- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Hobby elektronika
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Takuun
aktív tag
válasz
old rocker #15595 üzenetére
Lehet fapados, de nem szeretem ezt felhőbe vagy hova mentős dolgot.
Nekem egyszerűbb SIM-re menteni és onnan olvasni a telefonszámokat. Így bármikor áttehetem másik telefonba és már használhatom is a kontaktokat anélkül, hogy netet kéne varázsolnom a telefonra. -
Clemi
veterán
Kérdés!
Nem vagyok benne biztos, így inkább megkérdezem. Az Artic Sound P311 BT fejhallgato/Headset alkalmas lehet zenehallgatásra a Lumiákkal?Van egy (occo kinai) BT 2.0-ás headsetem, amivel azonnal kapcsolatba tudott lépni a telefon, és működik a hangvezérlés, fel lehet venni és letenni a hívásokat, mikrofon működik, és a hang is teljesen jó rajta, viszont arra nem tudtam rávenni sehogy a telefont, hogy a zenét is kiadja erre a fülesre. Kérdés vajon ehhez a P311-hez mit szólna.
-
Takuun
aktív tag
Ez a telefon a SIM kártya telefonkönyv részét nem használja? Mert a SIM kártyán lévő telefonszámokat nem látom és nem is tudok menteni rá!
-
Land
veterán
Milyen programot kell feltenni ahhoz, hogy alvó módban mutassa az időt a kijelzőn a telefon halványan?
-
kalozhun100
őstag
Amúgy ezek a frissitések sok helyet foglalnak? Ilyen, hogy App social mire jó?
-
karika85
tag
Akit érdekel
-
-
Reno7
senior tag
válasz
Lalikiraly #15574 üzenetére
Beállítások/Wifi/speciális/A wifi kapcsolat bekapcsolva maradjon képernyő zároláskor 'pipa'.
-
Figyeljetek csak srácok egy kérdésem lenne!
a situ az hogy ott van párom Lumia 520 asa meg az enyém is és azt csinálják hogy pl wifi nél egyszerűen nem értesít sem üzenetről sem skype hívásról mindaddig amíg a kijelzőfeloldó gombot meg nem nyomom mert abban a másodpercben zúdulnak az értesítések addig semmi. Ezt valahogy nem értem. Mobilneten még csak csak kapom az értesítést üzenetről hogy rögtön hol 10 percel később. De wifi nél valahogy tök elzárkózik. Ez miért van? jah és 100% környékén az akksi. Tehát nem energiatakarékos módban. Páromnak a facebook meg sem a teló gyárija sem a facebook alkalmazás nem hajlandó értesítéssel szolgálni hangban sem..
Egyébként nem akkora probléma hogy most a földhöz verjük magunkat csak jóvóna
-
zodo
nagyúr
Az jó, várjuk együtt!
Különben hamarosan érkezik egy második 520 a két fős családba.
-
-
zodo
nagyúr
Mire is várunk pontosan ?
-
mikersz1
senior tag
Garanciáztatásnál a tartozékok fontosak? Konkrétan a fülhallgatóra gondolok.
-
Garyka
tag
Gyerekek! Rámásoltam az SD kártyára zenéket. De nem tudom lejátszani őket, nem mutatja a lejátszó. :/
Mi lehet a gond? -
westcoastog
veterán
válasz
Lalikiraly #15562 üzenetére
Azt de utálom.
-
válasz
westcoastog #15533 üzenetére
Szeritnem úgy rávan mindenki gerjedve a frissítésre hogy elindul a serveren és rögtön megis fog feküdni
Én sztem egy két napot fogok várni vele, mert tuti hogy rókázni fog a server első körökben
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #15559 üzenetére
Le szedtem, nemá engem nem ébreszt valamelyik hajnalba, most ezt tesztelem, 2555 ember csak nem téved
-
westcoastog
veterán
válasz
StarKiller89 #15555 üzenetére
Bog(arat) ültetett itt a fülembe a fentebbi hozzászólásával.
-
StarKiller89
senior tag
válasz
westcoastog #15546 üzenetére
miért jönne ma este?
-
duo
addikt
válasz
westcoastog #15546 üzenetére
tabataszett:
8xfekvő
8xfrissítések keresése5 kör
-
zodo
nagyúr
Névjegyet hogy tudok küldeni ?
Vodás feltöltő, sms-ben próbáltam és valamiért azt írja hogy ... "Ez az üzenet kapcsolattartási adatokat tartalmaz" "újra" -
Land
veterán
válasz
Sub-ZeRo #15544 üzenetére
Aki ahhoz szokott, hogy akkor nyúl a telefonjához ha jelez neki, hogy kaptál e-mailt, üzenetet, volt nem fogadott hívásod, az nem fogja random nyomogatni, hátha van a lockscreenen értesítés. Amúgy meg kénytelen lesz megszokni, hogy ha visszatér a telefonjához nyomkodnia kell.
-
eddie17
addikt
válasz
westcoastog #15540 üzenetére
Na azért.
-
Land
veterán
Van arra lehetőség, hogy ha hívnak telefonon, de nem vagyok a telefon közelében és nem veszem észre a hivast, utólag villodzanak a gombok? Semmi jelzést nem ad jelenleg a telefon elmulasztott hívás után.
-
eddie17
addikt
Na most akkor hol a Black?
-
miqlas
őstag
Ma bevittem a telót a pécsi Nokia Care-be és megmutattam a szakinak a kijelzõt - mondván közepes vagy max fényerõn, töksötétben alul van egy kis derengés. Vizsgálgatta és azt mondta, hogy ez normális dolog az IPS paneleknél. Mondtam neki, hogy ebben a topicban van több úriember is, akinek nincs semekkora bevilágítás, de valószínüleg azok a modellek még az elsõ szériából vannak. Mondta, hogy beadhatom garanciális javításra (kijelzõcsere) de nem tenné rá a fejét, hogy utána megszûnik a probléma! Említettem neki, hogy volt itt olyan is, aki vissza vitte 3 napon belül és kapott egy új készüléket, na ezen már komolyan meglepõdött!
Egy valamit még kipróbálok. Holnap felhívom a Nokia Magyarország-ot, kíváncsi vagyok, õk mit mondanak!
-
Tomsteel
tag
Esti Mobilarena TV-ben 525-ös Lumia lesz, kíváncsi vagyok miben lesz tetten érhető a több memória.
-
Neurotoxin
őstag
Azt hittem, hogy rosszul látok. Én még november végén vettem 30-ért. (nem webshopban) Amikor levitték 25-re, kicsit hülyének éreztem magam, hogy miért nem vártam még, de szerencsére a kijelzője hibátlan és az online rendeléskor osztogatott +egyenleget és adatforgalmat is megkaptam. (Az ügyintéző azért beaktivált+500 MB adatforgalmat is, biztos, ami biztos, habár én erre nem kértem).
-
Zsolty001
tag
válasz
kezman #15522 üzenetére
Egyedül a "Bing időjárás" appot nem raktam vissza. De nem ez volt a ludas, mert előtte töröltem ezt is és nem volt hatása, a merülés továbbra is folytatódott. Netre sem tudott menni, mert kikapcsolva tartom. Más nem is futott a háttérben, csak az Insider és a Bing, amióta megvan a telefon, mert minden mást letiltok. Eddig minden rendben is volt, a többit már tudjátok. Most egyenlőre OK minden.
-
Zsolty001
tag
Én az ingyenes verziót használtam, de eddig nem volt vele gond. Nem tudom mivel akadhatott össze. De most már biztos, hogy ez volt az, mert miután mindent lekapcsoltam és csak ez maradt továbbra is rohamosan merült az aksi, de miután töröltem abbahagyta a merülést.
Tegnap előtt éjjel -40%, utána óránként -5,-10 (pedig nem nagyon piszkáltam).
Jelenleg tegnap este óta 3%-ot merült, úgy, hogy használtam is, egy órát beszéltem és állítgattam.
A Battery app megy most a háttérben és 1,67/óra merülést jelez.
-
Zsolty001
tag
Europe: Waiting for approval
-
Bog
HÁZIGAZDA
Uraim, ha jól tudom, akkor az előzetes hírekkel szemben a Black frissítés megjött a Lumia 520-ra is. Valaki megerősítene ebben engem a tulajdonosok közül? Köszönöm.
-
Bjørgersson
félisten
Köszi mindkettőtöknek!
-
mdraco
őstag
válasz
Bjørgersson #15514 üzenetére
Win+feloldó gomb.
-
válasz
Bjørgersson #15514 üzenetére
-
Bjørgersson
félisten
Hogy lehet print screent csinálni?
-
csaba1203
addikt
Nincs véletlenül olyan alkalmazás,ami könyvolvasó és támogatja a PDF formátumot is?
Nem találtam,akárhogy kerestem csak külön van a kettő egymástól. -
kezman
őstag
-
Zsolty001
tag
válasz
nemkufar #15509 üzenetére
Én is egy hasonlót tettem fel, ezt a Battery appot, ha nem jön be kipróbálom ezt is.
-
nemkufar
tag
válasz
Zsolty001 #15507 üzenetére
Ugyan ebből az okból dobtam ki a telefonról azt az Insider nevű appot, mert merítette nagyon.
És a legegyszerűbb-legnépszerűbb akku-töltöttségi appot tettem csak fel. Ezt:
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/akkumul%C3%A1tor/5dceaa39-8477-43f2-8499-91e816767517
Úgy tűnik, most tovább bírja, lassabban merül.
A háttéralkalmazásokat - ha nem muszáj és amikor nem kell feltétlen - én kilövöm. -
Zsolty001
tag
válasz
orangutan4 #15481 üzenetére
Úgy néz ki valóban az Insider volt a ludas, mert most, hogy letöröltem az éjszaka alatt gyakorlatilag semmit nem merült a telefon, most feltettem egy Battery alkalmazást, remélem ez jobb lesz. Ez szintén fut a háttérben, de remélem nem terheli le az aksit.
-
-
nemkufar
tag
A segítségeteket szeretném kérni.
(Néhány hónapja van Nokia Lumia 520 telefonom, ám azelőtt semmiféle "okostelefon" nem volt a kezemben sem.)
Az adott tartózkodási helyem pontos GPS koordinátáit (számadatokban ugye) hogyan tudnám e kis készülékkel lekérni (a Nokia off-line térképpel lehetőleg, mert T-mobile netet nem szoktam használni sem, a terepen kellene ez)?
Esetleg Google térképpel és T-mobile on-line nettel, ha nagyon muszáj és csak úgy lehetséges?
Az új horgászati szabályokkal jött ez a "haladás a korral", én meg kifelé haladok az életkorommal már ezekből, sajnos. :-/ Egy-egy adott horgászhely pontos koordinátáit kell majd meghatároznom, hogy beírhassam valahová.
Minden segítséget előre is nagyon köszönök és köszönnék ha jönne!
(Ezt találtam a Google segítségével erről a neten, ám ezt még a WP-7 készülékekre írták. De nem is az a gondom - lehet ez ugyan úgy jó a WP-8-ra is(?) - hanem az, hogy nekem ez "magas". :-/ Nem vagyok "informatikus", még az alapokat sem nagyon ismerem a témához. Ha valaki egyszerűbben és egyszerűbbet tudna nekem írni?)
http://turoczya.wordpress.com/2012/04/04/gps-koordintk-lekrdezse/
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Formula-1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GTA VI
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Battlefield 7
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Xiaomi Redmi A2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest