Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
catroot
veterán
-
gzbotii
nagyúr
válasz
Plazmacucci #16594 üzenetére
Aval meg mi a gond? 40mp nem szol nagyon ugyse tobbet.
Es sok progi van, beirod a szam cimet, rakeresel, ratapicsolksz es be is van allitva.
Ha az altalam hallgatot zeneket megkapja, szerintem a 90% megbirkozik -
orimate86
tag
Hy!
Ma boldog tulajdonosa lettem egy Lumia 800-nak. Egy kérdésem kapásból lenne. Hogy tudom beállítani azt, hogy csak a fb kontaktok közül csak azt listázza ki aminek meg van adva a szám az adatlapján. Androidba lehetett ilyet. Előre is köszi! -
válasz
Barthezz2 #16593 üzenetére
omg. Ahogy egyre többet olvasok, úgy megy el a kedvem. Kiforratlannak tűnik ez az OS, és tudom, hogy a bluetooth adatátvitelért nem kéne nyavajogni, de azért tényleg ratyi dolog az ilyesfajta megkötés. Meg nem lehet olyan csengőhang amit akarok mert nem 40 mp meg 1 mega... Talán a 8-as
-
gzbotii
nagyúr
válasz
btudos #16590 üzenetére
Hatalmas arcok ezek a GSM line-nal. Meg kell hagyni.
Ennel mar csak az a sztorim nagyobb, amikor maga az elado sem tudta, mit arul
-
amanoba
őstag
kezdő vagyok wp7-tel, kérdésem lenne.
ha befejezek egy hívást, a kapcsolatbontó hang olyan, mintha kihangosítva szólalna meg.
ugyan ez a helyzet, ha kinyomnak a foglalt-jelzés esetén..ez fícsör? -
gzbotii
nagyúr
válasz
balcsida #16581 üzenetére
igaza van mrhitoshi-nak, ami a badaval folyik az mar rohely..a samu sem veszi komolyan.
Ha hasznalnad, rajonnel, kozel nem all a WP7-hez.
A BB meg egy fasza szolgaltatas, jo telefonokon az uzleti szegmensnek. Ott nem a FB chat meg a fullHD youtube videok nezese a lenyeg. Es szerintem nem csokkent nagyaon az eladasuk sem, csak az okostelefon piac tagult ki. Kb ennyi.. -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Psychonaut #16584 üzenetére
Tudtommal nem kértem kioktatást, otthon kapok eleget, de mindegy, hidd el tudok olvasni. Az, hogy "halott", azzal tisztában voltam, az, hogy "nem rossz" szimpla tényközlés volt - tudod tőmondatokból nehezen értik meg az emberek egymást, pláne írott formában. Arra is következtethettem volna, hogy neked nem tetszik a bada (felőlem, magánügyed) és/vagy rossznak látod. Viszont kérdőre se vontalak, hogy neked miért nem tetszik, csak állást foglaltam egy oldalon.
-
Psychonaut
veterán
válasz
balcsida #16581 üzenetére
Nem mondta senki egy szoval sem, hogy rossz a bada.
Amugy az egyertelmu, hogy a MS uzletpolitikaja nem a legjobb a WP-vel kapcsolatban. Azert akkorat durrantani, amekkorat akartak, nem igazan tudtak vele. Ezek utan ra kellene menni arra, hogy verjek a konkurenciat, vagy legalabb egalba keruljenek vele. Hogy ezt (tobbek kozott) mivel tudnak elerni : tobb, jobb, olcsobb alkalmazas (valamivel motivalni kellene a fejlesztoket), jo support (kapja meg lehetoseg szerint minden keszulek a kovetkezo foverziot)
Sn[4k3]: khm, tanulj meg olvasni. Sehol nem irtam, hogy a bada rossz lenne. Az, hogy halott platform, egy szimpla tenykozles.
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Psychonaut #16579 üzenetére
Khm, balcsidával értek egyet. Igaz, hogy most a samu inkább a Tizen felé mozdulna el, de ettől függetlenül nem rossz rendszer, főleg a telefonok: azért egy Wave S8500 igen csak ott van a szeren.
-
balcsida
senior tag
válasz
Na, grat, azt is imádom, mikor ezt mondja valaki WP7-re vagy BlackBerry-re.
Ne tessék már emiatt rossznak titulálni egy platformot, köszönöm! -
gzbotii
nagyúr
válasz
Nagyabol
-
Okés, így már mindent értek!
Köszi a választ mindenkinek!
-
Gorneck
legenda
Külön IM appok vannak, de hogy hogy is működnek nemtom...nincs rájuk igényem így nem is próbáltam őket.
Palringo, IM+ pl elég tetszetős, próbáld ki őket, vagy ha ez még csak szimat, akkor vki biztos meg tudja nézni neked, mivel nekem csak 1 msn címem van így én ezt nemtom...azt is adtam meg a telóba így nálam nincs baj msn szinten és igény se másra.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gorneck #16567 üzenetére
Oké, köszi, de én eredetileg arra voltam kiváncsi, hogy (ha a telefont egy régebbi fiókkal használom pl. a 25GB-os tárhely miatt, de egy másik messenger címet ismer mindenki, akkor) tudom-e az integrált messengert használni a telefon többi részétől különböző fiókkal?
[ Szerkesztve ]
-
Sziasztok!
WP7-re van MSN kliens?
Jó, tudom hülye kérdés, tuti kell lennie.És be lehet jelentkezni más fiókkal, mint amivel a telefont használom?
Köszi!
[ Szerkesztve ]
-
Davey7
senior tag
Kijott a Skype PS Vita-ra... Szanalmas,hogy az is jobb mint a WP-s Skype. Mi a fene van az MS-el? Keptelenek rendbe megcsinalni sajat cegen belul????
Ide mar a tactical faceplam sem eleg... -
-
spider80
őstag
Lenne egy kérdésem. Több gépen lévő Zune szinkronizálás miatt elfogyott a hely a telómról,ezért csináltam egy hard resetet. Viszont sajnos azóta eltűnt az Edge/3G kapcsolóm
vissza lehet ezt valahogy állítani? Chevron unlockom van (vásárolt).
-
catroot
veterán
-
tailor
őstag
-
gzbotii
nagyúr
Esetleg, ha valaki akar derulni eggyet: GSM line video teszt: Lumia 710
-
Воланд
titán
hulye nokia, amikor vegre vinnek a cuccot, akkor nincs belole eleg.
-
Gorneck
legenda
válasz
mandin #16542 üzenetére
Szerencsére ez engen nem érint, mert nincs fent olyan tartalmam, amit nem bővítek vagy csak ott van meg. Sose meg se fordult a fejemben, hogy olyat töltsek fel ami csak úgy ott van, sehol máshol. Ezért is fura nekem, hogy pont ezen akadtak fenn többen.
Nahh de mind1, én nagyon örülök ennek a programnak, ami végre azt csinálja amit szeretnék és elvárok.
De ez már annyira nem erre a topikra tartozik...
-
Gorneck
legenda
válasz
Ateszzero #16536 üzenetére
Alapvetően ennek a proginak az a lényege, hogy amit pl telón, 1-2-3 vagy több gépen is el akarunk érni és egyben szerekeszteni is az abban a mappában tároljunk. Sync-nek pont ez lenne a lényeg.
Azt én is problémának látom, hogy nem lehet megadni pontosan milyen könyvtár legyen syncelve így feleslegesen tölt le tartalmakat (amit pl mi nem is akarunk, bár ez is olyan, ha már egyszer felraktam akkor azt később bővítem/szerkesztem. Nekem szinte csak ilyen mappám van a skydrive-on.), de az irány jó csak finomítani kell rajta. -
amargo
addikt
válasz
bendzso #16487 üzenetére
A telefonról raktam fel a videókat. Volt már, hogy sikerült lejátszani nem WP-n, de kb 1000-ből 1x. Telefonon még soha nem ment.
mp4-et szoktam feltölteni. a wmv-t egyáltalán nem bírja, egyszerűen a böngészőben kiírja, hogy nem tudja lejátszani. Telefonon, legalább elkezdi megnyitni bejön a kezelő panel majd akadozva, de elkezdi lejátszani. Fura. -
Sn[4k3]
senior tag
válasz
pushalias #16530 üzenetére
A MAN-t kevertem a WAN-nal, de közben meg a kettő majdnem ugyan az. Fordult már elő, hogy (még Szigetszentmiklóson), hogy a szolgáltató megváltoztatta a MAN IP-t és akkor már nem tudtam hostolni, át kellett írni a változást a portokban. Ritka egy szar modem volt mrg viszonylag régen is, csak megmaradt bennem, mint emlék. Mondjuk tréhóm nem hinném, hogy gyakran cserélgetné a MAN-t,meg már ugaz, routerünk is van.
Mindegy is, ne offoljunk.
-
-
pushalias
addikt
válasz
Sn[4k3] #16525 üzenetére
„ha a WAN kicserélődik, akkor a modemem IP-je is megvátozik”
Jó, de a public IP miért változna attól, ha a kliensed leesik, majd újra felmegy a WiFi routerre? Vagy miről beszélünk? Mert eredetileg arról, hogy a WiFi routerről csattan le a kolléga telefonja, arra írtam én azt, hogy attól a még public IP túlzottan nem változik, hogy az oldalon csekkelgetni kelljen az IP változásos cuccot.
Ott meg megint csak nem stimmel valami, hogy public IP váltáskor portokat kell újra mókolnod. Ha én bármilyen router mögül nyitnék befelé portot, tuti, hogy fix LAN IP-t használnék a belső hoszton.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
pushalias #16524 üzenetére
Manuálisan nyitottam egypár portot a gépemen, hogy tudjak bizonyos játékokban hostolni, ez erősen függ a szolgáltatói modememtől.
Véletlen kevertem a WAN-t a MAN-nal, na.És mégse. Lényeg: ha a WAN kicserélődik, akkor a modemem IP-je is megvátozik, innenstől meg egy ötperces procedúra keretében oldhatom meg újra, hogy pl. Warcraft III-ban (egy példa a sok közül) tudjak megint hostolni - máskülönben ugye nem tudnak a szerveremre/játékomba csatlakozni.[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
Buta kérdés: mi is pontosan ez a skydrive?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
mrhitoshi #16506 üzenetére
Bejelentkezéskor pipáljátok be a "ne korlátozzon a jelenlegi IP-címemre" boxot, az megoldja a problémát - gondolom a WiFi mindig más IP-t sorsol, akát fixet is rendelhetsz a telefonodhoz, bár a box bepipálás egyszerűbb
Nekem is van olykor-olykor, hogy ledobja a Blade-em, Opera Minivel meg pláne gáz (lenne), mert ott az Operától kapott IP-dre megy az adat.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
pushalias #16500 üzenetére
Igazából, nem magával a csatlakozással van a gond, mert az gyorsan megy, hanem az oldalak betöltesével. Pl.:fent vagyok a wifin, de mégsem tudja betölteni a honlapokat a telefon.
Ekkor le kell csatlakoznom, majd újra fel. De van olyan is, mikor simán, megy és semmi probléma nem jelentkezik. -
balcsida
senior tag
Jajj, megy az NCIS:LA, mit látok-hallok:
- Eric, küldök egy képet Skydrive-ra, nézd meg!
[Titan elővesz, fotóz, megosztás]
Eric: [Webes felületen belép skydrive-ba][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes