Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
Ja, retro.
Megérné nekem is, de a mostani kamaszok nagyon élveznék, mert egy csecsemőnek minden vicc új! Ezt a retrosítást a rallynál is behozhatnák, apropó rally - mikor jön ki az EA egy rallyval, mert már csak ez hiányzik a palettájáról.
Mint körverseny, nem sikerült rosszul a SHIFT, csak éppen nem ezt vártuk az NFS sorozatban.
-
Az új részeknek sajnos már semmi közük nincs a Need for Speed névhez. Én az 1-2-3-at tartom még annak igazán, plusz a Most Wanted. Azzal tényleg bezárult.
Azt felejtik el, hogy mi volt az alapkoncepció. Nem rosszak ezek az újfajta NFS-ek, csak ne ezen a néven adják ki őket, hanem valami más. Mintha a következő windows pasziánsz egy pókerjáték lenne. Mind a kettő jó játék lehet csak egyik pasziánsz, a másik póker. Mintha egy Die Hard sorozat következő epizódja egy romantikus vígjáték lenne. Nem az zavarna bárkit, hogy Bruce Willis olyanban játszik, hanem hogy DH név alatt jön ki. Mást várnak az emberek, és csalódnak. Na ilyen a NFS is mióta elb...ták.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Íme az év legszebb játékai - a Digital Foundry szerint
- World of Tanks - MMO
- Robotporszívók
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Apple asztali gépek
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831
- új SteelSeries Arctis GameBuds fülhallgató
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Megérné nekem is, de a mostani kamaszok nagyon élveznék, mert egy csecsemőnek minden vicc új! Ezt a retrosítást a rallynál is behozhatnák, apropó rally - mikor jön ki az EA egy rallyval, mert már csak ez hiányzik a palettájáról.