- Melyik tápegységet vegyem?
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Memóriakártya topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Androidos fejegységek
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
m1lan
őstag
Végül is az AMOLED olvasható a legjobban napfényben, de nem baj, terjeszd csak a hülyeséget. Nálam érdekes mód a legfrissebb szoftverrel nem akad semmi, 1 giga RAM átlagban mindig szabad, de most meg is néztem, 1,1 gigabájt szabad, úgy, hogy ilyen Facebook + Messenger-szintű appok futnak folyamatosan.
De nem baj, leírhatja neked a fél MA! is, hogy a Redmi 1S egy problémás készülék, számodra akkor is az lesz a tökéletesség mintaképe, az S3 LTE fórumában meg alig olvasni tényleges problémáról, de az egy kalap sz*r a szemedben. Nem tudok belőle jól kijönni, valóban. Én reálisan látom a dolgokat, te meg nem.
A többiektől bocsánatot kérek a közjátékért, a továbbiakban már csak read-only maradok itt, ígérem.
-
m1lan
őstag
[link] olvasd át az utolsó pár oldalt. Az ottani vélemények alapján a Redmi 1S-t én nem merném olyan magabiztosan bálványozni.
Na de ez nagyon OFF már, zárjuk is le. Nekem tetszik az S3 LTE, a rendszerrel sem érzem eddig, hogy bármi gond lenne, a HD Super AMOLED kijelző is nagyon szép, 2 év + 2 hónapig házhoz jön a Samsung, ha esetleg beég. A Redmi 1S-en meg lehet, hogy jól mutat a MIUI, de ritka ronda egy telefon szvsz, 2014-ben meg egy 1 giga RAM-mal felszerelt készülék ne zárjon be 3 egymás mellett futó appból egyet sem. Kép alapján az a "gyönyörű IPS kijelző" inkább a Lumia 520-féle minőséget hozza:
Félre ne érts: nekem is nagyon tetszik a MIUI, de az 50 ezres kategóriában minden más jobb vételnek bizonyul.
-
miqlas
őstag
A kisebbik fiam pont egy Hongmi 1s-t fog kapni hamarosan! A távol keleti gyártók közül a Xiaomi az egyik aki tényleg rendszeresen frissen tartja az op.rendszert még a középkategóriában is!!! Sajnos ezt több nevesebb cégrõl, köztük a Samsungról nem mondhatjuk el ...
S3 jó eséllyel maximum a 4.4.4-es droidot fogja megkapni, aztán BB ...
-
m1lan
őstag
Ez sem feltétlenül igaz, a Redmi 1S memóriakezelése egy fél gigás Stock droid szintjét hozza, legalábbis a topikjában sok a panasz rá.
Namelesske: A 4.3+TouchWiz kombóban úgy tudom, hogy már átlátszó. Romolgatni nem fogok, a 2 év házhoz jövős gari nekem többet ér, amit ha kihívok, szó nélkül cseréli is a beégett panelt.
-
törölt tag
Sajnos ha ugyanabból a hibás szériából származnak, akkor könnyen meglehet, hogy mindegyik hibás. Annak idején pár hónapja, mikor többen jelezték a hibás pixeleket pont ugyanez volt. Azóta nem hallani ilyen problémáról. Mikor én vettem (tavaly augusztus) akkor ezekről a hibákról szó sem volt, és nincs is baja a telefonomnak. A Nokia egyik gyárában elszúrtak valamit, sajnos ez ellen nem sokat tehetünk, max. cserélünk.
Az ilyen hibát, mint amiről beszélsz, pont az Androidos telefonom csinálta, és csak egy Cyanogenmod segített (ami egyéb komoly gondokat hozott magával), egyszerűen egy idő után belassult a rendszer. A bekapcsológomb meg alig vette be ha megnyomtam, így kikapcsolni alig lehetett, képernyőt menteni meg szinte lehetetlen volt
Az iPhone 4 idején meg ha a telefon sarkát fogtad, akkor elment a wifi, és az nem egy olcsó telefon volt. Tökéletesen kiszámítható telefonok a butafonok. Minél egyszerűbbek működésre és hardverileg, annál megbízhatóbbak, sajnos ez van. -
nemkufar
tag
-
tecsa74
aktív tag
Szia!
Köszi szépen!Én úgy tudom a gyári az adatforgalmas.
Igazából nem az enyém a készülék,csak valakinek próbálok segíteni,s ígértem neki,hogy rákérdezek.
Ez az első okos készüléke,s nem találja a navigációt.
Nekem meg androidos készülékem van,egészen más,így nem tudom nála hol kell keresni,hogy működik,s külföldön is működik rendesen. -
zzola
titán
How to make Windows Phone 8.1 automatically turn WiFi on in certain places nekem nem működik...
-
kutga
félisten
Nyilván én is bele tudok kötni ha akarok.
Csak az 'érezhetően lassabb' és 'érezhetően jobban merül' jellegű kritikákat nem értem, mert ezek nem egzakt dolgok, ahogy te is írtad nincsen 2 egyforma használati szokás, használt applikációk stb.
Ha egy app szar az más helyzet.
-
Namelesske
addikt
Néhány 520-nál volt olyan probléma hogy kettőt ugrott a hangerő gomb és berecsegett a beszéd hangszóró a mélyebb hangokra. Ezt orvosolták, ezért is érzed hogy halkabb a hangerő, és valószínűleg észre fogod venni, hogy lassabban tudod levenni a hangerőt.
(#27025) tothjozsi96
Nyugi, eddig nem mutatta a jelerősséget, csak szimbolikusan mutatta a WiFi kapcsolat állapotát. Most már tényleg látod az állapotot!
(#27038) Lackooo84
Csak nyugi, az SMS-ek függetlenek az alkalmazásoktól. Azokat szerintem mindig vissza tudod állítani. De ahogy látom már magától is helyre jött.
-
kezman
őstag
Ha visszaolvasol akkor páran írtak már erről, többnyire az akkumulátor gyenge érintkezője miatt fordul elő, az aksi érintkezőit kicsit összébb kell nyomni egy erősebb tűvel, normális érintkezés estén megszűnt a random restart, próbáld ki ez egy lehetőség
Nekem kb megy már egy hónapja, semmi gondom vele
vrsptr: Kösz most én is ezt nyúzom, eddig ok
-
-
Vesztor87
senior tag
Jah, nem is értem máshol miért drága annyira. Főleg hogy függetlenül is bőven alatta van pl a voda 45 ezres árának a független ár... szóval érdekes... most olvastam hogy Ballmerék azt nyilatkozták hogy filléres telónak szánják az 520-at, kint amcsiknál 80 dolcsiért is megvehető. Kicsit sajnálom hogy nem megy vissza 45 körüli árra, jobban esne hogy majd 50 rongyos telót vettem 28-ért
De nem baj, jó kis teló ez, droid instabil progijai után meg főleg
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Beszámítás! Dell Optiplex 5050 SFF asztali számítógép - i5 7500 8GB DDR4 256GB SSD HD630 Win10
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest