- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nálam 2 nap,net, chat, mail. Wifi mindig be van kapcsolva+ helymeghatározó is. 3g ki. 1,5 nap ha játszok vele meg videót lesek yt-n.
Esténként meg repcsi mód m.
-
eddie17
addikt
Akkor itt egy kis másik oldal.
3G, néha böngetés, email szinkron, meg kb. 3 óra zene és egy 8 órás melót alig bír ki...
Leszedtem már minden programot amit azóta tettem fel amióta ilyen gyatra az üzemidőm, de semmi...
Ha 2G ha 3G kora délután már töltőre kell rakni.
Majd ha megjön a Black nyomok egy HR-t aztán meglátjuk... -
Tin
veterán
enyém még új!
tegnap egész nap 3G, egész este WIFI 15p-enkénti email frissítéssel, kb 2-2.5 óra telefonálás, minimális böngészés, nincs játék, 40% akku fogyott.
ma minimális 3G, egész este WIFI, kb 1.5-2 óra telefonálás, 25% akku fogyott.ez alapján szerintem ha az ember telefonnak használja (napi 2 óra), emaileket olvas, és kicsit netezik, 2 nap simán lazán megvan. kíméléssel akár 3 nap is.
ez alapján az egésznapos gyötrést biztosan bírja.
-
foxymaci
senior tag
Nálam non stop wifi napi 1-2 óra telefonálás , egy kis netezés zenével elmegy simán 2 napig
és még 1-2 órát kibír
-
economist85
csendes tag
válasz
balázs xp4e #15666 üzenetére
Köszönöm, akkor még próbálkozom.
-
KunEmber
senior tag
-
rbertkrl
aktív tag
Üdv.!
Nekem már a 2. hete van szervízben a telefonom, mivel gyorsan merült (fél nap még takarékos-ban is), sokszor belassult és pici pontok voltak a kijelzőjén. Valaki le tudná nekem írni, hogy általában mennyit bír nála az akksi ? Szerintem a másfél nap lenne az elfogadható még. Előre is köszönöm! Amúgy remélem, hogy nem ugrott a gari, mivel preview for developers app-al tettem fel a gdr3-at úgymond... Szóval, csak megjavítják, ha erről valaki úgyszintén tudna valami infót szolgáltatni, megköszönném!!
-
KunEmber
senior tag
-
Fecoo90
csendes tag
Olyan kérdésem lenne, hogy a Beállítások/Érintés résznél ha rámegyek az érintésre, akkor megjelenik valami, de csak egy pillanatra, majd előjön az a beállítás amivel a kijelző érzékenységét lehet beállítani. Ez miért van? mit tudok ezzel kezdeni? mert érdekelne h mi az a pillanatra beugró valami.
előre is köszi a segítséget.
-
KunEmber
senior tag
Skacok, tudom, hogy nem teljesen 520 topic, de ehhez kapcsolódik:
- a telefonon lévő kapcsolatokhoz beállított képet miért nem tölti fel a Kapcsolatokra?
- ha nem tölti fel, akkor a neten hogy tudnék hozzájuk képet beállítani, amit talán le tudnék szinkronizálni...?
Köszi! -
lorinho
tag
Nem cserélik.
-
m1lan
őstag
Mi a helyzet kijelző ügyben? Kérdezett már rá valaki, hogy a sárga foltos kijelzőt cserélik-e?
-
IG55
senior tag
válasz
economist85 #15665 üzenetére
Restart volt?
-
balázs xp4e
tag
válasz
economist85 #15665 üzenetére
én is t-mobilos vagyok de nekem nem dobja a kapcsolatot
-
economist85
csendes tag
Köszönöm, de itt a poén, úgy van bekapcsolva. Itt 3 opció van: kikapcsolja a wifit lezárt képernyőnél, mindig aktív, illetve alacsony feszültségnél kikapcsolja a wifit lezárt képernyőn. Bármit csinálok, ez mindig kikapcsolja, és nyitáskor csatlakozik be újra. Másnál ezek szerint működik? Lehet ez t-mobile sajátossága, hogy ne használjuk voip-re?
-
Zoli133
addikt
válasz
economist85 #15662 üzenetére
beállítások/wifi/speciális beállítások-ban kapcsold be, hogy lezárt képernyő mellett ne kapcsoljon ki.
-
netpeti98
addikt
válasz
economist85 #15662 üzenetére
Beállítások->Wifi->Speciális
-
economist85
csendes tag
Sziasztok! Nektek is csinál olyat, hogy telefon lezárásakor lecsatlakozik a wifi-ről? Energiatakarékos módot kikapcsoltam, de mégis. Így zárás után nem elérhető a telefon skype-on, viber-en és nem szinkronizál e-maileket. Magyarán az energiatakarékos módot nem lehet kikapcsolni. Így amire való, arra nem lehet normálisan használni. Többszöri ki-be kapcsolás az üzemmódon, telefonon szintén nem segített. Valakinek hasonló/ellentétes tapasztalat? Köszönöm előre is!
-
novoszath
senior tag
Megkoszönnem ha ra nezne v.ki a progira elvileg ezzel lehet unlockolni a telot
de nem nagyon ertem a leirast hozza
elöre is köszönöm
-
válasz
Chesterfield #15654 üzenetére
Nekem még egy hónapja 4900-et mutatott.
-
Tom5
addikt
Főmenüm átváltott erre az ABC kijelzős sémára. Sehol nem találom, hogyan lehet visszaállítani...
-
eddie17
addikt
válasz
Neurotoxin #15651 üzenetére
Eddig arról volt szó, hogy megkapja.
-
Neurotoxin
őstag
Van valami hír arról, hogy hivatalosan is megkapja az 520 a Black frissítéssel a Nokia Camerát?
-
confuser
senior tag
válasz
Chesterfield #15633 üzenetére
Gyárilag a béta van telepítve a telefonokra. Az első frissítés után kerül le róla a béta jelzés. A frissítéseket naponta 1x ellenőrzi az áruház. Ha akkor épp nincs neted, nem kapsz értesítést a frissítésekről. Megoldás ha áruházban rákeresel és úgy frissíted, vagy sysapp pusherrel (szintén az áruházból tölthető le).
-
imis
senior tag
Sziasztok,
lenne egy kérdésem, azt írják a tesztben, hogy " A Here Drive NavteQ térképeken nyugvó, offline is működő, magyarul beszélő navi, ami bármikor bővíthető új és friss térképekkel, de sajnos csak abban az országban hajlandó navigálni, ahol aktiváltuk a készüléket."
Külföldön lehet valahogy navigálni ezzel a készülékkel esetleg más programmal, akár az "énmegyek"-kel?
-
Hiperwolf
tag
HSPA-ra gondolsz szerintem, de a HSPA meg a HSPA+ kvázi nem a 3,5G?
Nekem így van a sorrend: G (GPRS) -> E (EDGE) -> 3G -> H (HSPA) -> H+ (HSPA+). Utána elvileg L (LTE) és 4G jön, Telenoros vagyok kompatibilis készülékkel megáldva, de H+-nál jobbat még nem láttam Budapest belvárosban sehol. -
No, megjött az 520-as -- kezdődhet a móka!
Üdv: MaCS
-
cattus
addikt
válasz
NrolandK93 #15634 üzenetére
Ha a Store-ban nincs, nem tudod feltenni sehogyan. De már a 2-nek is 1 GB RAM kell, szóval ha meg is jelenik a 3, valószínűleg az sem fog futni 1 GB RAM alatt.
-
DieHard
senior tag
Szevasztok. Ismerős 520asán a viberen nem müködik az értesités és később sem jön meg. Nem is csippan. Van erre megoldás, esetleg régebbi vibert fel tud tenni?
-
szdavid16
csendes tag
válasz
Chesterfield #15633 üzenetére
Szia, gondolom ő megvette a teljeset, nem?
-
NrolandK93
csendes tag
A real racing 3 elfut ezen a telefonon ? Honnan lehet leszedni ha a play áruházban nem találom ?
-
Chesterfield
őstag
Sziasztok!
A barátnőmnek és nekem is 520-asunk van.
A én nokia driveom béta, az övő meg nem.
Ez hogy lehet?
köszi -
balázs xp4e
tag
Sziasztok!
Ma vettem észre hogy a telefonom(két zene kivételével) az összeset letörölte. Ennek lehet köze ahoz hogy most telepítettem a music+ alkalmazást?úgy látszik én különc vagyok, nekem nem megduplázta őket
-
Zoli133
addikt
válasz
sznorbert86 #15627 üzenetére
Ezt a cikket ajánlanám.
-
válasz
az E mi lenne ?
EDGE -
szp1
addikt
válasz
HSDPA - 3G
Ez windows, ezt újra kell indítani ha gond van....
-
sznorbert86
csendes tag
köszönöm szépen most megy a net csak újrainditottam nem állítottam semmit
remélem jó lesz
még egy kérdésem lenne az állapotsornál a térerő mellett van egy H betű az mi lenne? (nem találom sehol a leírásban vaksi vagyok
a H betű átváltott magától E betűre
az E mi lenne ?
-
tottiiii
tag
programfrissítéseket érdemes engedélyezni a telón?
-
szp1
addikt
válasz
sznorbert86 #15621 üzenetére
A WiFi-s adatkapcsolatnak alapból prioritása van a mobiladattal szemben. Tehát annak mennie kell, ha van sim, ha nincs.
Először csinálj egy újraindítást a telefonon. -
netpeti98
addikt
válasz
Tiltsd le a mobil adatátvitelnél az adatkapcsolatot, ha nincs mobilneted.
-
kalozhun100
őstag
válasz
Be kell állítani az internethozzáférési pontot vagy mit.
-
sznorbert86
csendes tag
üdv!
Beléptem a lumia 520 táborba.
Egy nagyon nagy problémám lenne. Bekapcsolom a WIFI-t tökéletesen működik a net ha nincs benne a SIM kártya. Amint beleteszem a SIM kártyát és fellépek netre egyszerűen nincs adatforgalom. Csatlakozik a WIFI-re de az adatforgalom nem megy valamiért.. Mi lehet a gáz? :\ Valami beállítás gond lehet (vagyis remélem). Kérlek segítsetek :| Telenoros (kártyás) vagyok.
-
tottiiii
tag
hi all.most kaptam a kezembe az új 520 asomat...Első pár kérdésem,lehet futák lesznek de....Megnyitott alkalmazást be kell zárni külön,vagy csak visszalépkedek és kész(androidhoz szoktam :S ).hacsak visszalépek a winlogóval,akkor a megnyitott program záródik,vagy mi lesz vele?win live ID-t kel csinálnom?
-
vrsptr
aktív tag
Ez a biztonsági mentés érdekelne engem, de a fényképek és videóknál van lehetőség jó és legjobb minőségben is feltölteni a dolgokat, ha a jót választom nem kapom vissza (esetleges HR-nél) az 5 Mpix-es felbontású képeket? És vajon a legjobb minőségnél?
-
kezman
őstag
Ha visszaolvasol akkor páran írtak már erről, többnyire az akkumulátor gyenge érintkezője miatt fordul elő, az aksi érintkezőit kicsit összébb kell nyomni egy erősebb tűvel, normális érintkezés estén megszűnt a random restart, próbáld ki ez egy lehetőség
Nekem kb megy már egy hónapja, semmi gondom vele
vrsptr: Kösz most én is ezt nyúzom, eddig ok
-
zzola
titán
válasz
miqlas #15611 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem kell újraindítani! Ez előtt évekig droidos volt, igaz a drágább fajtákból, de ott nem volt random restart. Ha lenne pin kód beállítva és nem nézek rá a készülékre, akkor lehet egy fél napig észre sem veszem, hogy újraindult. Azt hinném, nincsen munka, közben meg áll a készülék...
2-3 naponta ki szoktam kapcsolni éjjelre, szóval az sem lehet a gond, hogy nincsen időközönként újraindítva...
-
jambiyya
őstag
válasz
alessandro9 #15606 üzenetére
van egy alkalmazás (ringtone maker), ami megoldja helyetted. Nekem ez működött.
-
zzola
titán
Tegnap engem is utolért egy készülék auto restart. Pedig készenléti szituációban volt, nem volt nyomkodva. Kicsit csalódott vagyok, még az androidos telefonjaim sem indultak újra. Talán egy Nokia E52 volt utoljára, ami ezt tette velem...
A legújabb FW van rajta (fejlesztői ?). -
kezman
őstag
válasz
alessandro9 #15606 üzenetére
Restart megoldja.
-
alessandro9
csendes tag
Sziasztok!
Sajna valamiért nem tudok saját csengőhangot (MP3) beállítani a telón, mert ugyan beleteszem a ringtone mappába a zenét, de mikor ki szeretném választani csengőhangnak az 520-as "nem látja"...
Olyan mintha nem is másoltam volna rá a telefonra..
Úgy jártam el, ahogyan ahogyan a leírásban szerepel, mégsem akar működni..
Ötlet?
-
szp1
addikt
válasz
Takuun #15598 üzenetére
Neked van igazad.
Ennek a jelenlegi WP 8 rendszernek a legnagyobb "hiányossága", hogy nincs egy normális, telefonhoz illő névjegy és hívásnapló kezelő funkciója.
Nincs saját, mindenféle fiókoktól, felhőtől stb független telefonkönyv, valamint nincs egy klasszikus értelemben vett, kezelhető hívásnapló ( olyan, ami a "butafonok"-ban alapból volt ).
Engem rendesen idegesítenek ezek a hiányosságok.
És ezek a hiányosságok nem feltétlenül az úgynevezett okostelók velejárói.... egy telefon nem azért "okos", mert nem tudja kezelni normálisan a kontakt listát és a hívásnapló szolgáltatást.
Talán, majd a sokadik frissítésben, beletesznek valami hasonlót. Nem hinném, hogy a rendszer sajátosságai miatt nem lehet megoldani.
Persze, most mindjárt 50 féle app.-ra kapok ajánlásokat, de az nem megoldás - ezt csuklóból, OoB kellene tudni egy telefonnak.Más :
nekem sincs semmilyen "rendellenes" bevilágítás a kijelzőn. -
Clemi
veterán
válasz
RedSix #15601 üzenetére
Remélhetőleg be volt állítva neki a biztonsági mentés és akkor minden adata megvan ami a telefonon volt, a fényképekkel együtt. Csak be kell jelentkezni ugyanabba a MS fiókba és a telefon mindent visszatesz a helyére. (Névjegyzék, üzenetek, használt alkalmazások)
(#15599) JamesFinn Az a baj, hogy szerintem nincs is mód kipróbálni... mert webshop-ban rendelném, kupon beváltással, amit a T-Home adott a hűségidő hosszabbításért.
-
Rinita
tag
Megvettem a Weather Flow-t és nekem nem frissül a csempe, pedig a beállításokban 1 órára van állítva a frissítés ideje.
-
RedSix
tag
Srácok, help pls. Ismerősnek töltés közben visszaállt gyári állapotra a telefon (elmondása alapján annyit látott, hogy forog két fogaskerék), így minden adat elveszett, ami rajta volt. Találkozott vki ezzel a jelenséggel? Az adatoknak kaputt, esetleg van olyan app, amivel vissza lehet őket bányászni? Sajnos nem volt a telóban memóriakártya.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Apple asztali gépek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen TV-t vegyek?
- Yettel topik
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest