- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Igen. A többi telefonból meg esetenként tégla is lett. Azt nem tudom, hogy a 8.1 fejlesztése alatt is voltak-e ilyen gondjaik a zárt fejlesztés során, de most nem csak az asztali rendszer instabil szokatlan mértékben. Remélem ez annak a jele, hogy tényleg új rendszert kapunk. Hangpattogás amúgy van még?
-
DeniL
tag
Nekem még új, annyira nem követtem a WP10 újdonságait, (még az asztalit sem teszteltem, sőt annyira nem is figyeltem a WP10-re sem), nekem tetszik eddig. Bár pár perces tapasztalatból nem lehet következtetéseket levonni. De úgy érzem, rosszabb nem lett tőle az 520, mint volt.
ui: fényképek scrollozása rendesen akad, pedig nem sok van a telefonomban <50 db....
-
westcoastog
veterán
Jaa értem, nem nagyon követem a topikot egy ideje.
De gondoltam beírom amit tapasztaltam, hátha másnál is volt már.
Persze, régi cucc, 512 meg kevés, ezen nincs mit csodálkozni, ha meg nagyobb vas kell úgyis cserél az ember.
Amúgy tökéletesen elvagyok a telefonnal még mindig. -
Namelesske
addikt
Boldog újévet mindenkinek!
"de szvsz a WP-re a legoptimális választás." Ezzel nem tudok vitatkozni, eleve OLED-re tervezték az élményt. (fekete előlap + vaksötét = mintha a semmiből jönne és a semmibe tartana start screen)
(#31161) japy
Igazad van, így működik a fogyasztói társadalom. Használni kell oszt cső, mert úgyis szétmegy, aki ezen gondolkodik sose halad (lásd én)... Már így sikerült meggyőzködni magam egy másik tartós fogyasztási cikk mellett, és nem bántam meg.
-
Tin
veterán
én csak 1 éve használom, a 7-est még nem használtam, de olyanoktól akik 7-est használtak, hallottam hogy leléptek. viszont a 8-ast használóktól ezt kevésbé.
de persze mindenkinek az a szar amit használ, és az a jó amit nem. 8-as wp-ről androidra váltani szerintem merész, hacsak nem a felső kategóriából választ az ember.
abban egyetértünk, hogy a wp alkalmazás-ellátottsága sajnos gyér. az appbuziknak, játékosoknak ez nem megfelelő platform, nekik egy androidos teló kell.
üzleit felhasználásra viszont elégséges és stabil a wp 8. -
Jamby18
senior tag
Tehát akkor nincs ilyen számláló alkalmazás? : (
Egyet találtam google-n keresve ami az áruházba irányított Call SMS counter [link] de nem sok jót írnak róla, kb használhatatlan.... mondjuk nem tudom a T-mobile küld egyáltalán sms-t ha a lebeszélhető összeget lebeszéltem? -
Namelesske
addikt
-
duo
addikt
Nem fáj, csak kezd hangulatkeltésnek hatni. (Nem félreérteni, tisztaban vagyok a készülék gyengesegeivel, de az túlzás szvsz, hogy a 8.1 et nem hajtja el ez a vas. Ha neki szarul megy, tegyen fel egy független szoftot, nézze meg úgy. Majd ha a topiklakók fele ilyen anomáliákról számol be akkor oké. Addig meg ne vegyük mar el a kedvét.) Nem azt mondom, hogy BB-i magasságokban kell bizonygatni hogy mennyire elég Mindenre az 520, de ez amit tőled olvasok az utobbi időben kicsit a ló túloldala. Ennél teged objektívebbnek tartalak. Peace
Szerk az optimalizálás része oké.egyetértünk. De az sztem nem valasz a lalassulasokra. Az a random kilépésre a magyarázat.szerintem. Nezd meg hogy jellemzően a szolgaltatoi romos cuccokkal volt valami nemkívánatos. -
Palibá
tag
Köszönöm mindannyiotoknak a választ!
Még némi kérdéshalom:
1. Egyébként a Qualcomm Snapdragon S4 vagy a Qualcomm MSM8227 az erősebb? (tudom nem igazán lehet köztük sok különbség, de ha van, melyik javára?)
2. És az 520-ban 4GB ROM van szabadon, a 620-ban pedig 8GB?
3. Megéri-e szerintetek, ha 21.000-ért van független 520, gondolkodni, a kompaktabb (ez jelen esetben pozitívum) előlapi kamerával és ledes villanóval ellátott független 620-on 38.000-ért? Vagy akkor már 41.000 körül 625-öt érdemes? Abban már 1,2GHz dualcore Qualcomm MSM8930 van. Hátránya csak az hogy bazinagy annak kezébe, akinek az ajándék lenne.
(525-öt az 1GB ramjával sajnos sehol nem találok már)Gondolom mind3 csupasz készülék, 1év bolti garival.
4.Merjek ilyet venni? (Mondjuk nem a legkissebb boltoktól, hanem VIP Phone, GSM Home, vagy XXL (bár az már azért jóval drágább))Előre is köszi!
-
catroot
veterán
Nyomtam amúgy egy HR-t, de odáig nem jutottam el, hogy bejöjjön a backup-om.
Megadtam az MS-fiókomat és nem csinál semmit.
Mindegy, ment vissza a fiókba drága.
@Giovan!
Ha tudnád, hogy ezen a platformon hányszor, de hányszor elhangzott már, hogy "közeleg", "nem sokára" és társai.
-
Neurotoxin
őstag
Nem érzékelési hiba, hanem szoftveres, nálam 8.0 is csinálta, egyszerűen beszürkül az "elfogadás" gomb és csak egy kijelző lezárás/feloldás segít fizikai gombbal. Olyan, mintha éppen akkor akadna be valami...A naptáros zárolási képernyős buggal rajtam kívül még senki sem találkozott?Egyszerűen nem frissül az aznapi esemény, már kezd idegesíteni. 8.0-án jó volt...
@cattus:elb@&#*ák, pedig imádtam azt a kattanás hangot.Miért nem lehet éppen ezeket a rendszerhangokat módosítani?
-
Lackooo84
nagyúr
Tehát akkor az is backup, nem? Most nem értem mi a vita tárgya. Most azt mondod visszaállítja az smseket, tudom, hogy visszaállítja, vissza is kell(ene) mivel itt van a backup menüben. De mivel a cyan előtt eddig minden visszaállításom sikeres volt, honnan kellett volna ilyeneket tudni? Amúgy meg csak akkor menti az smseket, ha bekapcsolod a funkciót, ez nem 'alap'.
-
Lackooo84
nagyúr
Mit nem értesz? 25%-nál állandóan lefagyott a visszaállítás és én akkor mindig kivettem az akksit, HR és újra próbáltam. Mégis honnan a picsből kéne azt bárkinek tudnia, hogy ha az a folyamatjelző nem megy végig, akkor is sikeres a visszaállítás? Eddig 8.0-n meg previewen mindig gond nélkül visszaállította, végigment a csík pik-pak, csak a cyan szarakszik.
-
törölt tag
Én belekóstoltam a 8.1.1-be is, mielőtt visszaraktam átmenetileg a 8.0-át, szóval őszintén mondom, hogy az idegeskedés felesleges. Én is kibírom, pedig qrvára hiányzik pl. az értesítősáv meg a csempeháttér is. Igazából hozzá sem nyúltam a kezdőképernyőhöz, mert már nem tetszik egyszínűen
Hát nem tudom. Engem egy 630 nem tudna meggyőzni, hogy az 520-at cseréljem. Amire kell, azt bőven tudja az 520 is, de ha egyszer váltok majd, akkor valszeg valami nagyobb, gyorsabb, villanós darabot nézek ki magamnak. Egyelőre WP-párti vagyok, hacsak az MS nem csinál valami hülyeséget
(megveszem az újat, aztán jön a WP9, ami nem megy fel a WP8.1.2-es telókra).
-
miqlas
őstag
... mondjuk egy navi program hangutasításait nem illõ egy személyi asszisztenséhez adatbázisához hasonlítani. Az tény, hogy a google jobban odafigyel mindenkire, még az ilyen kicsi népekre is, mint a miénk ... ezért lett a M$ egyenrangú óriás cég. Persze ez a Cortanás vagy akár a Bing-es sztori, ti.: az USA-ban teljesen más keresési élményt nyújt, mint a világ többi részén; jellemzõ a M$-ra, és akármennyire is szeretem a WP rendszert ilyenkor azért irigylem a randa zõd robot-fanokat ...
-
zzola
titán
Azt nem tudom, hogy mindegyik készülék/andoid felkínálja-e a lehetőséget, de valamelyik készülék igen...
Mondjuk én személy szerint nem bánom a csak WCDMA beállítást (ha lenne), mert egész nap rajta lóg a készülékem a 3G-n és a lakhelyemen, illetve a munkahely-lakhely között is működik...
Sajnos a vállalati kártyán nem tették elérhetővé a 4G-t, bár a készülék nem is tudja... -
m1lan
őstag
Akkor neked valami Lumia 520 szpesöl edísönöd van.
Mindenesetre én nem akarok lebeszélni senkit arról, hogy frissítsen, csak nem árt tudni, hogy a legtöbbünknél nem kevés probléma volt vele. Egyébként nálam 8.0-n totál ugyanaz az üzemidő, mint 8.1-en volt, pedig elvileg jobbnak kéne lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest