Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hertzkirály OLED monitorokat dobott piacra az ASUS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS notebook topic
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
rudi
nagyúr
Hosszú! Lesznek endurance menetek is. Például Nürburgring 3 kör vagy 10 kör Spa. Meg van ott 30 kör egy 8-as alakú minipályán, aminek kereszteződés van a közepén. Roncsderbi rulez
Egyébként ezen a részen volt számomra eddig alegszemétebb verseny, 10 kör az Ambush Canyonon. Nagyon nem fekszik nekem az a pálya, mindig elkapkodom 1-2 helyen. -
zozoo83
tag
Én azt találtam ki hogy bemegyek utolsóként de teljesitek egy tiszta kört

De én egyenlőre még az első helyet sem érem el benne, pedig én is kormánnyal tolom, ez az egy verseny van eddig ami ilyen durva, valamiért nagyon rossz az irányitása és többet vagyok a ut mellett mint rajta
A többi verseny viszont gyerekjáték..Valakinek van valami jó kormánybeállitása??
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Gyúrósok ide!
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkbook L16 Gen 1 Magyar Ultra U 135U, 16GB DDR5, 512GB NVME, Gari: 2029-05-29
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - ÚJ
- AlzaErgo M120B Secure Pivot TV tartó konzol - használt
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450 R5 5500 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB GameMax STORM ADATA 600W
- Cyborg 14 A13VF 14" FHD+ IPS i7-13620H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egyébként ezen a részen volt számomra eddig alegszemétebb verseny, 10 kör az Ambush Canyonon. Nagyon nem fekszik nekem az a pálya, mindig elkapkodom 1-2 helyen.

A többi verseny viszont gyerekjáték..