Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen széket vegyek?
- Projektor topic
- Milyen videókártyát?
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz
üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb
.Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy ruhás topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A robotaxik bizony karamboloznak, nincs itt semmi látnivaló!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max emelt kapacitású 4770mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- iPhone 15 Pro emelt kapacitású 3420mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Normál Állapotú! Halványan beégett kijelzővel. 1 Év Garanciáva
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 11 Pro 256GB 100% Akku. Megkímélt, Kártyafüggetlen, Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
.