- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mini PC
-
PROHARDVER!
Nokia Lumia 520 - gyakran feltett kérdések, hasznos tudnivalók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
Sziasztok!
Az összefoglalóban olvastam, hogy az érintőgombok érintésekor kapott rezgést sem lehet kikapcsolni.
Azóta sincs rá megoldás? Nagyon zavar... -
bok92
addikt
Várható volt... Egyébként meg egy kis infómorzsa:
Jelenti-e az elektronikus visszaigazolás, hogy az eladó elfogadta a megrendelésünket és a termék leszállítására kötelezettséget vállalt?Tudnunk kell, hogy az e-mailben küldött automatikus visszaigazolással az eladó még nem fogadja el a megrendelésünket, ez még nem jelenti a szerződés létrejöttét, mivel a visszaigazolás mindösszesen a megrendelésünk eladóhoz való megérkezését igazolja. Így adott esetben tévedésből vagy programhiba miatt visszaigazolt alacsony ár vagy készlethiány esetén a kereskedő nem köteles a termék leszállítására az automatikus visszaigazolásban foglalt feltételekkel.
-
Zoli133
addikt
Ezt hozzátenném, csak mert valaki akart 520at venni rendes akár áron is, neki jól jöhet:
"Amennyiben a termékre továbbra is igényt tart, kérjük szíveskedjen válaszlevelében jelezni, hogy rendelését fenntarthassuk, továbbá a kellemetlenség ellensúlyozása végett 34,900 Ft-os, kedvezményes áron biztosíthassuk Önnek a készüléket."
-
rasky
senior tag
Na megjött az edigital válasz:
Tisztelt Ügyfelünk !
Tájékoztatjuk, hogy rendszerhiba okán a Nokia Lumia 520 kártyafüggetlen okostelefon ára tévesen jelenet meg webáruházunkban. Az eredeti 39,900 Ft-os vételár helyett egy karakterrel kevesebb, 3,990 Ft került feltüntetésre. Sajnálattal tájékoztatjuk, hogy megrendelését 3,990 Ft-os áron nem áll módunkban teljesíteni.
-
Tom5
addikt
Nah rendeltem gyári fehér és nem gyári sárga és piros hátlapot. Kíváncsi leszek.
Majd a napi rucimhoz öltöztetem a telót is. -
br.rak
őstag
Az 520 25000Ft a 620 meg 43000Ft T-nél dominóban, ennél olcsóbb szerintem már nemigen lesz.
Br
-
Tomsteel
tag
Ahhoz képest, hogy kifutó termék volt egész szép számmal engedte kifosztani a nem létező raktárkészletet a rendszer.
-
Tomsteel
tag
Edigital-tól kerestek már Titeket? Nekem még nem válaszoltak az emailre, gondolom nagy most ott a sürgés-forgás.
-
KunEmber
senior tag
válasz
tjb007 #14165 üzenetére
"Az almappákba másolt dokumentumok nem jelennek meg az Office-központban."
ÓÓÓ, én azt hittem az Ubuntuval nem vagyok képes rendesen másolni (néha a tabinál van rá példa, hogy elvben felmásolja, gyakorlatilag a fájl megnyithatatlan - ugyanez Win7 alatt tökéletes), de nem, csak Ubin mappába másoltam legutóbb.Kössz a tippet!
-
mikersz1
senior tag
válasz
old rocker #14174 üzenetére
1997-2003-at próbáltam, az is sikerült.
-
Vangelis
félisten
Dominóval is 25 ezer most csak.
El is kapkodták. -
old rocker
veterán
válasz
Lalikiraly #14164 üzenetére
Akkumulátor: Nem kell formázni, nem kell kisütni, nem kell első alkalommal 15 órát tölteni, nem bírja tovább, ha fél nap rajta hagyod a töltőn stb.
-
confuser
senior tag
válasz
mikersz1 #14171 üzenetére
Szerintem nem is kell. Az MS irtózatos tempóját tekintve addigra úgyis lecserélem valamelyik újabb modellre, min. 1 GB RAM-mal és LED villanóval. (Az előlapi kamera engem tökéletesen hidegen hagy. Amúgy amikor felraktam a fóliát - amit 1-2 hónap múlva úgyis üvöltve tépek majd le - pont az előlapi kamera helyén ragadt meg egy levegőbuborék, amit nem lehet kiszedni, szóval majdnem úgy néz ki, mintha lenne
)
-
válasz
Bjørgersson #14166 üzenetére
Jajj bocs nem válasznak újnak akartam! Mellényomtam
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Lalikiraly #14164 üzenetére
A többiektől kérdezd.
-
tjb007
nagyúr
-
válasz
Bjørgersson #14163 üzenetére
Megvásárlás után tehát figyeljek a kamera gombra hogy okés e? Meg mondjuk formázni kell az akksit? Mik vannak még?
-
mikersz1
senior tag
Ráhúztam a telefonra egy word dokumentumot, de a telefon nem ismeri fel. Nem látja. Mi a gond?
-
Devas
őstag
válasz
Bjørgersson #14158 üzenetére
Azért valami fülest érdemes lesz nézned hozzá, mert a gyári az elb*szottul halk.
Meg ha veszed a készüléket, azért nyomkodd meg a kamera gombot, hogy mind a két állásnál érzed-e a klikket, mert ha nem akkor nem fogsz tudni fókuszálni vele (gyári hibás hátlap).
-
mikersz1
senior tag
válasz
Bjørgersson #14154 üzenetére
Nem. Ha nem felel meg a követelményeknek, nem kapja meg a frissítést.
De ez csak elmélet, nem tudhatjuk mit hoz a jövő. -
Devas
őstag
válasz
Azért én 2014-ben nem számítok olyan egetrengető fejlődésre, hogy kevés legyen a RAM. Ha mondjuk csak 2 évre veszed, szerintem nem lesz vele gond. Más szempontokat mérlegelj a Lumiáknál: pl LED villanó, teljes navi, kamera...
-
Tomsteel
tag
válasz
Ha lesz ilyen az marketing célzattal fog elkészülni, függetlenül attól, hogy az adott telefon kényelmesen megbirkózna a frissített rendszerrel. Ösztönözni szeretnének, hogy vegyél újabb készüléket.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Bjørgersson #14152 üzenetére
Pontosan. Lásd lumia 610 7.8 frissítés. Csak ott 512 mb ram volt a követelmény.
-
mikersz1
senior tag
válasz
Bjørgersson #14147 üzenetére
Későbbi frissítésnél lehet nagyobb mennyiségű memória lesz követelmény a rendszernek. Erre gondoltam.
-
Srácok 3Gn való telefonáláshoz skype vagy viber vagy melyik jobb? Mert párommal így sokat telefonálnánk. Pláne lekorlátozott sebességgel. Facebook messengerrel droidon már sikerült. Ennél hogy megy?
-
kmate07
csendes tag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem.
Rendeltem a telóhoz egy ilyen tokot feketében:Viszont amellett, hogy gyenge és az egyik sarkán ami tartja alapból elrepedt, rohadt kényelmetlen is.
A rögzítés nem túl jól van megoldva, a 4 sarkán van egy-egy kis cucc és ennyi.
Ha beleteszem a telefont kb kétszer olyan vastag lesz tőle az egész, olyan mint egy féltégla.Van egy ZTE V970-em és arra ilyen tokot vettem:
ZTE IMAK TOKEz kényemes, jó az anyaga, normálisan zár, hátra is tudom hajtani és normálisan bele lehet pattintani a telefont. És még vékony is marad az egész.
Létezik az 520 ra valami hasonló tok?Láttam erre is imak-ot, de az oldalra flippes volt, nem tűnt bőrnek és úgy néz ki mintha egy patent zárná... az mágnes, vagy tényleg az aminek látszik?
Hátra flippesben esetleg valami normális bőrtok?
Előre is köszi. -
Bjørgersson
félisten
A játékok engem nem izgatnak, csak telefonáli, zenét hallgatni meg néha netezni akarok a telefonnal. Meg talán egy hónapban egyszer tolok majd egy Minion Rusht, aztán annyi.
(#14139) mikersz1: A rendszernek szerintem tökmindegy, 512 megával is ugyanúgy fut, mint 1 gigával, nem? Szerintem én még az 512 megát sem fogom teljesen kihasználni.
-
yaksi
aktív tag
válasz
Tomsteel #14140 üzenetére
Az előre megadott szállítás napján két dolog történhet:
1.) Kapsz egy sms-t reggel, hogy úton van a csomagod, és megkapod a nyomonkövetési számot.2.) Kapsz egy mailt, vagy esetleg felhívnak, és közlik, hogy nem tudnak szállítani.
Ha a szállítás napján reggel 8-ig nem kapsz sms-t a postázásról, akkor kezdhetsz aggódni...
-
-
Devas
őstag
válasz
Bjørgersson #14138 üzenetére
A RAM különbségből annyit fogsz érzékelni, hogy lesznek csúcsjátékok amik elindulnak 512 rammal, és lesznek olyanok amik csak az 1 gigával. 525-nél ígérgettek valami hangzásbeli javulást. Gondolom az 525-be is basznak belerakni iránytűt, meg teljes navigációt, előlapi kamerát, LED villanót. Rádiót legalább remélem nem spórolják ki.
-
FET-MEN
veterán
Meggyőztetek! Remélem nem csalódok majd a gépben. Jövőhéten megpróbálom megvenni.
-
válasz
mikersz1 #14139 üzenetére
Persze biztos még jobb a rendszer azzal a plusz kis rammal...
Én azthiszem amcsiban 300 dollcsiért adják ami kapásból egy 60-70 rongyos árat mondanak itt. Az meg borzalmasan sok. De aztán ez még karácsony előtti állapot.
De lényegtelen amíg nálunk szinte egyiket sem lehet kapni...
-
Tomsteel
tag
Hülye kérdés, de miből derült ki, hogy a megjelölt időponton nem tudja kézbesíteni a telefont a Telenor?
Nem kaptatok visszaigazolást? -
mikersz1
senior tag
válasz
Bjørgersson #14138 üzenetére
Hát azért az a +512 mb ram elég jó dolog. De kíváncsi vagyok rá, hogy ha egyáltalán bejön Magyarországra, akkor mennyiért fogják adni a szolgáltatók, mert ha annyiért, mint most az 520-at, akkor ki vesz 620-at, 720-at?
Én még pont jókor vettem a telefont, még volt raktáron mindenhol. Karácsonyi roham előtt vettem meg.
-
-
br.rak
őstag
válasz
Bjørgersson #14133 üzenetére
Elvileg csak a +512mega ram a különbség, meg talán a SoC kevesebbet fogyaszt(de ez is csak találgatás szinten merült fel) illetve lesz narancs és világoskék színben is.
-
válasz
Bjørgersson #14133 üzenetére
Még annyit találtam hogy az 520 ra a black a frissítés az 525 höz meg amber...
De csak én vagyok lüke lehet... -
Bjørgersson
félisten
válasz
Lalikiraly #14132 üzenetére
Semmi más különbség nem lesz köztük?
-
válasz
Bjørgersson #14130 üzenetére
Jah bocsi én függetlent nézek!
az 525 annyiban más hogy 1 giga ramja lesz de ezt már mindenki tudja,.hogy nálunk mikortól lehet majd kapni és mennyiért? na az passz...
-
Bjørgersson
félisten
válasz
Lalikiraly #14129 üzenetére
Hogy érted, hogy hol lestem? Telenor weboldal + ügyfélszolgálat.
525? Lehet már róla tudni valamit?
-
válasz
Bjørgersson #14091 üzenetére
Hol lested?
Én már voltam Speedshop. Media, Tesco... Mindeggyikben majd jövő hét végén kérdezzem meg.
Ha addig nem lesz nem érdekel edigitalban megrendelem azt kész. Ráadásnak nekem kék kell páromnak meg fehér. Csak egyéb telefongarancia papírra várok, hogy a régi árát visszaadják... De aztán jön a két 520 asEdigiben 39990...
Máshol sem olcsóbb ahogy néztem, az euronicsban azt mondták 35 ért várható talán a hét végétől...
Amúgy még a magyarországi forgalmazók is kifogytak belőle. Ez gondolom a hatalmas kereslet miatt van másrészt meg hogy jön az 525 talán. De azt mondják mindenhol hogyha érkezik azonnal elkapkodják...
-
integetni
újonc
Sziasztok
Sony Ericsson Xperia Ray -met szeretném lecserélni egy olyan telefonra, amit kb egy évig használnék mielőtt vennék egy komolyabbat és én is az 520-at néztem ki magamnak.
Nem szívesen válok meg a régi telefonomtól, de most muszáj lesz, sok jót olvastam a windows phone ról, eddig android párti voltam, igazából most is az vagyok, csak kezdem unni, hogy rendszeresen lefagy a telefonom és másodpercekig gondolkozik és csak akkor hajlandó normálisan működni, amikor tiszta rendszert teszek rá, akkor is csak pár hétig. Ezért is jött képbe a win8as nokia, ehhez rendszerhez még nem volt szerencsém, tetszik, hogy gyors.A kérdésem az lenne, hogy a mostani üzeneteimet, amik el vannak mentve sms backup-pal, ha megveszem a telót hogy tudnám rámásolni, gondolom a kiterjesztés nem ugyanaz, a backup appot nem találtam win store-on.
Köszi a választ.
-
kezman
őstag
válasz
old rocker #14117 üzenetére
Van reklám, alul fut egy sávban de abszolút nem zavaró
-
javorszky
tag
Bocsánatot kérek még egyszer elnézést a zavarásért.
-
javorszky
tag
windows fone8
-
Tim82
félisten
válasz
javorszky #14119 üzenetére
Nehéz volt megtalálni, beírtam jobbra fent a keresőbe, hogy "Lumia 625".
Szerk.: senkit sem zavarsz, engem sem, csak nem értem, mi volt a nehézség a Lumia 625 topikjának megtalálásában.
Inkább válaszolj cattus kérdésére (milyen oprendszerű számítógéppel akarod felismertetni a telefonod) és akkor tudunk érdemben is segíteni.
-
javorszky
tag
Ne haragudjatok,hogy ide írok de nem találtam lumia 625-ös fórumot.Hol tudom beállítani az usb-módot???Nem találom sehol.A számitógép nem ismeri fel se a nokia suite.Ha tudtok segítsetek.
-
tybke98
csendes tag
válasz
kezman #14115 üzenetére
Letöltöttem, működik is szépen, csak a töltés jelző csempe, csak a százalékot mutatja, és hogy mennyi van még hátra, 4 db négyzetben. A takarékos üzemmódot itt nem lehet állítani
. Amúgy az app az nagyon frankó, csak nekem valahogy mindig sikerül hibát találnom, de ez már az én hibám is.
-
kezman
őstag
-
kalozhun100
őstag
válasz
westcoastog #14065 üzenetére
Én találtam egy oldalt, ahol olcsón van.[link] Viszonylag az alkatrészek se drágák. Vagy van ennél olcsóbb is?
-
Clemi
veterán
válasz
Csokissüti #14112 üzenetére
Egészségedre
De ha ismered az Insidert, akkor azt is tudod, hogy hány kisebb programot (10-nél több az tuti) tud kiváltani. Most nem sorolom fel, de szinte mindet használom is
-
Csokissüti
csendes tag
Nekem tök ingyenes akkutöltöttségi szintes program van fent és jelzi ha 20%nál jár és a full feltöltésnél is pittyeg, azt hiszem sms hangot ad (ritkán kapok smst) és felül ki is írja, mi a gondja pl 20%-os az aksi a térerő sávban jelzi. Kék lesz az egész sor és ott írja ki fehérrel. Lehet azért kék, mert a csempéim kékek.
Battery widget a program amit használok.
Ja és reklámokat sem kell nézni. -
-
Clemi
veterán
válasz
mikersz1 #14080 üzenetére
Igen, a Pro verzió fizetős. Ha valamilyen feladatra kell egy alkalmazás és amit találok az fizetős, akkor nem sajnálom rá azt a pár száz forintot. Hogy miben más? Ami tuti, az reklám mentesség (lehet hogy a sima verziókban a reklámok zabálják az akkut?) és csak a pro jelzi hanggal a beállított akku eseményeket, így a túl gyors merülés riasztást, vagy a túl alacsony akku töltöttséget és a töltés befejezését.
-
br.rak
őstag
válasz
Csokissüti #14108 üzenetére
Próbálj meg kiterjesztést adni neki (pl mp3) Vagy nyisd meg VLC-vel az szinte mindent lejátszik.
Br
-
Csokissüti
csendes tag
válasz
br.rak #14106 üzenetére
Lemásoltam a gépemere a hangfelvételt 843kb ez akár lehet a felvétel valóban.
viszont semmi kiterjesztést nem látok, pl a régebbi nokiánál mp3 volt a hangrögzítő, a samsungnál amr kiterjesztés szerepelt.
Itt csak a file neve van, hiába nézem tulajdonságokban, akkor sem ír semmit. Ha lemásolom a gépre, akkor csak a fehér lapocska lehajtott füllel lesz az ikonja, gondolom mivel nem ismeri fel a windows, mint egy mp3-mat. Vagy nem tudom milyen programmal kéne megnyitni, majd megpróbálom másik programokkal.
Hát mindegy még próbálgatom. Gondoltam hátha valaki próbálta már, így nekem is egyszerűbb lenne.
De köszi, bármi info jöhet!
-
Devas
őstag
válasz
Bjørgersson #14101 üzenetére
Meg vagyok döbbenve, hogy nem valami Samsung-ot akartak rádtukmálni...
-
br.rak
őstag
válasz
Csokissüti #14103 üzenetére
Ha látja a skydrive a fájlokat akkor miért nem onnan töltöd le?
szerk: amúgy ez a jövő vagy online szinkronizálsz mindent vagy hoppon maradsz (lásd névjegyek kinyerése a telefonból)
-
Csokissüti
csendes tag
Próbált már valaki hangjegyzetet lementeni és visszahallgatni számítógépen?
Az áruházból szedtem le,
http://www.windowsphone.com/hu-hu/store/app/hangr%C3%B6gz%C3%ADt%C5%91/f6196893-2766-4b2e-a7fa-d90391545793
Skydrive segítségével látja a számítógépem a fileokatennek már örülök, mert azt hittem majd úgy fogja látni, mint a fényképeket, de nem.....
mert hiába néztem meg az összes mappát sehol nem voltak a hangfelvételek viszont nem tudom mivel nyissam meg.... még a file formátumát sem látom, csak a file neve van ott, meg egy fehér lapocska, behajtott füllel és egy zöld pipa van benne, nem tudom ez mit jelent.
Valakinek tapasztalata?Telefonon persze lejátsza, na de nekem a számítógép volna jó.
-
Tomsteel
tag
válasz
Bjørgersson #14101 üzenetére
Üzleti érzék...
Fura egyébként, mert nekem a weboldal engedi a rendelést most is, ráadásul ha most rendelem, 1 nappal korábban kapnám meg, mint a 6 nappal ezelőtti rendelésemkor.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A legkedvezőbb árú WP8-as finn okostelefon már most is a Lumia 520, és akkor még a szolgáltatói akciókba be sem került. És majdnem mindent tud.
- Formula-1
- Hobby elektronika
- Óvodások homokozója
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Filmvilág
- Kutya topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest