Új hozzászólás Aktív témák
-
whiz
aktív tag
"amikor ugyanazzal az autóval mögötte haladva egyszerre fékezek vele (ergo ő később fékez), és én leszállok, de ő ideális íven marad, az eléggé szomorú."
Hja, ezen akadtam ki én is. Egyszerűen csal néha. A gáz az, hogy megteszi ezt easy fokozaton is (be kell vallanom, hogy volt olyan verseny, amihez kevés voltam, és levettem a nehézséget). Csak akkor elgondolkodom, hogy minek is a nehézség állítás a játékba?
-
whiz
aktív tag
válasz
attila421 #104 üzenetére
"a konzol ugy függ össze a simmel hogy sokal jobban lehet érezni az auto irányitását! nem pedig ugy hogy nyomok egy gombot és megy teljes gázzal hanem ahogy nyomom a kart az ugy gyorsul!"
Én pl. PC-n játszok, de kormánnyal. Ilyen verzióra nem gondoltál, mielőtt nagyot akartál mondani?
-
whiz
aktív tag
"És az, hogy ezt nem egyszerű megcsinálni, szerintem csak azt mutatja, hogy a játék a valósághoz viszonylag közeli szimuláció"
Ez még talán igaz is (ámbár egy ideje szimulátorozok, és ehhez képest vért izzadok [inkább csak izzadtam, mert elegem lett] a Shiftben), de nálam az verte ki a végső biztosítékot, hogy a gép egész egyszerűen csal, ha túl jó vagy. Legalábbis nálam többször is akkor jött elő, amikor épp nagyon pöpecül nyomtam.
Volt olyan, hogy már rég tapostam a féket egy komolyabb kanyar előtt, az meg még bőven a gázon állt, szállt bele a pirosba (fent hagytam az ideális ív csíkját), és a kanyarban külső íven(!!) úgy húzott el mellettem, hogy én csak lestem. Persze füstölt mint barom, de ugyanúgy 200-zal ment tovább, kihúzatva az egyenesben, rám is vert rögtön 2mp-et - duel verseny volt, így buktam.
Másik ilyen szintén duelnél jött ki. Második futam, ugye én indítok hátulról. Már magam mögött tudtam a rohadt kis gt2-esét, amikor egy S kanyarban szintén 200 körül megjátszotta ugyanezt. Mármint ő még taposta a gázt, amikor én fékeztem ezerrel, nehogy elszálljak. Mögülem kivág, mint állat, és fizikát meghazudtolóan a két kanyart effektíve figyelmen kívül hagyva, az aszfalthoz ragadva bealázott, mint a szemét.
Hát anyád...Másnál nem fordult elő ilyen?
Komolyan, nekiállok majd játszani megint, és felveszek minden kört fraps-szel, tutin lesz bizonyíték (csak bírja a gép) is.
-
whiz
aktív tag
Ezzel én még a demóban találkoztam, reméltem valamit alkotnak a srácok. Hát nem. Zsír egyenes, taposom a gázt, aztán hopp kanyar (sok szar beláthatatlan pálya miatt ez elég sokszor előfordul, hogy "hopp kanyar"), fékezésre nincs esély, bamm bele a kanyarodó tömegbe. Úgy szálltak szét (az egyik szabályosan felrepült fölém, én meg átmentem alatta), mint a legyek, de komolyan. Én meg röhögve hasítottam el onnan. No comment.
A játék egyetlen igazi erénye a grafika. Én semmi egyéb dolgot nem találtam benne, ami miatt a képernyőhöz szegezett volna. Márpedig ez nálam kevés...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- Eladó megkímélt állapotban levő Apple iPhone 13 Pro Max 128GB / AKKU 84% / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest