Hirdetés
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Rapid triggeres, analóg főgombokat kap a Logitech legfrissebb egere
- Gondolatot olvasna Elon Musk új Neuralink chipje
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- Multifunkciós segédkijelzőt villantott a Lian Li
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
"amikor ugyanazzal az autóval mögötte haladva egyszerre fékezek vele (ergo ő később fékez), és én leszállok, de ő ideális íven marad, az eléggé szomorú."
Hja, ezen akadtam ki én is. Egyszerűen csal néha. A gáz az, hogy megteszi ezt easy fokozaton is (be kell vallanom, hogy volt olyan verseny, amihez kevés voltam, és levettem a nehézséget). Csak akkor elgondolkodom, hogy minek is a nehézség állítás a játékba?
-
whiz
aktív tag
válasz
attila421 #104 üzenetére
"a konzol ugy függ össze a simmel hogy sokal jobban lehet érezni az auto irányitását! nem pedig ugy hogy nyomok egy gombot és megy teljes gázzal hanem ahogy nyomom a kart az ugy gyorsul!"
Én pl. PC-n játszok, de kormánnyal. Ilyen verzióra nem gondoltál, mielőtt nagyot akartál mondani?
-
whiz
aktív tag
"És az, hogy ezt nem egyszerű megcsinálni, szerintem csak azt mutatja, hogy a játék a valósághoz viszonylag közeli szimuláció"
Ez még talán igaz is (ámbár egy ideje szimulátorozok, és ehhez képest vért izzadok [inkább csak izzadtam, mert elegem lett] a Shiftben), de nálam az verte ki a végső biztosítékot, hogy a gép egész egyszerűen csal, ha túl jó vagy. Legalábbis nálam többször is akkor jött elő, amikor épp nagyon pöpecül nyomtam.
Volt olyan, hogy már rég tapostam a féket egy komolyabb kanyar előtt, az meg még bőven a gázon állt, szállt bele a pirosba (fent hagytam az ideális ív csíkját), és a kanyarban külső íven(!!) úgy húzott el mellettem, hogy én csak lestem. Persze füstölt mint barom, de ugyanúgy 200-zal ment tovább, kihúzatva az egyenesben, rám is vert rögtön 2mp-et - duel verseny volt, így buktam.
Másik ilyen szintén duelnél jött ki. Második futam, ugye én indítok hátulról. Már magam mögött tudtam a rohadt kis gt2-esét, amikor egy S kanyarban szintén 200 körül megjátszotta ugyanezt. Mármint ő még taposta a gázt, amikor én fékeztem ezerrel, nehogy elszálljak. Mögülem kivág, mint állat, és fizikát meghazudtolóan a két kanyart effektíve figyelmen kívül hagyva, az aszfalthoz ragadva bealázott, mint a szemét.
Hát anyád...Másnál nem fordult elő ilyen?
Komolyan, nekiállok majd játszani megint, és felveszek minden kört fraps-szel, tutin lesz bizonyíték (csak bírja a gép) is.
-
whiz
aktív tag
Ezzel én még a demóban találkoztam, reméltem valamit alkotnak a srácok. Hát nem. Zsír egyenes, taposom a gázt, aztán hopp kanyar (sok szar beláthatatlan pálya miatt ez elég sokszor előfordul, hogy "hopp kanyar"), fékezésre nincs esély, bamm bele a kanyarodó tömegbe. Úgy szálltak szét (az egyik szabályosan felrepült fölém, én meg átmentem alatta), mint a legyek, de komolyan. Én meg röhögve hasítottam el onnan. No comment.
A játék egyetlen igazi erénye a grafika. Én semmi egyéb dolgot nem találtam benne, ami miatt a képernyőhöz szegezett volna. Márpedig ez nálam kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen routert?
- Nintendo Switch 2
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Predator PH315-51 15.6" FHD IPS i7-8750H GTX 1060 16GB 256GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- IPhone 15 Pro 256GB gyári független hibátlan 2026.09. 22. Apple jótállás
- SAMSUNG (SP-LSP9TFAXXH) LÉZER TV ! ÓRÁS HIGH TECH MOZI !!AKCIÓ! 350CM !!!
- SAMSUNG (SP-LFF3CLAXXXE) DLP SMART PROJEKTOR ! 2024 MODELL! AKCIÓ!
- SAMSUNG (QE77S95DAT) 195CM 4K 144HZ OLED PRÉMIUM ! UJ MODELL! AKCIÓ!
- Vadiúj számlás garanciás szupergyors hálókártya
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- Eladó Xiaomi Redmi 12C 64GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest