- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen TV-t vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Memóriakártya topic
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zzola
titán
válasz
kalozhun100 #29030 üzenetére
Értem. Talán a Teszkóban kapsz 10k-ért valami nyomógombosat...
-
zzola
titán
Nekem az a bajom ezzel a hulladékkal, hogy a facebook app elfelejt frissülni, már egy hete azt írja, hogy az egyik barátomnak egész nap születésnapja van...
Azt hiszem rövidesen megválok tőle, mert ez meg az akku merülés kibírhatatlan... -
zzola
titán
8.0 alatt is ugyanekkora volt az akkumulátor. Pár hete visszatettem a 8.0-át, üzemidőben ég és föld a különbség! A 8.1 valamilyen oknál fogva zabálja az energiát, éjféltől reggel 6-ig nekem vagy 11% lement, wi-fi és 3G on, 0 darab applikáció van telepítve, csak ami gyárilag rajta van, az van...
-
zzola
titán
Az S3 ritka rossz készülék! 2GB rammal is röccen/akadozik a menü. A kijelzője napfényben olvashatatlan, köze nincs az IPS panelhez és nyilván sosem tudja felvenni vele a versenyt! Ha az 1s rossz vétel 50k-ért, akkor az S3-ra mit lehet mondani, ami 80k?
Ennyiért mit kapsz? Milyen kijelzőt, milyen rendszert?
Az árért-mint írtam-remek garanciát kapsz, de ennyiben ki is merült a Samsung tudomány...Szerintem is zárjuk le ezt a témát, mert hidd el, jól nem tudsz kijönni belőle....
-
-
zzola
titán
Maga a MIUI kb. 400 MB-ot emészt fel. Persze vannak eszement emberek, akik televerik a készüléket alkalmazásokkal. Én is fel tudom tölteni a Note 3 3GB ramját pillanatok alatt...
A lényeg az, hogy míg ~80k-s áron kapsz egy brant-ot, addig a MIUI ugyanezt odaadja neked 50k-ért. Kapsz egy jól optimalizált rendszer és egy gyönyörű IPS-t. Míg a Samsungnál az utóbbi kettő kimaradt, cserébe viszont ott a premium garancia...Egyébként érdemes kipróbálni a MIUI-t official készüléken, mert meglepően fürge, feledteti az emberrel, hogy valójában egy androidot használ...
-
zzola
titán
válasz
19 lala 61 #28522 üzenetére
Van még ember, aki a kártyán tárolja a számokat?
-
zzola
titán
Nem olyan jó, de ha megnézzük, hogy a te S3-ad mennyibe kerül, akkor mondhatjuk, hogy ár/érték arányban oda-vissza veri a leendő készülékedet. Én 2 hónapig használtam 1s-t, 1 évig S3-at, fél évig S4-et, fél évig Note2-t, szóval van tapasztalatom, elhiheted. Samsung csak egy dologban jó, a Premium garancia(futár) miatt...
A Samsung elbújhat a Xiaomi optimalizációja mögött.Zárszóként csak annyit, hogy az a lényeg, te tudd jól használni az általad választott készüléket...
-
zzola
titán
Minap beszéltünk a kijelző hibáról, hogy nem lehet felvenni a hívást, mert nem érzékeli az érintést. Ezt tudják orvosolni szervizben? Kijelző csere? Köszi!
-
zzola
titán
Egy linket nem tudtok, ahol listázva vannak az eddigi rendszerfrissítések? 8.0-tól kezdve?
Köszi! -
zzola
titán
Én downgradeltem 8.0-ra, ez az új rendszer még kiforratlan, főleg akku időben...
-
zzola
titán
válasz
confuser #28457 üzenetére
"Bár ez egy másik Nokia Care pont, de hasonlóra számíthatsz szerintem az ország egész területén."
Nem éppen. A Pécsi Nokia Pont - ami amúgy egy ócska GSM bolt - mondhatni egy átvevő hely.
Nekem a kamera csere 1,5 hét volt...
Egyszóval mint mindenre ebben az országban-itt is igaz-hogy minden csak a fővárosban elérhető... -
zzola
titán
válasz
#58000384 #28423 üzenetére
Én 2 hónapja vettem 2 darab 520 -ast. Egyik fehér, masik cyan. Független mindegyik, szoftver varians sem egyezett. Mindket készüléknél jelentkezik a kijelző hiba, hogy nem lehet felvenni. Szóval nem 1-2 hibas van...
Nekem napi 50-60 hívásom van, szóval eleg kiábrándító...
A legutóbbi 2 Nokiam is egy rakás kaki volt (E52; C9), azóta semmit sem változott a minőségük... -
zzola
titán
Valaki rájött már, hogy miért akad be egy naptár bejegyzés/értesítő a feloldási képernyőn?
-
zzola
titán
válasz
Neurotoxin #28065 üzenetére
Az egészben az a vicc, hogy tiszta telepítéssel ment fel a 8.1, de a naptárba beragadt egy időpont. Csak a HR segített, azóta nem sz@rt be. Viszont a készenléti idő visszaesett, naponta kell töltenem az akkumulátort, épp hogy kitart nap végéig, előtte azért többet bírt...és a használati szokásaim nem változtak!
-
zzola
titán
válasz
Neurotoxin #28057 üzenetére
Olyan nekem is volt, a reset segített...
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96 #27841 üzenetére
Nokia Care Suite-al elvileg vissza lehet tenni a 8-ast is...
-
zzola
titán
válasz
JackFeryll #27700 üzenetére
A memoria kártya topicban kaptam az eladó nevét. "Mindenki" tőle rendel...
-
zzola
titán
-
zzola
titán
válasz
Namelesske #27496 üzenetére
Ha valaki letölti egy G drive-ra feldobhatná, gyorsabb elérés miatt...köszi!
Bár ez sem rossz, szépen jön lefelé... -
zzola
titán
válasz
A Molyember #27466 üzenetére
Értem. Hát ez mekkora f@szság..............
(#27469) asound
Nekem az lenne a fontos, hogy ne menjen a wi-fi egész nap feleslegesen, ne merítse az akkut. Mobilnet mehet, vállalati kártyán korlátlan a mennyiség... -
zzola
titán
How to make Windows Phone 8.1 automatically turn WiFi on in certain places nekem nem működik...
-
zzola
titán
Cyan + GDR1 van fent, a wi-fi segéd ki van kapcsolva, viszont új wi-fi-nél jelez és kéri, hogy engedélyezzem a tartózkodási helyem...
Ez így jó? -
zzola
titán
válasz
JackFeryll #27426 üzenetére
Igen, nekem egy 32GB-os van benne, hibátlanul működik...
-
zzola
titán
válasz
Sweet Lou 6 #27212 üzenetére
Azt hogyan, mármint a GDR1-et?
-
zzola
titán
Cyan-ra csak OTA-en lehet frissíteni?
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96 #27025 üzenetére
Én a beszédhangerő csökkenését éreztem...
-
zzola
titán
válasz
tothjozsi96 #26997 üzenetére
Épp ma...
-
zzola
titán
válasz
Namelesske #26989 üzenetére
Igen, közben rájöttem...
-
zzola
titán
válasz
Namelesske #26986 üzenetére
Pedig én épp azt szerettem benne, hogy Samsung S4 után szinte röccenés mentes, persze a Xiaomi/MIUI-t ez sem tudja überelni. Egy erősebb hw-en talán jobb lehet az élmény..
Ha tiszta telepítést szeretnék (nem FOTA), azt mivel kell végezni illetve hol elérhetőek ezek a romok? Nokia Car Suite-om van, de unsupported neki a készülék..
-
zzola
titán
válasz
Namelesske #26984 üzenetére
Akkor kár érte, a 8-as tényleg fürge volt a hw tekintetében...
-
zzola
titán
08.15-re ígérték, vagy rosszul tudom? 1 nappal hamarabb érkezett...
-
zzola
titán
Függetlenre nem érkezett frissítés...
-
zzola
titán
Azt nem tudom, hogy mindegyik készülék/andoid felkínálja-e a lehetőséget, de valamelyik készülék igen...
Mondjuk én személy szerint nem bánom a csak WCDMA beállítást (ha lenne), mert egész nap rajta lóg a készülékem a 3G-n és a lakhelyemen, illetve a munkahely-lakhely között is működik...
Sajnos a vállalati kártyán nem tették elérhetővé a 4G-t, bár a készülék nem is tudja... -
zzola
titán
válasz
Namelesske #26011 üzenetére
BB még nem volt, i5-öt meg nemrég adtam el. Nekem tetszett, igazi minőségi darab volt...
-
zzola
titán
Üdv!
Találkozott már valaki kamera hibával? Az enyémnek az a baja, hogy mindegyik fényképen van egy sötét folt...
Leadtam javításra, a papíron "ügyfél igénye: javítás" volt írva, pedig meg sem kérdeztek. A Nokia szervizhálózata is kezd lecsúszni, a Pécsi pont is egy gagyi lett..
Kíváncsi vagyok, a kamera hibáját hogyan, milyen gányolt javítással hozzák helyre...A vicc az egészben, hogy pár éven belül ez a harmadik Nokia telefonom, de még egyszer nem kaptam olyan készüléket, aminek ne lett volna baja...
-
zzola
titán
válasz
old rocker #16547 üzenetére
-
zzola
titán
válasz
miqlas #15611 üzenetére
Én nem mondtam, hogy nem kell újraindítani! Ez előtt évekig droidos volt, igaz a drágább fajtákból, de ott nem volt random restart. Ha lenne pin kód beállítva és nem nézek rá a készülékre, akkor lehet egy fél napig észre sem veszem, hogy újraindult. Azt hinném, nincsen munka, közben meg áll a készülék...
2-3 naponta ki szoktam kapcsolni éjjelre, szóval az sem lehet a gond, hogy nincsen időközönként újraindítva...
-
zzola
titán
Tegnap engem is utolért egy készülék auto restart. Pedig készenléti szituációban volt, nem volt nyomkodva. Kicsit csalódott vagyok, még az androidos telefonjaim sem indultak újra. Talán egy Nokia E52 volt utoljára, ami ezt tette velem...
A legújabb FW van rajta (fejlesztői ?). -
zzola
titán
válasz
csaba1203 #14473 üzenetére
Én S Galaxy S3, Note II, LG Optimus G után jöttem ide. Mind drága készülékek, a 4 mag és 2 giga RAM ellenére ott voltak röccenések a menüben, frissítés utáni szolgáltatások leállása előfordult. Itt nincs ilyen, minden működik, kicsit az iOS-hez tudnám hasonlítani. Feleségemnek is van egy i5-ös készüléke, az 520 jóval lassabb nála, na de az majd 10x ennyibe került....
Maximum a kamera hiányzik, minden másban kielégít a készülék tudása. 36 már elmúltam, nekem nincsen már türelmem szórakozni a droiddal...
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest