- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia
Pont ez volt nekem 3 hete.
csak nem tudtam hogy a jackdugónál van a gond....
szóval már megszerelték
a gondot a jackdugót tartalmazó modul elromlása okozta, de ez csak azután derült ki hogy a fülnél lévő hangszórót cserélték ki először ...aztán akkor sem lehetett hallani semmit... utána azt gondolták hogy alaplap, úgyhogy vettünk egy donor (csak a kijelzője szar) telefont és alaplap csere... ezután se jó... na és ekkor jött a hogy én szoktam zenét hallgatni is ... erre van egy egyben épített modul amiben többek között a jackdugalj is van .. na az ba*zódott el, tehát azt kicserélték és láss csodát hallok
most van egy donorom ha esetleg be*zarna még valami a telón
ja Lumia 800-as -
janeszgol
félisten
Tűvel piszkáld meg. Ez elég gyakori probléma Nokia fronton. Én ezért sem hallgatok zenét egyik Lumiámon sem (520,620,625,640,630), hanem egy Vodafone Smart 3 Minit haszálok erre a célra, illetve egy letiltott Asha 302-t. (Jó fülessel mindkettőn élvezhető a zene és a hang.)
Jack csati csere kb 4-5 ezer forintos tétel ennél a telónál. Nokia Care-t jobbnak ítélem a Cordonnál és a Telemaxnál, szóval mázli, hogy Lumiád van.
Less bele a Lumia 930 topicban, ott is több megoldás van erre a jack-problémára.
-
-
Blyan
félisten
Márpedig nem hajtja meg rendesen, az holt fix. És itt most nem az 512MB-os korlátról beszélek (mondjuk az is vicc, hogy két 3rd party alkalmazás váltása már resumingot okoz, de ezt elfogadom), hanem arról, hogy baromi lassan töltenek be alkalmazások, de mittomén, egy alap temple run 2 játék után a csempékre való kilépés 2-4 mp-be telt, vagy egy settings indítása loadingol . Pl 3 oszlopos megjelenítés is egy igazi fék tud lenni.
Mondjuk most namelesske kolléga ötlete alapján legalább az alap felületmozgatás folyamatosabb lett.Amúgy meg kb 1-2 hetente egyszer írok ide, mikor már tényleg elborul az agyam.
-
törölt tag
Azt ugye tudod, hogy a többi böngésző (az Operát leszámítva) mind csak egy skin az IE-re? Az MS nem engedi, hogy más böngészőmotor fusson a telefonon, mint az IE. Hasonlóan az iPhone-ra sem lehet mást rakni, mint ami Safari-t használ. Szemét dolog, de az MS oldaláról azért érthető.
Az Opera meg mindent távolról szerez, a saját szerverei töltik le az oldalt, onnan megjelenik az alkalmazásban. Jó kis amcsi IP-ről lehet így netezni.Nekem semmi sem fut a háttérben, kivéve a hivatalos FB appom, Messengert hamar dobtam is ki. Amúgy semmi baja a rendszernek, szóval szerintem is egy vagy több app okozza a lassulást néhányaknál.
-
_ak_
addikt
Nem akarok felesleges köröket futtatni veled, de én régebben, ha jól emlékszem, akkor ezért használtam vmware-t, ott azt hiszem be lehetett állítani, hogy ne csatolja le vagy egyből csatolja vissza, de ez már homályos egy kicsit. (vagy lehet, hogy ott ténylegesen hozzá lehetett rendelni egy portot a guesthez..)
-
_ak_
addikt
Nem olvastam, hogy mit szeretnél pontosan, de a probléma abból adóthat, hogy leválasztódik a virtualbox usb-ről így a rendszer, nem tudja küldeni a megfelelő parancsokat az adott időben.
Illetvel a VB-be lehet telepíteni expansion packet, (ugyan úgy az oldalról szedhető le), majd a guest gépre is megy a telepítés, és onnantól lesz pl usb2-es támogatás is.
-
-
Namelesske
addikt
NokiaCareSuiteForStore-5.3.112.1425 ami nekem van.
Na a Lumia Denim hallatán, én meguntam a Telekom-os kiadást, átváltottam független csatornára. Végre olyan a telefonom amilyennek megálmodta a Nokia és a Microsoft, nem pedig amit belegányolt a telekom.
Amúgy is az agyamra ment hogy 31-es hangerőn lehalkithatatlnul és megváltoztathatlanul nyomta a telekom SMS hangot amikor az egyenlegem kérdeztem meg. Bugos szar.
Mintha még a kontraszt arány is jobb lenne! -
CyberPunk666
senior tag
Felrakás után gyorsan merült és szaggatott is egy picit, még az alkalmazások telepítése után is, de reggelre elmúlt, feltöltöttem és most gyors is és a szaggatás is megszűnt, az aksi sem merül jobban semmivel.
Mondjuk az a durva, hogy a felrakás előtti hívások részleteit is írja, tehát ezeket az adatokat eddig is gyűjtötte, csak nem írta ki.
-
westcoastog
veterán
Mennyi volt az az akku-king akksi?
Én mugen powert akarok venni, az kb 10k környékén van... -
csipszikutya
senior tag
távol álljon tőlem, hogy csatlakozzak a "netkaratéhoz", de kezdem érteni, hogy mi a problémája...
Én sem értem, hogy egy rendszer, hogy lehet ennyire rossz, hogy egy HR-t nem tud csinálni a telefon mert kifagy közbe és egy szimpla " :-( "-t mutat majd leszar a telefon...
És igen, 2014-ben én személy szerint ezt nem tudom épp ésszel felfogni, hogy miért van.
Persze megértem, hogy lehet egyéni eset mert az mindig is volt és mindig is lesz, de akkor kérem, nekem mezei user-nek mondja már meg, hogy mit csináljak vele, hogy használni tudjam... Mert nem értek a számításteknikához olyan szinten, hogy egy mobil op. rendszer egyik hibakódját vagy nem tudom ez mi " :-( " csak úgy kitaláljam és meg is tudjam csinálni...
Kémia bsc végzős vagyok, porig tudom égetni a telefont mindenféle vegyszerrel, hogy elpusztuljon és még a létezéséről se tudjon senki, de ez itt nem megoldás...Áhh, elnézést a kiakadásért, de nem akarom földhöz vágni mint az elődjét
Ezt mind úgy írtam, hogy nagyon szeret(t)em a wp-t... -
KunEmber
senior tag
ránézek, köszönöm.
nekem egyébként a sima 13.10 látja a telefont mindig, látja a tartalmát mindig, át is másolja mindig és mutatja is mindig, hogy átmásolta. cserébe a telefon egyszer sem ismeri fel, és a windows intéző sem látja egyszer sem, hogy átmásoltam. na én ezt nem értem... -
törölt tag
Ez azon nyomban megfordult a fejemben, természetesen kivitelezhető.
Innentől kezdve már csak az a problémám , vagyis meglepődésem, hogy egyre több olyan funkcióval találkozok, ami a "buta" telefonban alapból benne volt mindegyikben, itt pedig nincs. Nekem nem riasztás kell. nekem ébresztőóra. Elnézést kérem már a véleményért
Köszi a válaszokat!
-
-
confuser
senior tag
@ (#17323) duo Én is a Quick Controls-t használtam eddig (+ a Connectivity Tiles-t, mert a Quick Controls grafikája nem tetszett), de a System Tiles valóban veri mindkettőt (design is szép, és sokkal több a beállítási lehetőség), így azonnal meg is vettem. Egy dolog viszont hibádzik: "visszahangosító" csempe nincs (vagy csak én nem találtam), így sajnos kiegészítésként maradnia kell a Quick Controls-nak is. Így gyakorlatilag csak újraindításhoz kell HW gomb, amit meg tényleg csak ritkán kell / szoktam.
@ (#17315) westcoastog Én is US-be emigráltam a PayPal-ért, viszont tegnap megpróbáltam beállítani a gmail fiókomat speciális fiókként, hogy "elemek érkezésekor" megkapjam az emailjeimet, de egyszerűen nem ment. Nagyon sokat játszottam vele, és szerintem a US acc miatt - noha a hibaüzenet a Google Sync-et hibáztatja. Azért csak gyanakszom, mert annyit állítgattam jobbra balra, hogy már nem tudom pontosan mikor működött és mikor nem, de a PayPal-t és a live sync-et egyszerűen sehogy sem sikerült egyszerre működésre bírnom
Próbáltam gmail-t és minden mást is egyszerre US-re állítani, de valószínűleg valamit kihagytam, a nap meg elfogyott, és lefeküdtem aludni (=asphalt 8-azni
), és visszaállítottam 15 perces frissítéssel google fióknak a gmail accom.
@ mindenki Ha már ilyen maratonit írok, megemlítem azt is, hogy a fiókkezelés nekem nem teljesen tiszta. A gmail fiókomat regisztráltam be live fiókként, így az az MS fiókom. Ez ugyanaz a gmail acc, amint fentebb is említettem, és ami gmail fiókként IS be van állítva. MS fiókként beállítva nem tudom valahogy megkapni a gmail-es emailjeimet? Feltétlenül szükséges kétszer beállítanom? Nem nagy baj, csak egyszerűen nem értem, hogy így mi értelme beregelni létező fiókot live fiókként.
-
-
gzbotii
nagyúr
Ja, mert hulye vagyok. Hatterben futhat 3 alkalmazas.
Amiket flraktam: FB, Instagram, Foursquare, myTube, Nokia Camera, Ringtone Maker (nokia gyartmany), Shazam, Twitter, Weather. Es 2 jatek. Hat en vagyok a hulye meg az ertelmi fogyatekos.En S3-rol valtok, es erzodik az OS minden porcikajan, hogy 3 korrel van a konkurencia mogott.
(utobbi 2 honapban amit hasznaltam: i4S, S3, One X. En kerek elnezest) -
agszabv
csendes tag
Szerintem megveszi valaki (1 órája adtam fel de már többen érdeklődtek) 10.000 Ft-ért, valaki nekiáll és átforrasztja és van egy Lumia520-a, és jöhet ide dicsérni a telefont
Amúgy tavaly kínomba vettem egy Nexus4-et, tudom hogy 3x annyiba kerül és nem lehet összehasonlítani az 520-al, de ég és föld a különbség (amúgy meg szégyen hogy egy 4 magos atomerőmű kell a droidhoz).
-
old rocker
veterán
Nagyon röndös vagy, én is ledöntöttem...letöntöttem...letöltöttem, na, még azt nem néztem, hogy lehet csoportokat csinálni és kirakni.
Kezman: mondtam én, amikor legelőször kiraktam az Insidert, hogy nekem durván beleharap a delejbe. Tegnap 21.40-kor töltöttem fel a telefont, keveset nyomkodtam, 30 percenként megnézi a levelezésem, beszélni most nem beszélek rajta. (Roaming.) Reggel 8-kor a Battery szerint még 100%-on volt.
Más: Véletlenül nem tudjátok, mikor jön a GDR13 frissítés?
-
kezman
őstag
Tényleg überfasza, még csoport tile-kat is létre lehet hozni
-
rob210
nagyúr
Egyelőre még csak ezt találtam,,, ezt találtam meg akkor is amikor elkezdtem a témát boncolgatni.
De keresem még hátha lesz magyar elérhetőség is. -
rob210
nagyúr
igen.
Pl találtam egy ilyet is.
Tőlük már vettem aksit nagyon jó cég.
De ez szerintem nem menne bele a lumiába, hiába bl-5j-s ez is.
De az express music aksija méretre is ez, csak 1600mah-ás.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest