- Megnyerte a Qualcomm az ARM-mal szembeni licencvitáját
- Október közepétől kezdi el megoldani a PC-s játékosok gondját a Microsoft
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Házimozi haladó szinten
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen RAM-ot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
Szabcsizz #1720 üzenetére
"Pénz visszafizetésről szó sem volt, de azt sejtettem hogy nem fogják említeni. "
De, kifizetik. Én részletre vettem és kifizették az addig befizetett részleteket. Abból vettem a Euronicsban egy Z Play-t. Az egésznek így utólag örülök, hiszen a Play semmiben nem rosszabb a Z-nél, sebességben nem vettem észre semmi különbséget (nem igazán játszom), azonban az addig igen csekélyke üzemidő a többszörösére nőtt a Play izmos akksija révén.
Tovább én aktívan használom a Hasselblad fényképezőgép modult, ami Z alatt már szinte használhatatlan volt, mert többek között 50% töltöttség alatt már nem lehetett használni az utóbbi időben és valljuk be a Z ezt a szintet elég hamar eléri. A Play esetében pár %-os töltöttség esetén is tudok vele fotózni.
Igazából így visszatekintve semmiben nem látom jobbnak a Z-t, az én használati szokásaim mellett a Play egy sokkal használhatóbb telefon. Egyedül a fém hátlapot hiányolom, habár a Play üveg hátlapja meg szebb.
Még valamit... a Telekom a visszavásárlás során szenvedett egy sort a hozzáadott JBL modul miatt, hogy azt vissza kell adjam vagy sem.. de aztán némi ráhatással, rájöttek, hogy az promóciós ajándék volt akkor, így az nálam maradhat
Így nehogy hagyjad magad
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ismét drágult az Xbox Game Pass, átnevezték a csomagokat
- Melyik tápegységet vegyem?
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Energiaital topic
- Projektor topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Házimozi haladó szinten
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Nokia 8 Sirocco 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S21 FE 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest