Új hozzászólás Aktív témák
-
vanezigy
aktív tag
Engem a wifi bosszant, de nagyon... állandóan ledob. tudtok erre okosságot?
-
Van ez az email funkció a telefonban, én speciel a Yahoo-s email fiókomat szeretném beállítani, de amikor megadom a user/passwordot hozzá, akkor nem találja meg és nem kapcsol. Valami mást is meg kell neki adni? Ötlet erre esetleg? Előre is köszi.
Üdv,
Vik -
Peat76
őstag
válasz
peugeotmate #12082 üzenetére
Na ezért nem viszem szervizbe,minimálisan lilásodik,de tesztképek nélkül nem vettem volna észre,meg nekem akárki ne szedje szét,az már nem olyan,a HDMI is berepedt,innentől ki nem nyitom,úgyis a PS3-ra USB-vel kötöm össze...
-
Peat76
őstag
Nektek megy rendesen az Ovi mobilról??,akadozik és iszonyat lassú.. Pedig már felraktam au új update-et is, Ovi Store Updated to v2.12.042 - Symbian^3 and Symbian Anna |
-
Declare
őstag
válasz
peugeotmate #12082 üzenetére
Kinyitottad már azóta a kupakot ?
-
peugeotmate
őstag
Akkor én mint trémobilos mit mondjak?
Lehet, felrakom ezt BZS verziós Annát.
Egyébként most hoztam el az N8asomat a szervizből. Harmadszorra sikerült kicseréltetni a HDMI fedelet, illetve most már tényleg nem lilásodik a kijelző! De ehhez az kellett, hogy a fél év alatt használat alatt majd' 1 hónapig csak a szervizben volt a telefon...
-
Peat76
őstag
Be****ok ha augusztus 30.-án dobják ki Annácskát,jöhetne már,kiváncsi vagyok rá...
-
semetka
őstag
Érdekes problémám született és nem tudok rájönni, hogy program miatt történt vagy nem.
Az a helyzet, hogy bekapcsoláskor a menü gomb rendesen világít, de ahogy bejön a főképernyő és minden widget betöltődik, akkor lecsökken a fényereje a gombnak. Eddig ilyen nem történt. Vkinek ötlet, hogy miért lehet? Esetleg volt-e már valakinek ilyen? -
atoth
aktív tag
Nem tudom, hogy jelent-e bármit, de...
N8 kézikönyvet kerestem a neten és ezt találtam: http://nds1.nokia.com/phones/files/guides/Nokia_N8-00_UG_en.pdf . Ami érdekes, hogy egy rakás helyen az eredeti normál ikonok helyett az Annás leegyszerűsített és kerekített szélű ikonok vannak. Dátum szerint július 18-án módosítottak.
Csak nem? -
Assdak
őstag
Nem tudom melyik az új navi verzió, nekem a v3.06 van fent 0.2.41.123 map version, és ezzel tökéletes.
Msn-re meg ott van a nimbuzz.
-
Misály
addikt
válasz
Declare #12066 üzenetére
"navi: hát ez már hagy kívánni valót. A legújabb térkép szoft. szerintem elég részletes, nem fagy le, ha megszokod, úgy ahogy el lehet vele lenni, de navigálni elég szarul tud. Vagy nagy kerülő úton visz (kiszámít egy útvonalat, m0 án keresztül mondjuk 60km, ha a városon szépen átmegy az ember meg 20km....ilyen apróságokkal nem foglalkozik. Ha meg legrövidebbet állítasz be akkor meg néhol a szántóföldön kell átmenned.) Odatalálsz vele bárhova, de ha nem vagy ismerős, optimális úton nem fog vinn."
eleg sok szempontot be lehet allitani hogyan navigaljon, probald ki
-
Declare
őstag
válasz
razzorr #12054 üzenetére
Üzemidő az szerintem nagyon korrekt! Lehet picit lassabb a net mint a vetélytársaké, de cserébe sokáig bírja. Én úgy hogy zenét hallgatok vele (rádió-mp3) legalább 1,5-2 órát, 2db mail fiók be van állítva hogy 15 percenként frissítsen, játszani szoktam vele mondjuk fél órát, meg azért van telefonálás is, így 2 naponta rádugom a notebookra mert félig van az akku. Mondjuk minimálison van a kijelző fényereje.
Mail: elvileg okés, sajnos nem jelzi normálisan ha jön üzenet (én azon szenvedtem sokáig ha úgy jelezné mint az sms t, de hol rezeg, hol dalol, hol mind kettő, hol egyik sem...mondjuk ha ránézel a widgetre, ott szépen mutatja ha van üzenet, szóval el nem veszik, le nem maradsz semmiről)
doc olvasás küldés: Elvileg működik, ezzel még nem nagyon volt bajom. Olyan előfordult már hogy nem töltötte le a doc mellékletet, de szerintem a baj az volt, hogy pc n letöltöttem és úgy volt beállítva a fiók, hogy törölje a szolgáltatóról ha letöltöttem a mailt. Ezt megváltoztattam azóta nincs gondom vele
pdf: nagy baj nincs vele, lassú... pl egy bkv járat menetrendjében scrollozni tetű lassúsággal megy, kisebb egyszerűbb pdf nem problémás.
msn: kissé bonyolult, nem próbáltam még, csak beléptem, nekem annyira nem jött be, de használható
wifi: korrekt
navi: hát ez már hagy kívánni valót. A legújabb térkép szoft. szerintem elég részletes, nem fagy le, ha megszokod, úgy ahogy el lehet vele lenni, de navigálni elég szarul tud. Vagy nagy kerülő úton visz (kiszámít egy útvonalat, m0 án keresztül mondjuk 60km, ha a városon szépen átmegy az ember meg 20km....ilyen apróságokkal nem foglalkozik. Ha meg legrövidebbet állítasz be akkor meg néhol a szántóföldön kell átmenned.) Odatalálsz vele bárhova, de ha nem vagy ismerős, optimális úton nem fog vinni.
Anna ahogy én értelmezem, igazából semmi nagy újítást nem fog tartalmazni, kicsit szebb lesz itt, ott, ikonok....semmi lényeges. Állítólag a billentyű jobb. Nem véletlenül mesélnek már inkább az Anna utódjáról
-
oggy71
tag
Két hét használat után bátran ki merem jelenteni, hogy az N8 egy nagyon eltalált készülék!
Gyönyörű képeket lehet készíteni vele, de azt azért ne felejtsük (az opt. zoomot már említették), hogy CMOS a fényérzékelője (mint az összes mobil), a digi gépeké meg CCD.
A net, a navi, nameg a játékok is szépen futnak!
Csak azt a fránya HDMI fedőt tudnám felejteni!!
-
peugeotmate
őstag
válasz
Angelotti #12055 üzenetére
Lencsetakaró hiánya (számomra legalábbis) nem okozott még gondot. Edzett ellenálló üveg takarja az optikát, baj nem lehet.
Egy 40k-s gép szintjét már nem feltétlenül hozza, de simán ki lehet váltani egy kompakt fényképezőt. Remek képeket lehet készíteni vele, illetve a vele elkészített HD videók is igencsak jók. (A teló FB oldalán illetve a guglin is sok elkészült képet találhatsz.)
Az utolsó kérdésed kicsit vicces, de igen, kijelenthetjük, hogy jelenleg ez a legjobb fényképezővel ellátott mobiltelefon az európai piacokon.Megelőztek!
-
CS_D
senior tag
Pontosan, csak az optikai zoom hiányzik belőle.
Szóval maximum ilyen téren vall szégyent, és ezen nehezen lehet segíteni.
Például az Altek Leo 14 Megapixeles, optikai zoomos Androidos csodát képminőségben odaveri. Viszont az optikai zoom itt is pozitívum.
Én az N8 és a Leo között gondolkoztam, végül a tesztképek az N8-ról bőven meggyőztek.
-
Angelotti
tag
Sziasztok!
nagyon vacilálok egy ilyen telón... elsősorban a fotós/videósképességei miatt.
Egy lencsetakaró kis fiszfasz azért elfért volna rajtaMennyire ér fel ez egy digitgéphez? mondjuk egy 30-40K körüli darabhoz
Ez most legjobb kamerás-mobil ami nálunk, vagy a környező országokban kapható? -
razzorr
őstag
válasz
Pikkolo^^ #12051 üzenetére
Ami kellene:
Több mail fiókom jol müködjön vele,doc
olvasás,letöltés- küldés mailból,
pdf,msn ,skype,böngészés ,NAVI,jó wifi,normális telefonálás,üzemidő fontos!Volt már kézben az összes s3,de nem tudtam hosszabb távú tapasztalatot levonni, a környezetemben sincs sajna aki mondana valamit róla.
Most nem konkrétan a c6, mert ez n8 topic :-D hanem a symbi érdekelne.
Gondolok itt: gyorsaságra(tele cuccal is,laggolás),stabilitásra, illetve mennyire megbizható.Most nem akarok itt más rendszereket lehúzni,de sajnos eddig az igényeimet,meg se közelitették normálisan kielégiteni,pedig nem túl nagyok valljuk be. De azért ne kelljen már egy nyamvadt fájlkezelőt is letölteni,tele reklámokkal, ettől engem kiráz a hideg.
Én nem az a forma vagyok aki sírna a widgetek mérete miatt,vagy hogy live wallpaper miért nincs,meg 20 főképernyő, ebből kinőttem már,de normálisan szolgáljon ki mégha nem a legmenőbb trendi cucc,akkor is.
Ezért is lennék kiváncsi hogy mik a fő negativumok. Amit meg értelemszerűen az tud,aki használja. Meg hogy ez az Anna most mi jót hoz? A felülete nagyon gagyi, e6on láttam :-D
kb.ennyi lenne. -
Assdak
őstag
válasz
blt.62 #12050 üzenetére
Igen, mert azt hiszik a többi gyártó kegyesebb lesz. Haverom Galaxy S 2 -ese egyszer csak gondolt egyet, és törölt minden adatot a telefonról, azóta is baszhatja. Kapott egy másik készüléket, amiben az aksi fél napig sem bírja, gyér használat mellett.
Nekem céges iphone 4 néha gondol egyet és eldob minden jelet, nagy ívben leszarják a szervizben, mint ahogy azt is, hogy megvétel után 1 héttel kb elkezdett recsegni a hangszórója... Gondolod kicserélték? Pedig azt a telefont, telefonáláson kívül másra nem használnám. Így most húgom játszik vele, mert kb arra jó.. -
Pikkolo^^
addikt
válasz
razzorr #12047 üzenetére
A csicsa és csillivilli hiánya miatt rendszerint rögtön leírják a Mobilarénán (és amúgy az emberek is) a Nokia S^3-as telefonokat, szerencsére mégis akadnak olyanok akiket ez nem érdekel.
Néhány sorban nehéz leírni az előnyöket és a hátrányokat. Tudni kellene, hogy mire szeretnéd használni. Érdemes elmenni egy bevásárlóközpontba és ott megnyomogatni a készüléket.
-
blt.62
őstag
válasz
bringasisti #11899 üzenetére
Az ilyen ügyek miatt mennek el az emberek a nokiától!!!! Több barátom is.
-
Ronny3
aktív tag
válasz
Galant #12029 üzenetére
Így könnyű magyarázni, hogy neked nem tört el...
majd ha neked is eltört volna 2 nap után akkor talán nem fikáznád le azokat akik itt panaszkodnak teljesen jogosan!!!! Pont azért mert ez a telefon többre hivatott, mint, hogy eltörjön a HDMI kupak 1 nyitástól bizonyos szériában! -
razzorr
őstag
hali mindenkinek.
Gondoltam benézek ide,jobban pörög mint a c6-01 topic.
Nos a fent emitett telót lestem ki magamnak,androrol jövök,most nem megyek bele hogy miért is lett elegem belőle,de nagyvonalakban annyit hogy megbizhatatlan,laggos, túlcsicsázott játékszer amivel nehéz telefonálni. :-)
És akkor itt jött a bibi hogy mi is kellene: leszűkült mostanra a kör a badás wavekre meg a c6-01re.
DE, és itt a bökkenő h.nem ismerem a symbit annyira. Viszont mostanában olvasgattam stb. és talán arra jutottam h.lehet jó ez nekem,nem kell a csicsa,ha hozza a megbizhatóságot, a jó akkuidővel akkor nincs több kérdésem.
Valami támpontot,megerősítést várnék h.nem.olyan rossz ez,mint ahogy sokan lehúzzák.
Én mezei felhasználó vagyok, amiket néztem,arra megfelel az op.rendszer nekem.
De azért nagyvonalakban valaki irja már le nekem h.mik a negativumok,pozitivumok symbin!
Mit kell várni Annától meg jövőbeli kis barátnőitől:-D
köszi
Üdv:egy eltévedt lélek -
Lirion
addikt
Van vkinek tapasztalata nokiás autóstartóval? Mennyire megbízható, stabil, strapabíró? Műszerfalra fel lehet szerelni?
-
deka10
senior tag
válasz
Sn00PiG #12039 üzenetére
Én is így gondoltam de ha símán a saját böngészőjével nyitottam meg a youtubot úgy még lehetőség sem volt elindítani a béta flasht (akkor is próbáltam miután teljesen újra raktam a telót) míg az operánál felajánlotta. Természetesen attól még lehet én nem állítottam be jól valamit, a lényeg anna böngészőnél most símán játsza nem kellet még törölnöm semmit és nem csak a béta flashel símán is viszi a böngészőn belül.
-
Sn00PiG
aktív tag
Elég sokat hangoztatott dolog, de ha mindenkinek megy neked meg nem akkor az nem lehet, hogy "user error"?
Próbáld meg a személyes adatokat törölni a böngészőből (cache, cookies stb.), és nézd meg utánna. Egyébként a youtube oldalon neked a béta lejátszó kell.
Ha ez sem megy akkor a jó öreg reset/phoenix flash, esetleg annásítás megoldja a dolgot -
Sn00PiG
aktív tag
válasz
Declare #12028 üzenetére
Nekem vimeo.com videók is mennek, de egyébként a videa meg szegény sz@r, nem kell vele foglalkozni, egyelőre csak iPhone User Agentre van mobiloldaluk, de lesz majd Droidra is. A Nokiát meg sajna mindenki letojja...
Szerk.: Egyébként az alap oldalon meg azért szaggatnak a videa videók, mert 600csillió banner villog az oldal minden részén. Oké, hogy egy flashtartalom nem kéne hogy megölje, de szerintem ennyi hülye reklám meg ilyenek mellett csoda hogy megy (főleg 680Mhz-en)...
-
Declare
őstag
nem youtubos videók lejátszásához valakinek hozzászólása? Nektek játszik le bármilyen más netes videót a youtubon kívül?
-
Galant
tag
válasz
Declare #12000 üzenetére
Kész vagyok!3 napja nem voltam fent a fórumon és komoly,hogy a 109 új hsz-ből 50-60 darab a kib......ott HDMI töréssel foglalkozik?Csak azt nem értem,miért ez a legnagyobb fórumtéma a telefonnal kapcsolatban?Senki nem lett okosabb,csak azt tudtuk meg,hogy nekem eltört,nekem eltört,nekem eltört!
Én már vagy 30-szor kinyitottam és semmi baja!
Szerintem le kéne zárni ezt a részét az N8 "problémának"! -
Peat76
őstag
Hol van már Anna??
-
stewe780
őstag
nfs-ben hogy lehet a drift pályán 0 -nál nagyobb ponthoz jutni?
-
kacsa7
őstag
válasz
Pikkolo^^ #12016 üzenetére
Hát bekapcsoláskor nem fél perc alatt áll fel, hanem durván 1.5-2p kell neki mire mindent betölt, meg nem 120mb szabad ramod van, hanem 90-100mb. De ezeken kívül sztem semmit nem lassít, tehát hétköznapi használat közben nem veszed észre h. ettől bármi lassabb lenne, ellenben van jópár hasznos widget meg lehetőség, ami 100x jobb mint a nokiáé, mellé meg van 1 sokkal szebb, praktikusabb, használhatóbb felületed.
-
Pikkolo^^
addikt
Használ valaki SPB Mobile Shell-t? Mennyire lassítja a telefont? WM 6.5-höz kötelező volt és ott nagyon tetszett.
-
kacsa7
őstag
Gyerekek csoda történt. Vissza tudtam rakni az Ovi Áruházat.
Amikor vettem a telót, az előző gazdája nyomott rá 1 hard resetet, így alapból nem volt rajta Store. Közben én is ráküldtem már 1 HR-t, így hiába volt fenn qt-tól kezdve minden, kipróbáltam az összes leírt módszert, amivel vissza lehetne rakni, sehogy se engedte. Most 1x csak feldobta a teló h. elérhető 1 új frissítés, ami vmi keresésre vonatkozott. Ha azt frissítettem, megnéztem már mit ajánl még fel és a mindenféle Itt és Most, Közösségi stb. mellett feldobta az OVI Áruházat is. Láss csodát, így simán engedte felrakni és most tökéletesen megySzóval aki hasonló cipőben jár, az a teló szoftver frissítés menüpontján keresztül próbálkozzon be.
-
Declare
őstag
Azt nem tudjátok, hogy csak youtubot lehet nézni a teloval? Videa.hu ról pl nekem nem játsza le videókat. Nálatok se?
-
Just486
senior tag
válasz
Pikkolo^^ #12006 üzenetére
n8 -nál először megnyomod a "hív" választógombot, és utána a zöld gombot.
Illetve ahogy a kolléga mondja, van neki menüpontja (amit kirakhatsz a főképernyőre is, ikonként). Egyben csak a Napló menüpontban tudja mutatni az eseményeket, a jobb oldali fülön. (Sms, hanghívás, csomagkapcsolt) Ilyenkor ikonokkal mutatja, hogy bejövő, kimenő vagy elmulasztott eseményről volt e szó. (Ha rányomsz az adott tételre, kihozza a részleteket. )
Nagyjából ennyit érdemes erről tudni -
stewe780
őstag
válasz
Regirck #12005 üzenetére
Nálam is kb. ugyanez. 1ébként szoftveres simán lehetne kalibrálni, ahogy pl. az anglemeter-ben is lehet nullázni a "műszert". Mások hogy állnak ezzel a problémával? Esetleg van olyan aki már kalibráltatta a Nokiával?, mert ha beviszem, és fél óra múlva visszakapom nekem 1 utat megérne.
Pikkolo^^: én már kiraktam főmenübe, pontosan nem tudom hol találtam meg, de ott van az valahol egy almenüben.
-
Pikkolo^^
addikt
Nemrég voltam a Media Marktban és megnyomkodtam az S^3-s mobilokat. Ez a második oprendszer ahol a tárcsázóban van T9-es kereső, nagyon helyes. A többi készülékben mindenhol vannak dedikált hívás gombok, míg az N8-ban nincsenek. Mivel nincsen zöld gomb a hívásnaplót hogyan lehet előcsalogatni? Sehol sem találtam meg.
-
Regirck
senior tag
válasz
stewe780 #12003 üzenetére
Igen ezt még anno Januárban észleltem én is. Akkor kíváncsiságból (úgyis volt más dolgom a Nokiánál) rákérdeztem, hogy ezzel lehet-e kezdeni valamit. Mondták, hogy ez giroszkóp alapon tudja, hogy hogyan áll a telefon és azt elvileg lehet kalibrálni, de nem tudtak vele mit csinálni. Annyira nem zavaró, hogy emiatt veszekedjek velük.
Autós játéknál (NFS) éreztem meg utána én is leszedtem az Anglemetert és nálam is 2-3 fok volt a eltérés. Nem volt zavaró nagyon, csak hirtelen vhogy megéreztem és megnéztem.
-
stewe780
őstag
Nálatok a vízszintet jól mutatja? A cameraproban ha bekapcsolom a vízszint jelzését azt vettem észre, hogy kicsit hibásan jelzi a vízszintet. Leszedtem az anglemeter alkalmazast, 2 fokot mutat amikor vízszintesre rakom. Ennyi belefér, ekkora szórás másnál is van?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megjött végre a várva várt Nokia zászlóshajó, de vajon a megújult Symbian fel tudja-e venni a versenyt az egyre erősödő konkurenciával?
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- teljesen ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 256GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4240
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4238
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4237
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- 19.900 Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest