- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1720 üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb.
Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro 512GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3070
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7730 i5-8400H Quadro P3200 32GB 1000GB FHD 17 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest