- Milyen egeret válasszak?
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
ghiottone #1539 üzenetére
De az be van kapcsolva, de nem is szeretném kikapcsolni ☺️
Kobak 27 - nem tudom, S telefon garanciális volt, így sok lehetőség nem volt. TMX egy papírt küldött vissza, hogy nem javítható. Kedden vitte el a futár, csütörtökön már a honlapon az szerepelt, hogy Solved, kedden hozzá a postás a csereutalványos papírt. Szerintem ennyi idő alatt nem lehet tesztelni. Akkor volt péntek szabadnap, majd utána húsvét hétfő.
Lusták voltak, így volt nekik egyszerűbb. De most már nem bánom, így utólag látom, hogy a Z nem ad semmi pluszt. Ezek szemben Play üzemideje nagyon, nagyon jó. Ja és tudom használni végre a Hasselblad fényképezőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- PlayStation 4
- Gurulunk, WAZE?!
- Óra topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest