- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
1.7GB szabad helyre nem akarja leszedni az Asphalt 8-t.
-
eddie17
addikt
Na a Nokia Care már frissül.
-
-
kaliber
aktív tag
válasz
old rocker #16372 üzenetére
Ahogy Blyan mondta + nekem egy régebbi mentés volt, amit mikor elkezdtem vissza állítani azokat az alkalmazásokat is elkezdte telepíteni amit közben már letöröltem nem kis bosszúságot okozva.
Tehát friss mentés kell! -
Tim82
félisten
válasz
mukibuci #16390 üzenetére
Komplett sütitörlés kellett, sima Ctrl + F5 önmagában nem volt elég (IE), most már jó lesz.
A vicces az, hogy munkahelyi gépen (amin most vagyok), a mai nap előtt nem is nyitottam meg a Nokia honlapját... Ezzel csak otthon szoktam vudumedzsikelni, hátha akkor hamarabb megjelenik a Black.
-
Tim82
félisten
válasz
juve600 #16386 üzenetére
Nyisd meg ezt az oldalt a böngésződben, majd frissítgesd veszettül, előbb-utóbb ezzel a vudumedzsikkel ki fog jönni.
Hint: általában véve a többi fórumtárs is innen tájékozódik.
miqlas42: a Nokia oldalán még mindig Waiting for approval. Mondjuk szerintük a Vodafone-os is...
-
-
-
-
rob210
nagyúr
válasz
miqlas #16369 üzenetére
Oké, ezt el is fogadnám, ha nem töltene egy alcatelt amiben2000mah ás aksi van.
a töltő egyébként 1 A ad le aminél többet az alaplapok sem tudnak arról pedig gyönyörűen tölt csak úgy mint a saját töltőjével.Az autós töltőt ki is mértem 1.02A ert ad le.
Nem értem mi lehet a bibi. -
Blyan
félisten
válasz
Lalikiraly #16376 üzenetére
Akkor sorry!
-
-
Blyan
félisten
válasz
Lalikiraly #16370 üzenetére
Officeban úgy látszik még, hogy helyek: e-mail megnyitott mellékek. Ha látszik.
-
Blyan
félisten
válasz
old rocker #16372 üzenetére
A telefon beállításait visszatölti, az alkalmazásokat is, de az alkalmazások beállításait értelemszerűen nem.
Accountokat beállítja de ki kell tölteni az adatokat, illetve sms/fb/messenger üzeneteket is letölti.A kezdőképernyő alapállapotba kerül a csempéidet Neked kell visszarakosgatnod.
-
Na megoldottam online a gmail ből azt kész...
-
old rocker
veterán
Srácok, egy kérdés: van-e tapasztalatotok, ha a skydrive-on fent van a biztonsági mentés, ha nyomok egy gyári visszaállítást, vagyis resetelem a telefon, biztonsági mentésből mennyire állítja vissza a "status quot", vagyis alkalmazásokat, beállításokat stb. visszaállít-e?
-
-
AMD Power
titán
Nekem kicsit lassabb lett a telóm mióta rátoltam a frissítést.
-
Blyan
félisten
válasz
Lalikiraly #16366 üzenetére
Officeban látod? Mert mint mondtam onnan viszont egészen biztosan lehet csatolni a hosszan rányomsz megosztás módszerrel.
-
-
Lacus_84
senior tag
válasz
Lalikiraly #16361 üzenetére
pdf-et nem tudsz csatolni e-mailhez.
-
Blyan
félisten
válasz
Lalikiraly #16361 üzenetére
Menj az adobe readerbe, ott találod a pdf-jeidet, hosszan rányomsz és share via email.
-
Helpet kéreeek. Hogy lehet a beépített google mail el filet csatolni új üzenetbe? Mert a galériába dob át de nekem pdf eket kéne csatolnom. Pls help...
-
Muksie92
csendes tag
Tegnap megkérdezted a Telekomot a frissítésről.
Kedves Gergő!
Az új szoftvert decemberben elfogadtuk és továbbítottuk jóváhagyva a gyártó felé. A publikálást a gyártó végzi majd el, amint ez elérhető lesz készüléked jelzi majd. -
roti86
őstag
Nekem a Cal appal megjelennek rendesen a google névnapok még a csempén is.
Egyébként üdv mindenkinek, 2 hete már én is boldog tulajdonosa vagyok a készüléknek, eddig read-only módban követtem a fórumot. Egy negatívum van eddig ami b*ssza a csőröm. ha a gmailt böngészőből nyitom meg, akkor minden egyes bezárás után kilép, így minden egyes alkalommal újra be kell írni az email címet és jelszót. Ha társítom a céges email címemet a beállításokban, akkor alapból hibát jelez, mivel elég keményen le van védve a céges gmail (androidon is különböző securitys beállításokkal hajlandó működni a gmail appal, viszont böngészőből alapból bedob ha menyitom). Eddig 3 böngészőt próbáltam WP-n, mindegyik ezt csinálja
-
Clemi
veterán
válasz
rob210 #16349 üzenetére
A kérdés miért van az, hogy mindent tölt az autós töltő csak a lumiát nem.
Kipróbáltam a saját kábelével is, de semmi, nem veszi a töltést.Ebből, főleg a második mondat alapján azt szűrtem le, hogy a Lumiád nem veszi a töltést az USB csatlakozóján. Ha ez így van, akkor nem jó az USB aljzatnál valami.
A névnap kijelzéshez:
A Live/Hotmail naptárban a naptár hozzáadás funkciónál ezt az URL címet kell megadni:
http://www.google.com/calendar/ical/hungarian_namedays__hu@holiday.calendar.google.com/public/basic.ics
Ha ez megvan, akkor már csak engedélyezni kell a telefonon a névnap megjelenítést és már ott is a csempén névnap
-
Tomsteel
tag
válasz
patex1983 #16347 üzenetére
"A Windows Phone rendszert eredetileg úgy tervezték, hogy az Exchange ActiveSync (EAS) protokoll használatával szinkronizálja a Google-fiókokban tárolt e-maileket, névjegyeket és naptárakat. A Google azonban bejelentette, hogy az új eszközökhöz már nem biztosítja az EAS protokoll támogatását. E változás miatt a Windows Phone 7 szoftver legújabb verzióját (a 7.10.8862.144-es frissítést) futtató telefonokon első alkalommal beállított Google-fiókok csak az e-maileket szinkronizálják, és ezt nem az EAS, hanem az IMAP protokoll használatával végzik."
Én is a névnapok miatt kutattam sokáig, de zsákutca.
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
Egy érdekes kérdésem lenne.
Van egy micro usbs autós töltőm.
Még az androidos készülékeimtől örökölte meg a lumia.
A kérdés miért van az, hogy mindent tölt az autós töltő csak a lumiát nem.
Kipróbáltam a saját kábelével is, de semmi, nem veszi a töltést.
Miért van ez?
Van valakinek ötlete? -
Blyan
félisten
válasz
patex1983 #16347 üzenetére
Szerintem a Google csak a főnaptárat engedi szinkronizálni.
Importáld be a hotmail fiókodban lévő naptárba és:A Google Naptárban
Tartalom exportálása adott naptárból:A bal oldali naptárlistában vigye az egérmutatót a kívánt naptár fölé, kattintson a megjelenő, lefelé mutató nyilat ábrázoló ikonra,
és válassza a Naptárbeállítások lehetőséget.
Az oldal alján lévő „Naptár URL-címe” csoportban kattintson az ICAL ikonra, majd a megjelenített URL-címre.
Mentse az exportált fájlt egy tetszőleges mappába a számítógépen.Hotmail
Feliratkozás naptárakra
Egy iCal-naptárra való feliratkozással nyomon követheti a gyakran változó eseményeket, például a filmek kezdési időpontját vagy egy iskolai naptárt. Amikor annak az iCal-naptárnak a tulajdonosa, amelyre Ön feliratkozott, változtatásokat végez az eseményekben, az Outlook.com frissíti az Ön naptárát is. Vegye figyelembe, hogy a frissítés több mint 24 órát vehet igénybe.
Online naptárra való feliratkozás
Keresse meg azt az iCal-naptárt, amelyre fel kíván iratkozni.
Másolja le vagy jegyezze fel az iCal-naptár URL-címét (webcímét).
Az iCal-naptárak URL-címei jellemzően a webcal://, webcals://, http:// vagy https:// előtaggal kezdődnek, és a .ics utótaggal végződnek.
Az Outlook.com-ban nyissa meg a naptárt.
Kattintson az Importálás parancsra.
Kattintson a Feliratkozás elemre.
A Naptár URL-cím mezőjébe írja be vagy másolja át az iCal-naptár webcímét.
Adja meg a naptár nevét, és válasszon egy színt.
Ha szeretné, jelöljön ki egy szimbólumot, amely minden olyan napnál megjelenik, amikor új események történnek.
Kattintson a Feliratkozás elemre.Aztán menj a telefonodban a beállítások - email + fiók - MS fiók hosszan rányomva szinkronizálás.
Szerintem így mennie kell. -
Clemi
veterán
válasz
kezman #16344 üzenetére
Eszemben nincs vitázni, de ha nekem a gyárilag elérhető "takarékos üzemmód"-ban lévő akkumulátor szint és az Insiderben látható %-os érték megyegyezik, illetve pontosabban ott sincs látható merüllés, akkor miről beszélünk? Ha nekem mondjuk éjfélkor 34%-ot mutat az akkumulátor szintről a rendszer és reggel, vagyis mondjuk 8 óra készenléti idő után 28-29%-ot mutat ugyanott, akkor mi is az a nagy harapás az akkumulátorba? Az, hogy merült az akkumulátor 5-6%-ot 8 óra alatt? Ezt szvsz egyáltalán nem az Insider csinálja, hanem az "okostelefon" funkciók, vagyis az engedélyezett frissítési szinkronizálási funkciók.
Az, hogy nálad megnőtt az üzemidő, elhiszem mivel te érzékeled, te tudod, de miért vagy benne ilyen biztos, hogy az Insider illetve valami akku monitorozó program okozza? Arra nem gondoltál, hogy van valami programod telepítve, ami nem fér össze ezekkel a programokkal és azért van nálad a merülés?Egyébként meg az Insidert nem csak, illetve főleg nem az akku monitorozásra használom (csak a vészes merülés illetve a töltés befejezése riasztás van bekapcsolva) hanem a benne lévő többi kitűzhető kapcsoló miatt, (Stopper, Visszaszámláló, Wi-Fi, 2G/3G/4G, BT, GPS, Zseblámpa, Zene stop, Képernyő elforgatás kikapcsolás, Iránytű, Repülő mód) aminek kb a felét használom is rendszeresen.
-
kezman
őstag
Az Insiderről csak annyit hogy elég szépen beleharap az aksiba és ezt viszont nem mutatja sehol, és ez igaz az összes akkumulátor alkalmazásra, egy hete leszedtem az összes ilyen appot, érdekes módon ugyan azon használati szokások mellett majdnem egy nappal de fél nappal biztosan tovább bírja az aksi, erről csak ennyit.
-
Clemi
veterán
Most minek győzköditek, hogy milyen jó is az a duplakoppintásos ébresztés? Ha nem használja, az ő baja. Egyébként csak információként szólok, hogy bár a funkció bekapcsolásakor ott a figyelmeztetés, hogy jobban merül a telefon, ha bekapcsolod, én ezt nem vettem eddig észre. Az insider naplózza az akku szinteket, de semmilyen meggyorsult merülés (természetesen egy éjszakát nézve, mikor nem volt használat) nem látszik a statisztikában.
-
sagit
veterán
válasz
patex1983 #16337 üzenetére
Ne csak kipróbáld, használd pár hétig, hamar megszereted szerintem. Én nagyon szeretem, pl lent van az asztalon a teló, csak nyomsz egy dupla érintést és látod az értesítéseket,időt,órát,dátumot,időjárást( legalább is nálam ezek vannak kirakva)
Nem kell felemelni a telót, se két kéz nem kell hozzá hogy ne told el. Melóban ott hever az asztalon nekem, így kényelmesebb lesz.
-
patex1983
őstag
válasz
Lalikiraly #16338 üzenetére
Ja, mondjuk igen, ez életszerű eset.
Nekem nincs autóm, azért nem is jutott ilyesmi eszembe. -
-
sagit
veterán
ÚÚÚ a duplakattos érintést nagyon várom! Hiányzik az N9-ből nagyon. (Ahogy az 1 Gb ram és a készenléti óra is
) Remélem a trés szoftverben is benne lesz!
-
mdraco
őstag
Ezeket a Nokia Camerával csináltátok? Mert a fájlnévnél pro van. Jól sikerültek. Nekem alig jön össze egy lap lefényképezése, hogy olvasható legyen, bár lehet béna vagyok
-
Tim82
félisten
Ez még nyári fotó.
-
Muksie92
csendes tag
Egyszer majd csak a T-re is beér az update. Jó munkához idő kell, biztos " még tovább csiszolják"
-
balázs xp4e
tag
Ahogy láttam a listában, a többi (főleg szomszédos) országban, pont csak a t-nél érhető el a black az 520-ra. Itthon meg pont fordítva van
-
Blyan
félisten
válasz
westcoastog #16322 üzenetére
A 520 kamerájából szerintem amúgy is kihozták a maximumot, megfelelő viszonyok mellett kimondottan jó képeket csinál filléres telefonként.
-
Blyan
félisten
válasz
westcoastog #16322 üzenetére
De igen, írták hogy kicserélték az zajszűrő algoritmust hasonlóra, mint amit a 808 használ, és a színeket és a WB-t is hasonlóra lőtték be.
Ne reménykedjetek a többi kamera (5.6.7.8.9xx készülékek) pont ugyanúgy teljesít, mint előtte, annyi történt, hogy az 512MB-os készülékek is megkapták a Nokia Camerat.
Pl a 920-on abszolút nem látok semmi változást, pedig azért jobb kamerája van, mint az 520-nak (igaz nem nagyon látszik a végeredményen
)
-
-
Muksie92
csendes tag
Olvastam hogy fejlesztették a képfeldolgozó algoritmust a Black-ben. Van aki észrevett a frissítés óta számottevő változást ?
-
Tim82
félisten
válasz
Lalikiraly #16317 üzenetére
Engem nem izgat, nem sietek sehova.
-
-
Oroszoknál és Ukránoknál most lett elérhető... Tehát kb órák kérdése max és nálunk is
-
Muksie92
csendes tag
A trémobil még a 920-ra sem volt hajlandó eddig kiadni a Black-et. Remélem az 520-at jobban preferálja, mégis csak a legtöbb wp-vel rendelkezőnek ilyen telefonja van.
-
westcoastog
veterán
válasz
Lalikiraly #16308 üzenetére
Mi a jó eget csinál a trémobil?
-
-
KunEmber
senior tag
válasz
Lalikiraly #16304 üzenetére
Nem vagyok egy frissítésbuzi, de a hülye emlékeztető hangok miatt eléggé várom
Jó hír
-
Tom5
addikt
-
Jelentem a független és a Telenor 520 Black update Coming Soon
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Battlefield 7
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2400MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 12991Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest