- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zodo
nagyúr
válasz novoszath #5035 üzenetére
Összefoglaló az oldal tetején.
K.: Szolgáltatótól milyen színben tudom megvenni? Van-e mód utólag cserélni a hátlapot?
V.: A Lumia 520 öt színű hátlappal került forgalomba: fekete, fehér, piros, citromsárga és ciánkék. A magyarországi szolgáltatóknál fekete vagy fehér hátlappal lehet kapni, de a Nokia Care szerviz- és bolthálózaton keresztül meg lehet rendelni bármelyik hátlapot is utólag. (Ez a budapesti, Arany János utcai Nokia Care-ben 1500 Ft-ért intézhető, vidéki Nokia Care-kben drágább lehet a szállítási költség miatt. Konkrét példa: a pécsi Nokia Care-ben 2000 Ft-ért hoztak hátlapot az egyik fórumtársnak.)
A hátlap feltételénél mindenképpen figyelj arra, hogy először a kameragomb "kattanjon be" a helyére és csak utána a többi gomb, mert nem fogod tudni rendesen benyomni exponáláshoz!
-
pitius
tag
válasz novoszath #7806 üzenetére
hehe...ma én is vettem egy sárga hátlapot (kéket akartam, de nem volt). Most így felrakva a telefonra, a sárga még jobban is néz ki, mint a kék. (4 éves kislányom rá is cuppant, meg is jegyezte, hogy apa, neked van a legszebb telefonod a világon...és még csirkés játék is van rajta - Chicken Story 2)
T-Mobile - 1500ft (fehérváron)
...pitius...
-
old rocker
veterán
válasz novoszath #8015 üzenetére
Neked is az Amberrel települt fel. Hogyan ajánlja fel neked a frissítés részeit??
Talán, ha frissítés után vennél magadnak annyi fáradtságot, hogy kicsit körbejárd a telefonod alkalmazásait, menüpontjait, beállításait, akkor rájönnél, hogy a beállítások menüpontban majdnem alul megtalálod; vagy a "telefon" menüpontba belépve, ha jobb oldalon alul a három kis pöttyel előcsalod "az összes törlése - beállítások ; utána ALATTA van egy menüpont: BLOKKOLT HÍVÁSOK . Ha erre is ráklikkelsz,ámuló szemed elé tárul a HÍVÁS + SMS szűrő és akkor nem fogod többet a fejedet virtuálisan sem a falba b@szni.S ha undoknak és ingerültnek tűnök, az nem a véletlen műve, ez a gyakorta indokolatlanul használt - és jelen esetben is szerintem indokolatlanul használt - verem a falba a fejem mer' síkideg vagyok piktogram váltotta ki, ami esetedben az én szerény megítélésem szerint a felületes tehetetlenség jele.
Hogy bonyolultabb legyen elvont lelkivilágom és értékítéleteim, ha csak szerényen megkérdezed, ez a ficsör települ valahova? vagy hol kell keresni? - akkor csak egy mondatban, a harmadik bekezdés közepénél kezdődő instrukcióval válaszoltam volna.
"Ebben a fajtában nincs ideges, csak bolond." by faterom
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
blackmoto
senior tag
válasz novoszath #8024 üzenetére
Szerkesztve!
Felrakod áruházból a SysApp pushert és ott rákeresel az extrák+infora, majd frissíted. (azt hiszem az hozta el az enyémre is. Ha nem akkor az összed rendszerprogit frissíted. A Glance screent ne rakd fel!) Utána meg fog jelenni a beállításoknál a hívás + sms szűrő pont, de ez már valóban le van írva vagy ötször a topikban.
A Beta végződésűeket ne rakd fel!
[ Szerkesztve ]
-
old rocker
veterán
válasz novoszath #8024 üzenetére
Bocs, de akkor gőzöm sincs, neked miért nincs. Én is trés vagyok, frissítettem amberesen, azóta ott vigyorog, ahol írtam...
Más, akksi. Ma reggel offline játszottam a warshipet, egy óra alatt 10 %-ot harap az akksiba. Online üzemmódban a dupláját. Navigáció szintén eszi a naftát és a wifis internet rádiózás is.Különben 2 napig bírja, három postafiók 30 percenkénti hesszelésével, 3 óránkénti weather flow frissítéssel és a battery élőcsempével, normál használat mellett.
Joker88: tipikus a júzer mindig hülye, rosszul figyeli meg a készülékét, ilyen jelenség egyszerűen nem létezik... meg egyébként is...
[ Szerkesztve ]
A windows rendszerű telefonok a microsoftnak köszönhetően lassan az enyészet útjára lépnek
-
muratomi1
senior tag
válasz novoszath #9188 üzenetére
Hát igazából így nem tudom elmondani. Nem kifejezetten egy alkalmazásra gondolok hanem hogy van-e olyan ami értelmes, hasznos és régió váltás után tudom csak letölteni.
a Nokia musicot sikerült igen.[ Szerkesztve ]
take that money watch it burn sink in the river the lessons I learned-Note3,Gear 2, Asus MeMO Pad
-
Tim82
félisten
válasz novoszath #16611 üzenetére
Ha T-Mobile-os a Lumia 520-ad, akkor nem csoda, hogy nem ajánlja még fel, mert a T-nél még nem jött ki. Függetlenre, Vodafone-osra, Telenor-osra érhető el.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest