Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ASUS notebook topic
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Apple MacBook
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Házimozi belépő szinten
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Webkamera topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szabcsizz
őstag
válasz
zsoltzsolt #1721 üzenetére
Pont ez a probléma nálam is. Van itthon három hátlap, egy JBL modul, Hasselblad modul, plusz egy Incipio is. Ezeket azért nem szeretném csak úgy a fiókban hagyni, szóval megvárom a Z3 család megjelenését, és biztosan beruházok az egyikre. Addig viszont további infóval tudok szolgálni. Már hívtak, pedig úgy volt hogy csak hétfőn. A kiskereskedelmi ára 165800ft volt, így olyan értékig választhatok. Már ki is néztem magamnak a Nokia 7 Plus-t, mikor lattam, hogy a HTC U11 pont belefér az összegbe, és kicsit gondolkodóba estem. Sosem volt még HTC-m, még csak kézben sem.
A JBL modot nálam is felhozták, de a kiscsaj rögtön mondta hogy az ajándék volt mellé, így nem kérik vissza.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ryzen 5 8400F / 32GB DDR5 / RX 7800XT 16Gb / 1TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 2TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3348, 93% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest