Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• JohnR

aktív tag

Szép volt, jó volt, pénzt nem ér... :DDD
    Végigtoltam, és furcsa volt visszatérni a GRID-re. Vártam, hogy kanyarodjon helyettem, és ha a féket nyomom, nem áll még a gázon :DDD
    Ha valamit megveszek, elvárom tőle, hogy minden bemeneti eszközzel irányítható legyen :((( Billentyűzettel vittem végig (megtanulható az irányítás, csak türelem kell hozzá), néhány teljesíthetetlen versenyen kívül (1-2 drift, duel) mindent megnyertem. És a vicc poénja a játék végén volt: feloldottam bónuszban azokat a kocsikat, amik úgy viselkednek/vezethetőek, mint a GRID-ben... A segítségek sajnos bill.-el nem segítenek (az elején kevés a segítség a kezelhetetlen kocsikhoz, a végén sok/zavaró a tuningolt kocsikhoz).
    Egyszer mindenkinek ajánlom (törésálló billentyűvel), kormánnyal biztos jobb vélemény is lehet róla.
    Grafikával/ gépigénnyel nincs gond: win7 64bit-en jól játszható full grafon 1440x900-ban a konfigomon (ATI-n azért időnként hullámzik az fps a beépített nv bugok miatt). Bár +2GB sztem stabilabbá tenné...
    És ez csak játék, szimulátort kinn a Hungaroringen keressetek, a többi csak mese...

Új hozzászólás Aktív témák