- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen alaplapot vegyek?
- 3D nyomtatás
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Autós kamerák
- 8K-s csúcsmonitor az ASUS ProArt portfóliójában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
válasz
bishoplogan #116 üzenetére
Motorháztető. Minden autós játékot abban tolok végig, az van sztem a valósághoz legközelebb. A belső nézet is nagyon szép, és kidolgozott a játékban, de engem kicsit zavar a korlátozott kilátás (más autós játékban is), és a blur effekt a kormányon elég gagyi
Igazolásként néhány kép (arra azért büszke vagyok, hogy billentyűvel is inkább a pontossággal, mint az erőszakossággal nyertem, bár igen nehéz volt eltalálni a beállításokat):
Tipp: amint tehetitek (van elég cash) vegyetek egy LP640-et, maxra tuningolni és átépíteni (!), és az ver mindent (Veyron, Pagani etc.), az utolsó World Tour versenyeken amúgy is az lesz az igazi ellenfél.
Az alábújós trükköt pedig én is rendszeresen alkalmaztam a rajtnál, de nem tudtam az idióta AI-t lerázni ezzel...ennyit a szimulátorságról(az AI amúgy is erőssége a játéknak, ennél ostobább ellenfelekkel még a netes GRID-ben se találkozok, pedig ott sem erősség az IQ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (több darab akár, rendelésre)
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő