Hirdetés
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negyedes
addikt
-
catroot
veterán
-
catroot
veterán
válasz
Gorneck #21634 üzenetére
Azt nem várom el, hogy egy az egyben portolják az egészet csak úgy. Viszont azért pl. ez az automatikus napszaki megjelenítés már az 1.0-ban is röhejes volt (gy.k.: manuálisan kellett állítgatni).
Kissé olyannak tűnik az egész, mintha direkt kihagynának belőle fontosabb dolgokat, hogy apránként adagolják.
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz
Gorneck #21271 üzenetére
Reinstallerappban ha benne van akkor nem törölték csak levették a láthatóságát. Ott megvannak ezek. De a webes Marketpalcben is benne vannak a saját tartalmak alatt. Ha itt nincs akkor azt "végleg" törölték. De ha ujra megjelenik akkor újra látható lesz. Sajnos ez régiózár ellen nem véd.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz
Gorneck #20682 üzenetére
Egyértelműen más. Nekem azért van ici-pici Windows-os hátterem, így annyira nem volt idegen mint egy tök átlag júzernek. Meg ugyebár Win8 használat is segített. Stabil, és marha gyors a rendszer, ami az NT kernel hatására még tovább fog fokozódni (iPhone4-el hasonlítottuk össze a Lumia710-et, 10-ből 9 ember szerint a lumia volt a nyerő, tök laikusok is voltak közöttük)
hiányzott droidból a lehúzható "redőny" notification center, de megszokható volt/pótolható volt ezalatt a pár nap alatt is a hiánya. zártnak biztos zártabb, mivel nincs file explorer, fájl szintű hozzáférés és beállítási lehetőségek is szegényebbek, bár az én igényeimet kielégítették, amit akartam azt meg tudtam csinálni (lehet már öregszem és nem vágyok sokra)
Ami appot akartam és használok rendszeresen az szinte mindegyik megvolt, ami nem az megoldható volt máshogy
Összességében nagyon pozitív kép alakult ki bennem, várom a WP8-at, amire jó eséllyel vevő is leszek -
pzstm
titán
-
-
-
-
-
neooen
aktív tag
válasz
Gorneck #19271 üzenetére
Teljesen egyértelműen az én balfa*zságom volt. Igen, valóban nem olvastam el azt amit idéztél (nagy arcom volt
). Viszont azzal nem fogok egyetérteni, hogy a mai PC-s világban, amikor kb mindent 4 éves dedós módjára próbálnak a szádba rágni, ne legyen a konkrét törlés előtt egy utolsó figyelmeztetés, hogy... Szerintem mindketten tudnánk az ismerősi körből hozni példát, aki tuti, hogy beleszaladna ilyenbe. Én nem foglak tudni meggyőzni Téged, te pedig engem
, döntetlen
.
szerk.: Természetesen köszönöm a segítségeket.
[ Szerkesztve ]
-
neooen
aktív tag
válasz
Gorneck #19268 üzenetére
Már csak azt nem értem, hogy akkor miért nem törlődtek már akkor a file-jaim SD-ról is(3-4 napja) amikor szinkronizálás után legyalultam a gépről?! Még tegnap is megtudtam őket nézni.
Jó kis tanulópénz volt ez. Szerencsére csak a legfrissebb képeimet raktam fel így mindent vissza tudok állítani a memóriakártyáról
. Nem kicsit nyugodtam meg.
Azt mondjuk továbbra is tartom, hogy valamilyen egyértelműbb formában jeleznie kellene, hogy ha törölsz valami, akkor az mindenhonnan, véglegesen törlődik. Én ne gyertek ezzel, hogy szinkronizál, meg ez erre van. Ne magatokból induljatok ki, hanem akik szintén majd most fognak először ilyet használni. Amikor először csinálsz ilyen változtatást, akkor kérdezzen rá és legyen ott egy négyzet, amit bepipálva többet nem kérdez majd rá
. Az biztos, hogy ha valakinek ajánlom ezt a felhő dolgot, erre felhívom majd a figyelmét
.
-
neooen
aktív tag
válasz
Gorneck #19261 üzenetére
Tehát ha valamit leszinkronizál a gépre és én azt a számítógépről törlöm, akkor azt a SkyDrive-ról is törli?! Kb 3-4 napja tettem fel ezt a SD alkalmazást és akkor ugye mindent leszinkronizált a gépre. Miután végzett, töröltem a gépről amiket szinkronizált, de SD-on ez után még a tegnapi napon is fent voltak a dolgaim. Tegnap este pedig mivel nincs rá szükségem, rányomtam, hogy "unlink SkyDrive", meg kilőttem hogy el se induljon, ne szinkronizáljon.
Biztos én vagyok a hülye, mert még csak most kezdek el felhőt használni, de az is biztos, hogy az átlagos embernél talán kevésbé vagyok elveszve informatika témában. Ha emiatt törlődtek a képeim, akkor mi a zsíros *aszért nem tud rákérdezni, hogy biztos véglegesen törlöd a képeket a SD-ról is?!?!?!
-
-
zsírsámán
senior tag
válasz
Gorneck #18277 üzenetére
A live fiókomba állítottam át, US-re csak kíváncsiságból, letöröltem a zune-t a gépemről, majd újra felraktam és felajánlotta hogy vmi 14 napos zune pass-t próbáljak ki ingyen, ezért gondolom, hogy történt vmi változás mert eddig nem így volt. Ráadásul utána engedte azt is, hogy visszaállítsam magyarra és a zune ismét a régi. Meglehetősen fura azok után, hogy visszaolovasva mindenhol azt találom hogy nem lehet megváltoztatni.
-
-
-
cellpeti
nagyúr
válasz
Gorneck #17250 üzenetére
droid volt egy hétig(ZTE Blade), de az nem igen jött be, már mint maga a telefon.
Most talán alkalmam lehet jobb telót venni(45-50k).
Igényeim, hogy:
- lehessen jó programokat feltenni a telóra.
- áttekinthető, érthető legyen a rendszer és egyszerűen kezelhető
- az se árt, ha nem mindig ugyan úgy néz ki a rendszer(skin)
- internet néha, (suliba gyorsan neptunt nézni például)
- ha lehet tűrhető fényképeket csináljonHavernak van Galaxy S-je. Na az pl.: bejön nekem. Másiknak WP7ese van, de azt még nem láttam sajnos!
-
tdd587
őstag
válasz
Gorneck #17005 üzenetére
Nálunk is ez van, leírással meg mindennel. Nem is a saját IT-val volt gondom, hanem az ügyfélével, ahol valami indiai csajjal leveleztem (amúgy közepes méretű angol cég), majd azzal zárta le az issue-t, hogy the problem is with your device, gfy.
A certificate szót pedig nem értette meg, csak hogy nem kapom meg a leveleket telefonra.
-
for3l
senior tag
válasz
Gorneck #16982 üzenetére
mi az, hogy nincs értelme több zenét rárakni? nekem van úgy, hogy egy hónapig nem kötöm zune-ra a telefont. ha frissítés van, majd jelez a készülék.
nekem tele van rakva zenével, így az app-ok és az OS nem tudja "teleszemetelni" az üres tárhelyet, mert gyakorlatilag nincs olyan.
majd ha fél múlva megnézed a telefonod - tapasztalatból mondom (meg még sokan mások is) - meglátod, hogy ha van szabad hely a telefonon - illetve úgy írom, hogy kéne lennie - az hamar el fog fogyni anélkül, hogy te tudnál róla, hogy akármit is raktál rá.én már leíram, hogy ezt úgy próbáltam megkerülni, hogy telerakom zenével a telefont, majd amikor szól, hogy hely kell neki hely (mondjuk valami app-nak, vagy pdf-nek vagy akárminek), akkor törlök valami olyan zenét, amit nem igazán hallgatok. így fent van kb ~4-4,5gb zene és elég cserélnem akár 2 havonta, mert addig el vagyok ezekkel, valamint nem fog elmenni 1-1,5gb tárhelyem a levesbe.
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gorneck #16968 üzenetére
Nade woland_y2k is azt írja:
felvettem egy videot, felvetel vegen visszalapoztam ra, harom pottyre raboktem --> share --> skydrive. pictures hub-ban camera roll --> hosszan raboktem a videora --> share --> skydrive (vagy megnyitottam a videot, akkor lasd fentebb).
Szóval akkor már csak azt nem értem, hogy mukibuci-nak hol nincs, vagy elsőre hol nem találta meg. Mert a felvett videók nekem is benne vannak a kameraalbumban.
-
törölt tag
válasz
Gorneck #16868 üzenetére
Persze, jogos, csak pont ezt a mentalitást nem bírom, amikor kitalálja a MS, hogy nekem, hogy lesz jó aztán csá, nincs választási lehetőségem.
Persze az is érdekes dilemma, ha telefonról megosztok minden hülyeséget twitterre pl, skydrive-ot hazsnálva, nem akarom, hogy azt otthon letöltse a gép, de mind1, használom a netes felületet, elég jól meg van csinálva. -
-
polonic
félisten
válasz
Gorneck #16803 üzenetére
Azt hogy?
Nekem tényleg egyből bejelentkezett első alkalommal, amir zune oldalon jártam. Talán az volt a baj, hogy be van jelölve a live id-nél, hogy automatikus bejelentkezés? Ha nem ez lett volna, akkor lett volna lehetőségem régiót választani?
Egyelőre nem tudom, mik. Az egyik kolléga írta, hogy leírja majd miért és mennyivel jobb nem magyar account-ot használni.
[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
-
Alexios
veterán
válasz
Gorneck #16706 üzenetére
Nekem, semmi, rákattintok, és nemtörténik semmi. Komolyan, egy elsőéves programozó jobban megcsinálná, erre a világ egyik legnagyobb cége ilyenekkel töketlenkedik
mrhitoshi: szerintem elég kevesen vannak akiket ez rosszul érint, meg nem is értem miért akarná valaki mango nélkül használni a rendszert
Én elég sokszor használtam, mivel a wifi jel már nem ér el idáig, és 50mb-ot nem akarok(meg asszem nem is enged) mobilnetről letölteni. De akkor legalább ne lenne ott a telefonon ha belépek így a marketplace-re h syncing, eleve nem szinkronizált azzal eddig se semmit, most már meg pláne, megosztaná a gép netét, és tudnék letölteni. Áhh
Eleve nem értem miér tkellett kiszedni, egy már megírt és jólműködő részt, még ha csak kevesen használták is.
[ Szerkesztve ]
-
Akron99
aktív tag
válasz
Gorneck #16687 üzenetére
Ez tényleg így van jól.
Viszont Dropboxban minden gépen külön beállítható, hogy melyik mappákat szinkronizálja a felhőből. Tehát amikor 3 gépen is használom, akkor tényleg felesleges, hogy mind a hármon ott legyen a teljes X Giga tárterület másolata. Van amit csak az otthoni gépemen akarok tárolni, van amit a munkahelyin, vannak amiket mind kettőn, stb...
Tehát ebből a szempontból mégis jó lenne ha mappánként kijelölhető lenne, hogy mit szinkronizáljon. Remélhetőleg lesz ilyen funkció. -
catroot
veterán
válasz
Gorneck #16687 üzenetére
Persze, így is lehet használni, csak rohadt lusta vagyok rendszerezni
Most nekem egyszerűbb, hogy amit felszeretnék tenni, azt drag&drop-al behúzom a böngészőbe. (azért is, mert adva van akár több képem és azoknak bizonyos mennyiségét/mappa tartalmát szeretném megosztani)
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Gorneck #16567 üzenetére
Oké, köszi, de én eredetileg arra voltam kiváncsi, hogy (ha a telefont egy régebbi fiókkal használom pl. a 25GB-os tárhely miatt, de egy másik messenger címet ismer mindenki, akkor) tudom-e az integrált messengert használni a telefon többi részétől különböző fiókkal?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes