- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
JohnR
aktív tag
válasz
bishoplogan #116 üzenetére
Motorháztető. Minden autós játékot abban tolok végig, az van sztem a valósághoz legközelebb. A belső nézet is nagyon szép, és kidolgozott a játékban, de engem kicsit zavar a korlátozott kilátás (más autós játékban is), és a blur effekt a kormányon elég gagyi
Igazolásként néhány kép (arra azért büszke vagyok, hogy billentyűvel is inkább a pontossággal, mint az erőszakossággal nyertem, bár igen nehéz volt eltalálni a beállításokat):
Tipp: amint tehetitek (van elég cash) vegyetek egy LP640-et, maxra tuningolni és átépíteni (!), és az ver mindent (Veyron, Pagani etc.), az utolsó World Tour versenyeken amúgy is az lesz az igazi ellenfél.
Az alábújós trükköt pedig én is rendszeresen alkalmaztam a rajtnál, de nem tudtam az idióta AI-t lerázni ezzel...ennyit a szimulátorságról(az AI amúgy is erőssége a játéknak, ennél ostobább ellenfelekkel még a netes GRID-ben se találkozok, pedig ott sem erősség az IQ).
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Erőgép kompakt tábla formájában a Redmitől
- Riasztó topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Konteó topic
- Medence topik
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- NJOY Aster 3K 3000VA/2700W Rack Szünetmentes Táp
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Xiaomi 13T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest