Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Logitech Z-5500
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- Fujifilm X
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bluetooth hangszórók
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzard.9
tag
Hát nekem nagyon nem jött be a játék.
Szerintem egyszerüen irányíthatalan. Legalábbis billentyűzettel biztos. Előszőr azt hittem bennem van a hiba ezért gyorsan mentem egy kört GTR Evulution-be is és érdekes módon ott bill-el is teljesen jól vezethető pedig az tényleg szimulátor. Itt csak csúszni lehet kanyarodás helyett. Az ütközésekről meg ne is beszéljünk, azok valóságtartalma vajmi kevés. Jah de ami a legjobban a tetszett az az éjszakai versenyeken az égkb semmi nem változik nappalhoz képest, tök világos van de ég le van cserélve egyszerüen feketére
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest