Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
válasz
bishoplogan #116 üzenetére
Motorháztető. Minden autós játékot abban tolok végig, az van sztem a valósághoz legközelebb. A belső nézet is nagyon szép, és kidolgozott a játékban, de engem kicsit zavar a korlátozott kilátás (más autós játékban is), és a blur effekt a kormányon elég gagyi
Igazolásként néhány kép (arra azért büszke vagyok, hogy billentyűvel is inkább a pontossággal, mint az erőszakossággal nyertem, bár igen nehéz volt eltalálni a beállításokat):
Tipp: amint tehetitek (van elég cash) vegyetek egy LP640-et, maxra tuningolni és átépíteni (!), és az ver mindent (Veyron, Pagani etc.), az utolsó World Tour versenyeken amúgy is az lesz az igazi ellenfél.
Az alábújós trükköt pedig én is rendszeresen alkalmaztam a rajtnál, de nem tudtam az idióta AI-t lerázni ezzel...ennyit a szimulátorságról(az AI amúgy is erőssége a játéknak, ennél ostobább ellenfelekkel még a netes GRID-ben se találkozok, pedig ott sem erősség az IQ).
-
JohnR
aktív tag
Szép volt, jó volt, pénzt nem ér...
Végigtoltam, és furcsa volt visszatérni a GRID-re. Vártam, hogy kanyarodjon helyettem, és ha a féket nyomom, nem áll még a gázon
Ha valamit megveszek, elvárom tőle, hogy minden bemeneti eszközzel irányítható legyenBillentyűzettel vittem végig (megtanulható az irányítás, csak türelem kell hozzá), néhány teljesíthetetlen versenyen kívül (1-2 drift, duel) mindent megnyertem. És a vicc poénja a játék végén volt: feloldottam bónuszban azokat a kocsikat, amik úgy viselkednek/vezethetőek, mint a GRID-ben... A segítségek sajnos bill.-el nem segítenek (az elején kevés a segítség a kezelhetetlen kocsikhoz, a végén sok/zavaró a tuningolt kocsikhoz).
Egyszer mindenkinek ajánlom (törésálló billentyűvel), kormánnyal biztos jobb vélemény is lehet róla.
Grafikával/ gépigénnyel nincs gond: win7 64bit-en jól játszható full grafon 1440x900-ban a konfigomon (ATI-n azért időnként hullámzik az fps a beépített nv bugok miatt). Bár +2GB sztem stabilabbá tenné...
És ez csak játék, szimulátort kinn a Hungaroringen keressetek, a többi csak mese...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Plus 256GB,Újszerű,Kábel, 12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell Latitude 5520 / i7-1185G7 /16gb ram / 512gb SSD / Világitó Bill / WIN11
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Asus ROG Strix G614JVR-N4014W SZÁMLÁVAL GARANCIÁVAL
- HP 14 Elitebook 1040 G9 FHD+ IPS i5-1245U 10mag 16GB 512GB 5G Modem Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Nothing Phone (2a) Black Fiatalos Glyph stílus, 120 Hz AMOLED 8/128 GB Gari
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Blue Titanium Titán dizájn, Pro teljesítmény 128 GB
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest