- Hisense LCD és LED TV-k
- DUNE médialejátszók topicja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Memóriakártya topic
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
nightshadow #14296 üzenetére
A Microsoft elvileg visszatér a CES-re, de kétlem hogy új telefont mutatnának be.
-
nicu71
addikt
válasz
Hatvan9 #14294 üzenetére
annak java része bizonyosan az IE-től van,megérett az idő a törlésre.
Csak érdekességképpen mondom,bő fél éve még olyan gondok voltak a wp-nél hogy egyáltalán nem volt képes a rendszer maga után takarítani,és nem Mb-ról volt szó hanem komoly gigákról,hardresetelni kellett pl a htc 8s-nél,amelynél igy villámgyorsan betelt a 4 G belső tárhely.Hálistennek ez ma már történelem -
nightshadow
veterán
válasz
orangutan4 #14297 üzenetére
Mintha Bog mondta volna, hogy lesz, de akkor lehet, hogy félreértettem valamit?
-
orangutan4
tag
válasz
nightshadow #14296 üzenetére
Lesz egyátalán ott Microsoft?
-
nightshadow
veterán
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a most zajló CES-en mikor lesz a Microsoft pavilonjában a sajtótájékoztató, ahol bemutatják az új Windows Phone-okat?
-
Hatvan9
senior tag
Sziasztok valakinek van ötlete erre:elfogyott a tárhely, törölöm az ideglenes fájlokat ami 410MB! de nem töröl semmit, várakozik, aztán ugyanúgy jelzi a 410 -et...
-
sagit
veterán
Be-Be laggol ( nem mindig) az animáció amikor belépek az üzenetekbe, azt hittem túl sok az üzenet, kitöröltem őket de még mindig.
Ötlet?
-
vrsptr
aktív tag
Sziasztok! Telón ha megnyitok egy word-öt van olyan hogy vázlatok (bal alsó), hogy tudom szerkeszteni ezt úgy, hogy a tételszámok ugarjanak ott fel?
. Mivel tételek vannak a word-be. Jó lenne ha összejönne.
-
duo
addikt
válasz
miqlas #14286 üzenetére
értem én, csak pl létezik olyan szoftver desktopra ami a szkennelt szövegből (rendes könyv) képes kinyerni a bötűket és txt-be konvertálja. még csak nem is szerkesztett dokumentumból gyártott pdf-et hanem akár fénymásolatot. ha ezt meg tudják oldani... na mindegy csak lóg a kezem a bilibe. (calibre a barátom az mindenből csinál ebook formátumot ha kell)
-
duo
addikt
a cuccaim többsége ebook (fb2 apub mobi) formátumban van és én megvettem a fiction bookreadert ami messze a legjobb wpre szerintem, tud importálni sd kártyáról is (és mellesleg most egy ideig ingyenes)
de van azért pdfm-is amit jó lenne olvasni, ám 4" de még 7"-on (tablet) is gáz. az meg hogy scrollozni kell mint egy elmebeteg hogy valahogy el tudd olvasni... életképtelen a pdf így. számomra.
szóval amint mondtam igény lenne a tördelésre. -
Den96
csendes tag
Sziasztok!
Feltettem a telefon documents mappájába néhány pdf fájlt. A kisebbeket gond nélkül megnyitja az office-on keresztül, de van egy 117 mb-os könyv, amit nem nyit meg, azt írja, hogy az elérési út érvénytelen (the document path is not valid). Mi lehet a probléma? Túl nagy a fájl? -
duo
addikt
Kollégák! Létezik olyan pdf olvasó ami zoomolásra tördeli a szöveget? Én nem találtam de attól még lehet h van. Illetve igeny lenne rá.😊
-
PioDVD
senior tag
Még nem jutottam hozzá a gyerek telójához, kénytelen vagyok megkérdezni:
Egyik ismerősöm leveleiben ott a végén:A Windows Phone-telefonomról küldtem
Nem tudja, hol kell kiszedni, én meg ugye nem tudom kipróbálni.
Ha valaki meg tudja mondani, megköszönném(nk)!
Más:
Valami kínai ebay klónt ismer valaki, ahonnan tokot lehetne rendelni (más telóhoz) és 1-et is? Az alibabanál én mindig csak nagyobb minimum tételt látok. -
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Valaki esetleg ERRE valamit?
Tudtok valami normális tokot hozzá? Mert amit rendeltem az használhatatlan. -
Dika22
tag
válasz
old rocker #14256 üzenetére
Én már vagy kétszer így jártam. Viszont akkor lehet egyedi eset
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #14252 üzenetére
Akkor "csak" annyi, amennyit én is láttam. Ennyiért nem adok ki 700 Ft-ot (se). Kössz a választ!
-
Dika22
tag
válasz
old rocker #14254 üzenetére
Ellentétben sok mindenkivel szoktam használni
Konkrétan az utolsó kérdésre érdekelt volna a válasz
-
Dika22
tag
Kinek hogy bírja az akksi? Nekem másfél hete van meg, és nem rossz, speciál én rosszabbat vártam 1430 mah-s akksitól. Egyet viszont megfigyeltem, ha feltöltődik 100 %-ra, és egyből leveszem, akkor kb másfél nap. Ha viszont teljesen feltölt, és még olyan fél órát töltőn van, akkor 3 napot simán elbír. Ilyen másnak is előfordult már?
-
old rocker
veterán
válasz
KunEmber #14251 üzenetére
Jobban paraméterezhető. Színes live tile, az emlékeztetők mennyiségének és a feltüntetett adatoknak meghatározása; (betűszín, nagyság stb.) havi nézetben látszik valami, hogy x napon mi van, erre rátapperolva külön nagyobb négyzetben, olvasható betűnagysággal feladja. A gyárinak a havi négyzete borzalmas.
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #14247 üzenetére
Mitől jobb? Próbálgattam reggel, különösképpen nem fogott meg.
-
old rocker
veterán
válasz
KunEmber #14244 üzenetére
Én ugyanígy vagyok vele: összességében nagyon megkedveltem, de a symbiánból a hangállítás bősége és néhány app nagyon hiányzik: az említett handy alarm, a totall forwarder, a pécés levelezőkkel egyenértékű tudású profimail alkalmazás, (nem véletlen volt 6700 az ára...), a blacklist sokkal gazdagabb paraméterezhetősége és egy olyan task, mint pl. a best taskman vagy a handy taskman.
Frico: csatlakozom az előttem szólóhoz. Nincs.
-
Fricó
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb zene lejátszó alkalmazás, amiben esetleg equalizer is van benne?
Gyárival nem vagyok megelégedve ... -
Clemi
veterán
Hali!
Kérdés! A nejem telefonján kívül mindenkinek megy a FB integrációs csevegés? Egyszerűen bármit csinálok, marad a "Nem indítható csevegés" az Én csempén.
-
KunEmber
senior tag
válasz
old rocker #14243 üzenetére
Én mondjuk tényleg, teljes szívből
szeretem az 520-amat, de nem értem, hogy miért kell ilyeneket csinálni. (Nem, nem vágyom vissza androidra, ahol fél órán át állítgathattam, hogy milyen hangerővel, milyen hangerőemelkedéssel szólaljon meg az 1 emlékeztető hang, amit a 30ezerből kiválasztottam.)
De könyörgöm, ne csak egy hülye pim-pim hangotállíthassak beadjanak hozzá, amit nem lehet átállítani. -
old rocker
veterán
Én egyedül csak a voice notes-ről tudok, ahol hangot lehet elmenteni írás helyett, viszont semmi emlékeztetője nincs. Az öreg symbiánból ezért látnék szívesen olyan alkalmazásokat, mint pl. a handy alarm. Emlékeztető, alarm, szöveges vagy hangos emlékeztető...
-
KunEmber
senior tag
Szerintetek van olyan szöveges emlékeztető, ahol nem csak a rendszerhangot lehet megadni? A naptárak nem váltak be, viszont a mostani naptár-emlékeztetőt nem veszem észre, ha zsebemben a telefon.
Onenote-nál nem találtam hang állítási lehetőséget...Ötlet?
-
Ez a zizzenés ics sak akkor lehet zavaró, hason fekve lesed a telefont és megnyomod a gombot akkor az ágy remeg mint egy útszéli kurv@ t@nyán a gyalupad. Amúgy meg senki ne magyarázza be, hogy éjszaka a melletted lévő nő, vagy férfi, felébred erre a zizzenésre, mert akkor nem a telefonnal van baj, hanem az illetővel, hogy nem tud mélyen aludni...
-
nicu71
addikt
válasz
monosgeri21 #14238 üzenetére
ez a mikro orgazmus funkció!
-
monosgeri21
tag
Mostmár értem miért nyomkodta annyit az asszony. Azonnal eltüntetni belőle ezt a funkciót.
-
mdraco
őstag
Ez a zizz nekem se tetszik, felkölti a szomszédokat
-
zsoltek
aktív tag
válasz
old rocker #14228 üzenetére
Egyértelműen zizz... Androidos telómnál ki lehetett kapcsolni, de nem kapcsoltam ki, annak ellenére, hogy LED-el meg volt támogatva. Szerintem aki emiatt hisztizik az nagyon túlreagálja, senki ne mondja már hogy a buszon utazva vagy a váróteremben, vagy akárhol máshol ezzel zavarod embertársaidat
Ha meg a rezgés nem tetszik azt meg lehet szokni. Szerintem.
voyager4.4: Nem tudom mi lehetett a kiállított darabbal, de én el sem tudom képzelni hogy egy rendszer ennél gördülékenyebb, gyorsabb legyen
Biztos van ahol meglátszik, de ha csak a menüben császkálok ilyesmi, akkor zero akadás. Nyomkodtam Galaxy S4-et igaz az ott sem tapasztaltam megakadást, de hányszor annyiba kerül mint az 520-as.
-
kezman
őstag
Gyerekek, nem kell ezt túl spilázni,van akinek bejön, van akinek nem, ezt a másiknak meg lehet dumálni csak nem érdemes, az alsó gombsor rezgést meg nem lehet kikapcsolni, ez így van, aztán hogy lesz ezután azt nem tudjuk, ezeken felesleges vitázni! UFF
-
-
br.rak
őstag
válasz
old rocker #14231 üzenetére
Nekem minden ilyen jellegű "feature" ki van/volt kapcsolva minden telefonomon.
Ez kb olyan mint a játékoknál a force feedback, eleinte jópofa de ha lehet akkor inkább kikapcsolom -
br.rak
őstag
Mondjuk ez a gombrezgés tényleg lehetne opcionális, mert kb semmi értelme sincs, akkora marhaság mint a sikeres fotózáskor hallható "kattanó" hang a legtöbb droidos telónál
-
mikersz1
senior tag
válasz
old rocker #14228 üzenetére
Zizzz.
-
old rocker
veterán
Maradjunk. Ezért is fogalmaztam úgy, hogy személy szerint én nem értem; semmi bántó szándék nem volt mögötte. Szerény véleményem szerint te túl is reagálod a dolgot; ez pedig egyszerű szociológia, ugyanis a nagy többség elfogadja, csak téged idegesít; vagyis téged lehet az átlagtól eltérőnek tekinteni. Annyit azért hozzáfűznék, mire meglátom a tapperolásom eredményének manifeszt jeleit a kijelzőn, addigra a kis zizzenés az ujjam hegyénél már régen tájékoztatott arról, jó nyomon vagyok. Azt én - és még sokan mások - sem szeretem, ha ordít, zenél, kukorékol, géppisztolyszerűen rezeg a telefonom, (bár te is utalsz arra, ezt az apró zizzenést nem tekinted ekvivalensnek, de mert azt se szereted, ezt se ) úgy gondolom, legtöbbünk a tapicskás telefonját úgy állítja be, (én is) hogy a kijelző érintésre rezegjen 1-es vagy 2- es szinten, de ugyanakkor hangot ne adjon. Engem legalábbis (igaz, ez még a rezisztív kijelzőseknél volt főleg zavaró) az idegesít, ha hozzáérek a kijelzőhöz és teljesen "holt" az ujjam alatt. Tudom, úgyis látom az eredményt, de mégis...Kicsit ahhoz hasonlít, mint amikor a koitusz alkalmával sikeresen betalálsz a málnásba, de a partnered végig néma, se egy ohhh, se egy sóhaj...
Jöjjön a közlekedési rendőr:
Mindezt nem cikizésből írtam, szeretném neked megkönnyíteni elfogadni ezt az apró (szerintem hasznos) nüanszot, ugyanakkor kíváncsi volnék a többség véleményére ... "zizzz, or not zizzzz, that is the question".... -
Laca0
addikt
válasz
old rocker #14201 üzenetére
Sötétben... ha eltalálod a gombot (már miért ne találnád el...) úgyis visszalép egy szintet, tehát látod, hogy eltaláltad...
Én semmilyen zizegést, pittyegést, rezzenést nem szeretek egy telefonon, mindig kikapcsoltam minden ilyen "visszajelzést". Ha sikeres volt a művelet, úgyis látom az eredményét. Nem kell még zenélni is hozzá. Semmi értelmét nem találom, viszont pl. felébresztheti a mellettünk alvó személyt, idegesíti az embertársainkat egy váróteremben, felhívja magunkra a figyelmet munkahelyen, iskolában...
Nem konkrétan erre a back gomb feedback-re gondolok, ez tényleg nem annyira zavaró... csak engem idegesít...
Maradjunk annyiban, hogy nem vagyunk egyformák. -
Pisuka
csendes tag
Sziasztok!
Olyan dolg jött elő az 520-on ,hogy a kezdőképernyőt balra lapozva ott vanak a beállitás,áruház stb de ikonok helyett csak betük vannak mi ez?
Elöre is köszi a segitséget -
brix1221
újonc
válasz
orangutan4 #14218 üzenetére
Köszi! Biztos én vagyok a hülye, de én most ezt a programokat sem találom sehol.
-
orangutan4
tag
válasz
alessandro9 #14219 üzenetére
beállítások/tartózkodási hely
a térképet le kell tölteni, de azt a programon keresztül felajánlja. Szal nem kell keresgélni. -
cattus
addikt
válasz
alessandro9 #14219 üzenetére
Csak GDR3 frissítéssel érhető el, majd jön, meg ne kérdezd mikor.
Ott lesz az, megtalálod.
Offline navihoz le kell tölteni a térképet. Na meg persze bekapcsolt GPS sem árt.
-
-
alessandro9
csendes tag
Sziasztok!
A képernyőforgatást hol lehet ki-be kapcsolni??
A gps-t -azt írja, hogy a beállítások-helymeghatározás menüpontban tudom aktiválni, de én nem találom...
Valószínűleg azért nem megy az offline navi, mert eddig nem volt bekapcsolva a gps?
A Magyar térképet először le kell töltenem a marketről, vagy alapból benne van, mert nekem valami frissítést kér..
Aki jártas ezekben pls!
Köszönöm előre is!
Amúgy faxa kis teló, még Iphone 5 után is, persze értékegyeztetéssel...
-
brix1221
újonc
Sziasztok!
Valahogy eltüntettem a kezdő képernyőről az e-mail csempét és sehogy nem tudom, hogy hol lehetne kitűzni újra. Ebben kérném a segítségeteket.
Köszi! -
netpeti98
addikt
válasz
Lalikiraly #14210 üzenetére
Nélküle sok szolgáltatás nem használható, illetve a store-ból se tölthetőek le appok.
-
válasz
old rocker #14173 üzenetére
Köszönöm!
a microsoft acc feltétlen kell a telefon használatához? Van nekem tehát nem gond.
Csak ezt a részét nem értem még a telónak. -
Tim82
félisten
Persze a Nokia tudja, hogy mit tett végül is bele. Bár a betekintési szögei éppenséggel rosszabbak a 620 kijelzőjének más Lumiákhoz mérve és cseppet fura, hogy valahogy elfelejtették a 620-ban állítólag lévő IPS panelt korábban reklámozni a netes szaklapok, fórumok felé, mert mindenhol ClearBlack bevonatos TN-ként jellemzik...
Ja, amúgy tulajok szerint sem IPS.
Egy megzavart felhasználó rá is kérdezett a Nokia fórumán, nem kapott elég egyértelmű választ.
-
Devas
őstag
Bizonyítsd be kérlek hogy nem IPS.
-
br.rak
őstag
válasz
voyager4.4 #14203 üzenetére
Egy Low end telót hasonlítottál össze egy közép-felső kategóriással... mit vártál?
-
Devas
őstag
válasz
voyager4.4 #14203 üzenetére
A telefon feelingje akkor érződik, amikor a kétszerannyiba kerülő android mellé teszed és futtatjátok az Asphalt 8-at.
620-asban nincs rádió, de van teljes navi alapból, meg clearblack IPS, meg gyenge akksi, LED villantó, előlapi kamera, iránytű és ELVILEG jobban szól. Meg mindenféle színű hátlap. Talán még az USB kábel se olyan rövid és normálisabb fülessel megdobnak.
-
voyager4.4
senior tag
Halihó !
Voltam ma Trémobilban megnyomkodni a kis 520-ast mert komolyan terveztem a közeljövőben beszerezni 1-t.
Meg kell, hogy mondjam, hogy nem estem hanyatt a készüléktől, pedig nagyon erőltettem magamra, hogy "olcsó" "olcsó" ... Igazából a Wp-rendszerrel semmi baj, folyamatos, szép (bár a mellette kiállított 820 érezhetően gyorsabban tette a dolgát, szval már itt is érezhettem a butítást) Kijelzőről mondjuk nem sokat tudok mondani mivel kb fekete színben pompázott az egész... csempék, háttér, minden. Csempe szín átállításra sem reagált... mind1 ezt még betudtam a kiállított darab cicájának.Ami jobban zavart az az anyagminőség, a hátlap, a gombok, hát lehet ezért a tulajok meg fognak kövezni és nem vagyok pedig egy sznob elhihetitek, de egyszerűen gagyi... (mondjuk a T-nek is lehetett volna annyi esze, hogy nem tesz mellé egy 820-at
) Mind1 tény, hogy még mindig nagyon jó ár-érték arányú telefon, részemről is alternatíva maradt, de talán inkább még hozzáteszek és 620
Vagy ha addig fejleszetenek vmi jó üzenetküldőt firefox os-re akkor OT fire brahiból
-
br.rak
őstag
válasz
old rocker #14201 üzenetére
Linket tudnál betenni?
-
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A15 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest