Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
válasz
Dr. Akula #150 üzenetére
Kinek micsoda, én pont azt az egyet nem tenném bele, mert a need for speed nem arról szólt sose hogy hány rendőrt nyírjak ki, szerintem sokkal jobb ha csak szimplán versenyezni kell, elvégre ez egy versenyautós játék, engem kifejezetten idegesítene, lehet ott van a gond hogy én eddig az összessel játszottam ami már a múlt század de ez speciel szerintem jól sikerült persze csak a patch-el együtt..
-
Dr. Akula
félisten
Police üldözés nélkül az NFS egy rakás szar. Talán majd a köv. rész.
-
zozoo83
tag
December 1-én jön a második patch!!!
Remélhetőleg sokkal játszhatóbb lesz a game, jobb iránytás, stb. De itt van miket javitanak egy nem rövid listában: [link] -
haris
őstag
Köszi a tesztet.
Nekem nem jönnek be a versenypályás játékok, úgyhogy én kihagyom ezek után. Pedig épp hétvégén lett új gépem az eddigi 2400+ / 9600XT után, úgyhogy ki vagyok éhezve "új" játékokra. -
Mtt
tag
Nagyon jó kis játék, nem rég adtam el az X-em de lehet újra veszek egyet, mert visszajött a gémerkedőkedvem a teszt olvasása és a képek nézegetése után...
-
Próbálgattam néhány napig, hátha megszokom az irányítást, de az, hogy billentyűzettel egy kanyart se tud bevenni csúszás , csikorgás nélkül és a drift-ben azonnal kipörög, arra buzdított, hogy még a helyét is sóval szórjam fel a vinyón.
Talán a bugok száma csökkent, de kormány nélkül tutira nem tesztelték eleget... így meg kuka. Inkább GRID, az még szebb is.
-
Slade92
aktív tag
Hát a törés még mindig gyengécske.
-
fagy53
nagyúr
válasz
bishoplogan #142 üzenetére
Az kimaradt az életemből és amint hallom, nem is baj!
-
fagy53
nagyúr
válasz
Blizzard.9 #140 üzenetére
Az éjszakai versenyek grafikája, a spórolás magasiskolája programozói értelemben, de a valóságra kivetítve olyan mintha az egész pályát nappali fénybe borítanák mesterséges fényforrásokkal.
A bill.-t sokan szidják, de hidd el kormánnyal sem könnyű csúszkálás, farolás nélkül kanyarodni.Kicsit olyan mintha akaratlanul is driftelve menne végig a pályán az autó. Kár, hogy nem lehet látni mi marad a gumikból! -
Blizzard.9
tag
Hát nekem nagyon nem jött be a játék.
Szerintem egyszerüen irányíthatalan. Legalábbis billentyűzettel biztos. Előszőr azt hittem bennem van a hiba ezért gyorsan mentem egy kört GTR Evulution-be is és érdekes módon ott bill-el is teljesen jól vezethető pedig az tényleg szimulátor. Itt csak csúszni lehet kanyarodás helyett. Az ütközésekről meg ne is beszéljünk, azok valóságtartalma vajmi kevés. Jah de ami a legjobban a tetszett az az éjszakai versenyeken az égkb semmi nem változik nappalhoz képest, tök világos van de ég le van cserélve egyszerüen feketére
-
Hát valóban az utóbbi nfs-ek közül szerintem magasan a legjobb
-
Zohan
senior tag
hmm fincsi a game nem? csak sztem kcisit nagy a gép igénye
-
_Scythe_
aktív tag
"senki se gondoljon Underground szerű tuning részletességekre, mert mint tudjuk évek óta nem kapunk olyan részletes és kiforrott tuningrendszerrel megáldott autós játékokat az EA-től."
Tovább megyek:
Őőő, kerekenkénti nyomás beállítás, szárny dőlés, fékerő elosztás, először van hatással a karosszéria a menetteljesítményre stb. stb. Ez nem elég részletes? Ez az első, ahol részletesen lehet tuningolni a Porsche óta, Gran Turismo szinten, ami nekem az etalon! Underground-ba részletes tuning? Engine pack 1..? Ezenkívül az egy hulladék árkád játék volt "catch up" rendszerrel, eleve ÉRTELMETLEN volt a tuning és NEM volt különbség az autók közt.
Amúgy meg aki nem NFS-en edzett toljad-tövig-a-gázt-úgyis-beveszedhez van szokva, az nyugodtan állíthatja experienced-re a nehézséget. Minden segédlett OFF kivéve ami gyárilag is van a kocsiba és + nincs valódi sérülés. Pro fokozaton tényleg csak kormánnyal. -
fagy53
nagyúr
Ja, retro.
Megérné nekem is, de a mostani kamaszok nagyon élveznék, mert egy csecsemőnek minden vicc új! Ezt a retrosítást a rallynál is behozhatnák, apropó rally - mikor jön ki az EA egy rallyval, mert már csak ez hiányzik a palettájáról.
Mint körverseny, nem sikerült rosszul a SHIFT, csak éppen nem ezt vártuk az NFS sorozatban. -
whiz
aktív tag
"amikor ugyanazzal az autóval mögötte haladva egyszerre fékezek vele (ergo ő később fékez), és én leszállok, de ő ideális íven marad, az eléggé szomorú."
Hja, ezen akadtam ki én is. Egyszerűen csal néha. A gáz az, hogy megteszi ezt easy fokozaton is (be kell vallanom, hogy volt olyan verseny, amihez kevés voltam, és levettem a nehézséget). Csak akkor elgondolkodom, hogy minek is a nehézség állítás a játékba?
-
csimav
őstag
a tesztet.
-
rudi
nagyúr
Wörkszösítetted a Lambót? Én is egyből beletaláltam, bár works nélkül használom. Egyébként a sávok alapján a worksös Corvett is ugyanígy 20 fölé kap, számok alapján pedig a Nissan GTR worksre módosítva tűnik nagyon jónak. Kipróbálni még nem volt időm, majd talán hétvégén.
Ami meg az AI-t illeti, alap fokon tényleg barom, viszont maximumon dícsérik. Persze, amikor ugyanazzal az autóval mögötte haladva egyszerre fékezek vele (ergo ő később fékez), és én leszállok, de ő ideális íven marad, az eléggé szomorú.
-
ashtm
csendes tag
Hát...feltettem a demót...10 percet élt meg a gépemen.
Irányíthatatlan az egész, és kérem, hogy senki ne jöjjön azzal, hogy hátsókerekes autó bizony kifarol, mert a Nissan GTR 4 kerék meghajtású és ugyanúgy dobálja a seggét itt, mint a többi autó.Marad a Grid, az legalább élvezetesre van megcsinálva.
Az EU az NFS-el és a FIFA-val is nagyon jól halad lefelé a lejtőn, bár a Most Wanteddel és a Pro Streettel még jól el lehetett szórakozni, de a Carbon és az Undercover is kritikán aluli lett.
-
Az új részeknek sajnos már semmi közük nincs a Need for Speed névhez. Én az 1-2-3-at tartom még annak igazán, plusz a Most Wanted. Azzal tényleg bezárult.
Azt felejtik el, hogy mi volt az alapkoncepció. Nem rosszak ezek az újfajta NFS-ek, csak ne ezen a néven adják ki őket, hanem valami más. Mintha a következő windows pasziánsz egy pókerjáték lenne. Mind a kettő jó játék lehet csak egyik pasziánsz, a másik póker. Mintha egy Die Hard sorozat következő epizódja egy romantikus vígjáték lenne. Nem az zavarna bárkit, hogy Bruce Willis olyanban játszik, hanem hogy DH név alatt jön ki. Mást várnak az emberek, és csalódnak. Na ilyen a NFS is mióta elb...ták. -
"Célunk a játék során nem más lesz mint a nyerés"
Minő meglepetés...
-
Rica
senior tag
Már az Undergroundnál is NFS függő voltam, the a Most Wanted-ot vagy két évig toltam minden éjjel. Aztán jött a Carbon és a többi atom szar ezzel együtt
. Ma már csak FC és Crysis. NFS történet és rendőrök nélkül olyan mint egy lófejú deszka nő.
-
Teasüti
nagyúr
-
JohnR
aktív tag
válasz
bishoplogan #116 üzenetére
Motorháztető. Minden autós játékot abban tolok végig, az van sztem a valósághoz legközelebb. A belső nézet is nagyon szép, és kidolgozott a játékban, de engem kicsit zavar a korlátozott kilátás (más autós játékban is), és a blur effekt a kormányon elég gagyi
Igazolásként néhány kép (arra azért büszke vagyok, hogy billentyűvel is inkább a pontossággal, mint az erőszakossággal nyertem, bár igen nehéz volt eltalálni a beállításokat):
Tipp: amint tehetitek (van elég cash) vegyetek egy LP640-et, maxra tuningolni és átépíteni (!), és az ver mindent (Veyron, Pagani etc.), az utolsó World Tour versenyeken amúgy is az lesz az igazi ellenfél.
Az alábújós trükköt pedig én is rendszeresen alkalmaztam a rajtnál, de nem tudtam az idióta AI-t lerázni ezzel...ennyit a szimulátorságról(az AI amúgy is erőssége a játéknak, ennél ostobább ellenfelekkel még a netes GRID-ben se találkozok, pedig ott sem erősség az IQ).
-
madár840
csendes tag
Nade főnök, hát hiába pakolom be egybe a gépet, az meg se moccan a rajtrácsról, csak felbőg a motor, aztán magától lecsökken a fordulatszám, és ez játszódik. Nade mindegy, amúgy sem vagyok oda a Corvette-ért, egy szar
. Ambush Canyon elég szar, némelyik amcsi kocsi úgy pattog, hogy abba sem hagyja, áh...
-
rudi
nagyúr
Hosszú! Lesznek endurance menetek is. Például Nürburgring 3 kör vagy 10 kör Spa. Meg van ott 30 kör egy 8-as alakú minipályán, aminek kereszteződés van a közepén. Roncsderbi rulez
Egyébként ezen a részen volt számomra eddig alegszemétebb verseny, 10 kör az Ambush Canyonon. Nagyon nem fekszik nekem az a pálya, mindig elkapkodom 1-2 helyen.
-
zozoo83
tag
Szerintem nem biztos hogy az a gond hogy ATI vagy NVidia, az én ATI HD4850-emmel, 1280X1024 fullra állitva mindent, meg se nyekken, teljesen simán fut, sose akadt meg egy pillanatra sem!
Az egyik haveromnak meg erősebb procija van egy valamilyen 8xxx NV vga-val, az már ha jól tudom támogatja a pyshx-et mégis sokszor beszaggat neki a játék, még 800X600-ba is mediumon, pedig FRAPS szerint 40FPS alá nem megy mégis szaggat... -
Silenzio
addikt
Persze. Mert minden játékkedvelőnek van napi 6-7 órája gémelni. Én hetek óta nem tudtam leülni egy kiadósat játszani.
Néhány észrevétel: A csillagok gyűjtögetése sokkal fontosabb a pénz gyűjtögetésénél, a versenyek jó része úgyis kirendelt kocsival zajlik. Szerintem nem célszerű nagy számú autót vásárolni, egyik sem lesz versenyképes hosszú távon.
A másik meg: a nehézség és a segédletek részt nem értettem, a játék eleji teszt csak irányadó, bármikor bármilyen tekintetben szabadon állítható. Ja igen, és a gyári beállításoknál (alulkormányzottság, kerék-dőlésszög) sokkal jobbakat is be lehet állítani, olyanokat, amikkel tán már kormány híján is végig lehet játszani.
-
zozoo83
tag
Én azt találtam ki hogy bemegyek utolsóként de teljesitek egy tiszta kört
De én egyenlőre még az első helyet sem érem el benne, pedig én is kormánnyal tolom, ez az egy verseny van eddig ami ilyen durva, valamiért nagyon rossz az irányitása és többet vagyok a ut mellett mint rajtaA többi verseny viszont gyerekjáték..
Valakinek van valami jó kormánybeállitása??
-
JohnR
aktív tag
Szép volt, jó volt, pénzt nem ér...
Végigtoltam, és furcsa volt visszatérni a GRID-re. Vártam, hogy kanyarodjon helyettem, és ha a féket nyomom, nem áll még a gázon
Ha valamit megveszek, elvárom tőle, hogy minden bemeneti eszközzel irányítható legyenBillentyűzettel vittem végig (megtanulható az irányítás, csak türelem kell hozzá), néhány teljesíthetetlen versenyen kívül (1-2 drift, duel) mindent megnyertem. És a vicc poénja a játék végén volt: feloldottam bónuszban azokat a kocsikat, amik úgy viselkednek/vezethetőek, mint a GRID-ben... A segítségek sajnos bill.-el nem segítenek (az elején kevés a segítség a kezelhetetlen kocsikhoz, a végén sok/zavaró a tuningolt kocsikhoz).
Egyszer mindenkinek ajánlom (törésálló billentyűvel), kormánnyal biztos jobb vélemény is lehet róla.
Grafikával/ gépigénnyel nincs gond: win7 64bit-en jól játszható full grafon 1440x900-ban a konfigomon (ATI-n azért időnként hullámzik az fps a beépített nv bugok miatt). Bár +2GB sztem stabilabbá tenné...
És ez csak játék, szimulátort kinn a Hungaroringen keressetek, a többi csak mese... -
whiz
aktív tag
válasz
attila421 #104 üzenetére
"a konzol ugy függ össze a simmel hogy sokal jobban lehet érezni az auto irányitását! nem pedig ugy hogy nyomok egy gombot és megy teljes gázzal hanem ahogy nyomom a kart az ugy gyorsul!"
Én pl. PC-n játszok, de kormánnyal. Ilyen verzióra nem gondoltál, mielőtt nagyot akartál mondani?
-
rudi
nagyúr
válasz
attila421 #104 üzenetére
Szerintem Te kevered a szezont a fazonnal. Az, hogy valami jól irányítható vagy sem, annak vajmi köze van a szimulátorsághoz. Igen, az analóg irányítás egy autós játékban több mint örvendetes. De ez nincs platformhoz kötve, PC-n is van analóg gamepad, konzolon is van kormány.
Amitől szimulátor lesz egy játék, az a valósához közeliség maximalizálása, valamint a hiba- és hülyeségtűrés minimalizálása fogalmakkal definiálható. Ebben a Shift, Grid, Testdrive széria eléggé keveset tud felmutatni, de nem is ez a céljuk. A tuninggal meg az van, hogy a Shiftbe háromfélét építettek be, szerintem több nem is kell. Lehet ezt-azt venni az autókra, ami növeli a teljesítményt és javít a látványon. Aztán a teljesítmény kapcsán van külön tuning rész, ahol lehet mindenféléket állítgatni (ezek valósságossága is messze a szimulátor szint alatt van szerintem). És ott a használhatóság szempontjából a legnagyobb tuning, vagyis a vezérlés beállítása. Még billentyűzettel játszva is érdemes ott állítgatni, komolyabb kontrollerrel pedig kötelező. Egy jó controller setup érthet akár többet is mint egy erősebb motor.
-
attila421
csendes tag
a konzol ugy függ össze a simmel hogy sokal jobban lehet érezni az auto irányitását! nem pedig ugy hogy nyomok egy gombot és megy teljes gázzal hanem ahogy nyomom a kart az ugy gyorsul! tuning: grid volt benne tuning? nem volt! a váloság? váloságban csak pályán vesenyzel? te meg mielött belém kötsz elötte gondolkoz nem biztos hogy vagyok akkora kocka minte de megprobálhatjuk hogy kinek van igaza pl test drive tuning volt benne sport auto volt benne és szép környezet is! szerintem ebbe inkább illet a tuning mint a shiftbe én még mindig maradok az állás pontomnál hogy ez a játék egy szar!
-
madár840
csendes tag
Lehet hogy csak egyéni probléma, de nálam a Corvette z06 nem műkszik. Elkezdődik a verseny, a motor felbőg, de az autó nem megy sehova, egy helyben áll!?
-
rudi
nagyúr
Veyron? Hétvégén toltam vele márkaversenyt (valamelyik Silverstone verzión), nekem sokkal jobban feküdt mint a Zonda F. Kezesebb, megengedőbb, ugyanabból a kanyarból kijövet, ahol a Zonda még lazán keresztbe áll félgáznál, a Veyron simán kijött teljes lendülettel. Persze, kormányt használok, nem billentyűzetet. A meghívásos versenynél a jó kis fullos Nürburgring van, azt bizony szépen be kell gyakorolni, nincs mese. Ez a feladat még engem is vár, de nem sok kedvem (és időm) van hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Dell G15 5530
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest