényképezek vele, és nem akarom mindig dugdosni a kábelt, hátha a csatlakozó nem díjazza, ezért akarok venni egy gyors USB-s bluetooth adaptert PC-hez. Vettem is, de régi, és 700kb/s-t tud, ami nagyon lassú. Milyet érdemes venni? Tapasztalat...?
Köszi előre is!
-
Az elején nekem is jó volt.
De meglett a probléma, legalábbis úgy tűnik. A lényege a következő.
Nekem korábban már volt Viberem, de letöröltem, tehát a regisztráció adott volt. A teló kapott új szoftvert, ezen még nem volt fenn a program, most letöltöttem, de újra be kellett regelnem - nem tudom, miért, de valószínűleg ez bolondította meg a Belle-t. Gyakran kifagyott, és naponta többször csak úgy gondolt egyet, és elküldte, hogy kb 200 ismerősömnek van Viber-e. Ettől annyira belassult, hogy ki kellett kapcsolnom a telót, hiába töröltem ki az értesítést.
Pár napja mászkáltam a borzasztó szegényes beállításai között, és ott van olyan lehetőség, ami letiltja az értesítéseket. Azt bekapcsoltam, azóta problémamentes a dolog. Ha a program nem fut, akkor nem is jelez az érkező üzenetek miatt, de amint elindítom, szól, hogy hány "unread messages" van.Akinek fagyott, lassult, próbálja meg így, nekem eddig működni látszik. Éjjelre kinyomom a mobilnetet, kikapcsolom a klienst, reggel bekapcsolom, és megy minden tovább.
Ja, én csak mobilnetről használom, gondolom WiFi-n gyorsabb.
-
-
-
-
-
válasz
Freeman007 #37022 üzenetére
101%, hogy a Viber miatt fut! 2 év húzták újra a telómat, azóta egyszer sem dolgozott ilyesmi a háttérben, de mióta fel van telepítve a Viber (nem kell elindítanom magát a programot, elég ha csak feltelepítem) azóta használja a netet.
Ez az xmppservice valószínűleg a Nokia-nak valami saját protokollja, ezen kommunikálnak a hasonló progik - Viber, WhatsApp, meg még a fene tudja, mik vannak.
-
válasz
Freeman007 #37020 üzenetére
És ilyenkor nem is jelez, szóval futnia kell mindenképp? Akkor nem értem, mi ennek az értelme, hacsak nem az, hogy - az SMS-sel ellentétben - ha ki van kapcsolva a telefon, akkor a Viber üzeneteket később sem fogom megkapni.
Gondolom, ha a Viber nem fut, de az xmppserice igen, akkor később meg tudom nézni - Viberből persze. -
válasz
Freeman007 #37018 üzenetére
Szerintem is az lehet. De ez "tök jó így", mert ha fel van telepítve a Viber, akkor mindig be vagyok jelentkezve...
Ma megfagyott, újraindítottam a telefont, megint megfagyott. Aztán úgy indítottam újra, hogy a mobilnetet kikapcsoltam, és amikor a teló feléledt, akkor kapcsoltam csak vissza. Most működik a Viber, legalábbis ha fut, ha nem, a netet használja.
Ha kilépek a programból, akkor attól még tudnak írni? Mert ugye a netet ugyanúgy használja...
-
válasz
Freeman007 #37016 üzenetére
Akkor marad az. A Viber beállításai között van egy „deactivate” lehetőség, de nem mertem rányomni.
-
Üdv!
Ma feltelepítettem a Viber-t, működik is szépen, szinkronizálta a kontaktokat, viszont hiába zárom be a programot, mindig fenn lóg a neten valami „xmppservice”, gondolom a Viber lehet az.
Ezzel lehet valamit kezdeni azon kívül, hogy kikapcsolom a mobilnetet? -
-
-
-
-
@ gyulavezir, @ Francia91, @ Dj Tommy: Hát, én ezen nem lepődök meg különösebben, ezt használom már régóta. Fmobi nem jött be, mert a csoportokba nem tudtam írni, illetve ha többen beszélgettünk, akkor csak olvasni tudtam, írni oda sem, a Facinate meg egyszerűen nem tetszett.
Telepítőm sajna nincs hozzá, simán beléptem böngészővel Face-re, és ott kiabál, hogy "há' hülye vagy, miért nem használod a mobil alkalmazást..."? Rányomtam a zöld gombra (talán install?) és feltelepült. Nézzétek meg, de amúgy biztos, hogy most is elérhető, mert nemrég frissült nálam is.
A verzió: Facebook v3.3.1 (T/1233.p1), legalábbis ezt írja az "about" alatt.
Jelezzetek majd, hogy sikerült-e! 2 dolog hiányzik: nem lehet bökni, illetve a nagyobb baj, hogy nincs widgetje.
De ez nem a rom függvénye, nekem a gyári szar T-s van, szóval nem moddolt.
-
válasz
Tappancs2001 #36957 üzenetére
Üdv!
Én beléptem Facebook-ra Operából, és ott írja, hogy van mobilos verzió is - azt letöltöttem, és használom. Szerintem jó, mindig frissül, egész gyors, érdemes megpróbálni.
-
-
Ha még eszetekbe jut valami, írjátok ám meg!
-
Na azért itt van pár új infó. PCSuite ne fusson, SIM-et vegyem ki, telefonzárat kapcsoljam ki - ezeket nem mondta senki korábban.
Más trükk?
-
-
-
-
-
-
válasz
gyulavezir #36916 üzenetére
Juhú, majd mondd a tapasztalatokat!
-
-
-
-
Valaki feltette már az új romot?
Olvasgatom a leírást, ez mit jelent? A Pro Edition téma átkerült az UDA-ba, gyári Nokia Evolve téma újra aktiválva. Ezzel remélhetőleg megszűnnek a Skype problémák. Működni fog a Skype?
-
A kérdés csak az, hogy átmásolja-e a kontaktokat rendesen, mert sokhoz több telefonszámot is rendeltem.
Tegnap már nem volt időm foglalkozni vele, szerintem ma sem lesz, de találtam egy videót, ez működhet? Persze előtte biztonsági mentés, mert ha elvarázsolom a számokat, akkor világvége van...
-
-
Igen, a vcf-ek tartalmát látom (legalábbis a 6230i-men láttam), de elég sok telefonszámról van szó, ezért valami automatizált megoldás kellene. Ha más nem lesz, akkor marad ez.
A vcf fájlokhoz hogyan férek hozzá? 6230i-n a Suite-tal tudtam kimásolni őket, itt is úgy működik?
-
-
Üdv mindenkinek!
Mostanában egyre gyakrabban fagy meg az N8-am. Érintő nem reagál, csak hosszan nyomva a bekapcsoló gombot tudom kikapcsolni. Bekapcsolás után ilyenkor gyakran „System error” üzenet fogad, nem tudom leokézni, megint ki kell kapcsolnom. Ezt párszor megcsinálja, amire ismét jó lesz. Remélem, „csak” szoftveres hiba, ezért erősen gondolkodom rajta, hogy lecserélem végre a gyári T-s telefosott oprendszert az előbb dícsért romra. Majd légyszi írjatok még, milyen is lett.
Az is előfordul, hogy hívnak, de nálam nem jelez semmit, a hívónál rendesen kicseng. SMS-ek sem mindig érnek célba, mondjuk ez lehet, hogy szolgáltatói hiba.
Viszont lenne egy olyan gondom, hogy rengeteg telefonszámom van, és ezeket papírra is ki szeretném menteni, mert ha elvesznek, az kb halál lenne nekem. Van erre valami mód, hogy mondjuk Excel táblába kitegyem valahogy?
Köszi a segítséget előre is!
-
-
Okés, csakis a refurbish! A héten nagyon szeretném ezt megoldani, de ha mégis elakadnék, akkor majd nyaggatlak benneteket...
Mondjuk már ott elakad a dolog, hogy nem tudom leszedni a Phoenix-et a linkről.
Illetve az oldalon nem jók a képek, amik viszont fontosak lennének. -
Jaja, nem is gondoltam, hogy valami bug lenne benne, annyian használjátok, biztos jó, csak ez a saját hülyeségem, hogy biztos jobb, ami gyári.
Aztán nem tudom, lehet, hogy a gyári kb 2 évvel régebbi, ennek nem jártam utána.Egyelőre arra várok, hogy legyen rendesen időm a telefonra, nem akarok se adatvesztést, se téglát.
Persze amióta írtam ide, nem fagyott meg az N8. Megérezte...
Amit írtál, azt halott módból célszerű, vagy bekapcsolt telóval?
-
-
Win7 Ultimate x64-et használok, a flash hibát WinXP x86-on dobta anno. Ha felteszem a V9-et, akkor minden törlődik a mostaniból, igaz? Szóval nem az lesz, hogy marad ebből is valami szemét, de felmegy rá a V9 is...?
A leírtak alapján szimpatikus ez a V9, bár a Windowsokkal úgy vagyok, hogy szerintem jobb a gyári, amibe nem módosítottak semmit, de őszintén szólva a gyári nokiás romokról nem láttam semmi infót, hogy az milyen.
Úgy tudom, megszűnt a NaviFirm, mondjuk találtam linkeket a gyári romokhoz, csak ott sok fájl volt, aztán elvesztem a sorok között.
-
válasz
Freeman007 #36285 üzenetére
Mondjuk ez még az Anna-val volt, közben került rá egy Belle, a Suite-tal raktam rá. Lehet, ezzel menni fog, kiderül!
-
válasz
Freeman007 #36283 üzenetére
Amikor nem ment fel, akkor neked is a flashelés elindult, viszont hamarosan error-t dobott?
-
válasz
Freeman007 #36278 üzenetére
Akkor gondolom előbb ezt kell ráhúzni, aztán jöhet a V9-es.
Megnéztem a gyári romokat, nekem elvileg a nam dark grey (0599218) kell, legalábbis sötétszürke N8-am van, de nagyon kusza ez nekem, sok kis fájl, igazából azt se tudom, hogyan merre meddig...
-
válasz
Freeman007 #36276 üzenetére
Köszi!
Ja, így leírva követhető, de közben eszembe jutott, hogy anno próbálkoztam már feltenni egy gyári nokiás romot ezzel a Phoenix-es módszerrel, el is kezdte, de valami errort dobott, és befagyott a telefon. Szerencsére elindult aztán, de ledobott a víz... Ha ilyen történne, akkor mi a helyzet? Downgrade, oké, de mire?
-
válasz
csabyka666 #36274 üzenetére
Egy olyan linket tudtok adni, ahol frankón (és hibamentesen) le vannak írva a lépések?
-
-
Az a kérdésem nekem is, hogy a hard reset és a Phoenix ugyanúgy kinullázza-e? Nyilván a gyári fosok, amiket a T tett fel, azok fenn maradnak, de a szabad helyem visszaáll a C-n a gyári 60-70 megára?
Phoenix-től egy kicsit félek, bár szívesen feltennék egy olyan szoftot, ami nincs telerakva minden szeméttel...nem kell, hogy hekkelt legyen, elég a gyári Nokia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- ShieldUp Fóliavágógép tartozékaival
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L380 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD / MT I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest