Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
attila421
csendes tag
a konzol ugy függ össze a simmel hogy sokal jobban lehet érezni az auto irányitását! nem pedig ugy hogy nyomok egy gombot és megy teljes gázzal hanem ahogy nyomom a kart az ugy gyorsul! tuning: grid volt benne tuning? nem volt! a váloság? váloságban csak pályán vesenyzel? te meg mielött belém kötsz elötte gondolkoz nem biztos hogy vagyok akkora kocka minte de megprobálhatjuk hogy kinek van igaza pl test drive tuning volt benne sport auto volt benne és szép környezet is! szerintem ebbe inkább illet a tuning mint a shiftbe én még mindig maradok az állás pontomnál hogy ez a játék egy szar!
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- Windows 11
- Szevam: Csányi Vilmos - Az elveszett ember
- Futás, futópályák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- BestBuy topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Eredeti játékok OFF topik
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Motorola edge 40 neo - makulátlan, ár-érték bajnok
- Dell Latitude 5500 8.gen-i5/16GB RAM/256SSD/WIN11/GARANCIA
- LOQ 15IRX9 15.6" FHD IPS i7-13650HX RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyarított (lézerezett) vbill gar
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Samsung UE46F5005AK 46" (116cm) FULL HD LED TV
- IKEA Format lámpák eladóak (Egyben kedvezménnyel vihető!)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő