- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- OLED TV topic
- Acer notebook topic
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozoo83
tag
válasz
Dr. Akula #150 üzenetére
Kinek micsoda, én pont azt az egyet nem tenném bele, mert a need for speed nem arról szólt sose hogy hány rendőrt nyírjak ki, szerintem sokkal jobb ha csak szimplán versenyezni kell, elvégre ez egy versenyautós játék, engem kifejezetten idegesítene, lehet ott van a gond hogy én eddig az összessel játszottam ami már a múlt század de ez speciel szerintem jól sikerült persze csak a patch-el együtt..
-
zozoo83
tag
December 1-én jön a második patch!!!
Remélhetőleg sokkal játszhatóbb lesz a game, jobb iránytás, stb. De itt van miket javitanak egy nem rövid listában: [link] -
zozoo83
tag
Szerintem nem biztos hogy az a gond hogy ATI vagy NVidia, az én ATI HD4850-emmel, 1280X1024 fullra állitva mindent, meg se nyekken, teljesen simán fut, sose akadt meg egy pillanatra sem!
Az egyik haveromnak meg erősebb procija van egy valamilyen 8xxx NV vga-val, az már ha jól tudom támogatja a pyshx-et mégis sokszor beszaggat neki a játék, még 800X600-ba is mediumon, pedig FRAPS szerint 40FPS alá nem megy mégis szaggat... -
zozoo83
tag
Én azt találtam ki hogy bemegyek utolsóként de teljesitek egy tiszta kört
De én egyenlőre még az első helyet sem érem el benne, pedig én is kormánnyal tolom, ez az egy verseny van eddig ami ilyen durva, valamiért nagyon rossz az irányitása és többet vagyok a ut mellett mint rajtaA többi verseny viszont gyerekjáték..
Valakinek van valami jó kormánybeállitása??
-
zozoo83
tag
Azért néha kifejezetten idegesitő a játék, olyankor legszivesebben letörölném a francba, sztem nem túl jó az irányitás, legalábbis nem minden autónál..
Pl, valaki meg tudta csinálni a Bugatti Veyron-os meghivásos versenyt? Arról szivesen megnéznék egy videót akinek sikerült!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Subaru topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 7
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Az ASUS TUF Gaming B550-Plus csak rád vár! Kamatmentes rèszletre is!!
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest