Hirdetés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen RAM-ot vegyek?
- iPad topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maateeo
aktív tag
válasz
btudos #14796 üzenetére
hm, én komolyan elkezdtem törölgetni a monitort.
viszont a téma fincsi
szerintem, ahogy te is mondtad, valami szösz kerülhetett be, vagy az optika sérült meg valahogy... de szervízben kérdezted már?
Gorneck23: Tetszik ez a homescreen. Kicsit extra, de megtartja a METRO vonalat.
[ Szerkesztve ]
-
btudos
nagyúr
Ezen látszik a cucc, minden képen, videón jelen van, ötletem sincs mi lehet az, vagy hogy került oda. (A kép minőségéért bocsi, gyorsan lőtt tesztfotó, a csík a lényeg...)
-
legiaap
félisten
Most olvastam a HTC Titan 2-ről. Hát erről is van egy véleményem. Csodálkozik a HTC, hogy nem megy jól a sora. Megmondjam mi a baja? Az, hogy bazi nagy telefonokat gyárt és kell a f..nak akkora. Csodálkozunk azon, hogy az iphone jól megy?! Mivel emberibb mérete van. A lumia 800-as is nagyobb sikereket fog elérni, mint a 900-as a mérete miatt. Ez már 100%.
Egyre lejjebb süllyed a szememben a HTC, meg ha ezt a trendet akarja követni majd a Nokia akkor ő is. -
Maateeo
aktív tag
válasz
mukibuci #14787 üzenetére
áh, megvan, a töltö szükségességét vitattuk. ( "szerintem töltőt SE kellene hozzá adni, nem csak ehhez, semelyikhez sem. Halomban áll mindenhol a microUSB töltő/adatkábel, a 3,5es használhatatlan fülesekről nem is beszélve " ) igazából ezt a mondatot továbbra sem értem, hogy miért nemkéne..
-
Maateeo
aktív tag
válasz
mukibuci #14773 üzenetére
Hogy ne láttam volna.. nem igazán értem, hogy min is vitatkozunk, hogy mi a kifogásod az efféle töltövel szemben.. gözerövel megy a szabványosítás (microUSB, 3,5 Jack), és addig sem kell plusz egy csatlakozót rakni a telefonra. És legalább nem csak egy telefonhoz jó a töltö.
-
btudos
nagyúr
-
pushalias
addikt
válasz
amargo #14782 üzenetére
Azért a Windows 7-et már kevesen ekézik. Ja, persze, senki nem akar érte fizetni, holott 30 ropi már csak.
Én főleg a Mac-Windows háborún röhögök, az utóbbi fél évben 2 (kettő) MacBook Pro volt a kezem ügyében, hát egyik jobban fagyott, mint a másik
. Persze mindkettőnél volt egy érzésem, hogy a szék és a billentyűzet között található a hiba, de ettől még elég nagy marhaság, hogy a Mac hű de stabil. A felületét meg rühellem. Egy időben mókoltam én is például dockot, de azon túl, hogy látványos, sok előnyét nem láttam, a WP7 taskbar pedig egyenesen szükségtelenné tette. És én az asztali ikonokat is direkt rejtem. Valamikor jó móka volt a sok ikon az asztalon, mostanra csak arra jók, hogy elrontsák a háttérképemet.
[ Szerkesztve ]
-
pushalias
addikt
válasz
Barthezz2 #14781 üzenetére
Én egyrészt nagyon sokáig fontolgattam a dolgot. Sokáig válogatok, aztán pillanatok alatt lerendezem, ilyen vagyok. Előző telefonomat is hetekig válogattam (W595), pedig akkor még nem volt ennyi szempont. Másrészt én is egy munkahelyi Blade-del kezdtem az okostelefonozást, ezért eleinte az Android volt a kézenfekvő megoldás. Sokan fikázzák a valódi WP7 használói közül, de nekem a Launcher 7 jelentette a fordulópontot. Nem írom tovább, akit érdekel, a blogom első bejegyzésében leírtam.
-
-
tdd587
őstag
válasz
pushalias #14774 üzenetére
Érdekes, a számok ellenére Londonban továbbra is szinte mindenkinél iphone-t látok, androidot és blackbery-t azért szintén elég sokat, butatelefont meg alig, wp7-t meg hónapok alatt csak egyet láttam. (A sajátomat nem számoltam bele.)
Lumia 800-at eddig egy csaj kezében láttam otthon a villamoson.
Az viszont jó pont, hogy várakozásaimmal ellentétben itt nem hülyéztek le, hogy miért nem androidot vettem, hanem csak annyit kérdezett mindenki, hogy boldog vagyok-e az omniával. A magyarok ennél sokkal kegyetlenebbek voltak otthon...
-
hitman77
senior tag
-
-
Maateeo
aktív tag
válasz
mukibuci #14761 üzenetére
igazából a töltöt azért nem lehetne kihagyni, mert ha teszem azt elmegyek kirándulni, és úgy gondolom, hogy nem viszek magammal laptopot, akkor mibe dugom az USB kábelt? A füles-témára meg annyit tudok mondani, hogy eddigi sok telefonom közül egynek volt jó fülese: az i900-as Omniának.
-
btudos
nagyúr
válasz
catroot #14766 üzenetére
Nem, megoldásra
Hátha van valaki szakértő, akinek több tapasztalata van a Mozarttal mint nekem, nyilván ha nincs más, akkor kérek rá egy árat a szervízben, de alapvetően kerülném a dolgot... Meg amúgy sem értem, hogy jutott be a kamera üvege és a lencse közé bármi, vicces dolog ez.
-
btudos
nagyúr
Az új vásárlók megnyeréséhez hozzátartozik az is, hogy a tartozékokat megkapja a user a készülékhez, van akinek az első okostelefonja egy ilyen cucc, annak nem hiszem hogy mindene lenne hozzá....
Más:
Tudom hogy kevesen vagytok Mozart tulajok, de hátha hallott más ilyesmiről. Nővérem HTC 7 Mozart készülékének a kamerája minden képbe behúz egy fekete csíkot, videónál is, ami miatt nem tudunk másra gondolni, minthogy valami szösz került az érzékelőbe. Van bármilyen lehetőség ennek a javítására? (A félreértések elkerülése végett NEM garanciális, értelemszerűen szervízbe vinnénk a cuccot, ha az lenne...)
-
legiaap
félisten
válasz
mukibuci #14761 üzenetére
Ha már ennyire környezettudatosak a cégek és kihagyják a fülest, akkor már tényleg hagyják ki a töltőt is, nem kell doboz sem, hanem csak nyomják a kezünkbe, sőt használati útmutatók sem kellenek. Mi a fenének ugye?
Azért ugye érzed a mondandóm lényegét?
Amúgy meg ha kihagyják a dolgokat, akkor adhatnák olcsóbban is és akkor nem mérgelődnék. -
válasz
mandin #14757 üzenetére
2012ben nem szabadna kihagyni? szerintem töltőt SE kellene hozzá adni, nem csak ehhez, semelyikhez sem. Halomban áll mindenhol a microUSB töltő/adatkábel, a 3,5es használhatatlan fülesekről nem is beszélve
woland_y2k: a kezelőgomb mizériát egyszerűen intéztem egy huszárvágással: nincs kezelőgomb a fülesemen, csak mikrofon
a gyárit ki se bontottam, ott van a doboz aljában.. egyébként a gyárin vannak kezelőgombok, de nem szól jól, szóval ez se megoldás. Nem is lehet csodát várni egy ilyen 0,5-1 dollár költségű vacaktól
[ Szerkesztve ]
-
Alexios
veterán
válasz
Darellus92 #14758 üzenetére
tango, whatsapp pl.
-
Воланд
titán
válasz
Darellus92 #14758 üzenetére
igen, letezik.
-
Darellus92
aktív tag
A minap kerestem valami Vieber-hez hasonló alkalmazást de nem találtam. Létezik ilyen?
-
legiaap
félisten
válasz
mandin #14754 üzenetére
Miért nem jó a Lumia fülese?
Kb. egy szinten van az Omnia fülesével.
Amúgy nagyon remélem, hogy csak annál a szolgáltatónál maradt ki a füles és a függetlenhez járni fog.
De a tokot még jobban hiányolom, mert az sokat véd, főleg a kamera körüli csillogó felületnél.[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
válasz
Воланд #14751 üzenetére
A 800-as is unibody, azt ott másképp is meg lehetett oldani a sim kivételét, amit én jobban preferálok. Az ilyen kis kütyü csak arra jó, hogy elhagyja az ember...
A mikrosimtől is kivan a tö...öm. Miért nem jó a sima SIM? Akkora helyet foglalna vagy mi a rák? Amúgy meg lassan jön a nano sim. Nem hogy értelmesebb dolgok fejlesztésével foglalkoznának. Egy kicsit néha azért azt érzem, de ez minden telefonra, platformra igaz, hogy rossz felé tendálunk. -
tdd587
őstag
Már megint a nokia halálhírét keltik. Tényleg ennyire nem megy a lumia?
-
catroot
veterán
válasz
Oppenheimer #14743 üzenetére
Na, én meg azt hittem már, hogy valami suna!
-
Воланд
titán
-
kliszi
senior tag
Sziasztok ! Hogy tudok vásárolni pénzért alkalmazásokat hogy tudok utalni a nick nevemre ? Valami leirás van rá ?
-
-
Gorneck
legenda
válasz
asysoft #14732 üzenetére
Még jó hogy elbeszélünk egymás mellett.
Én sajátra gondoltam...
Jaaaa, hogy te a becenévre gondolsz...az max a progiba müxik szvsz...megjelenítve a keresztnév és vezetéknév lesz ahogy a profilodnál is csak azt tudod megadni magadnak...vagyis a telód úgy és azzal a profil névvel syncvel amit megadott az ismerősöd.Nekem mázlim van...ismerőseim szinte egytől egyig normális profillal rendelkeznek...így egy eléggé átlátható névjegytáram van...
-
asysoft
aktív tag
válasz
Gorneck #14731 üzenetére
Online felületen van nickname mező, és az jelenik meg a WLM2011-ben is, ahogy most jobban megnézem (ez a legújabb (végleges) messenger csoda; ebben jelent meg sok egyéb hasznos újítással együtt a becenév átírhatatlansága).
Viszont a telefonon nem, ott továbbra is visszaírogatja a neveket, függetlenül attól, hogy hol írtam át... Azt hiszem a legtisztább a gmail account használata lesz, amelynek hasznos mellékhatása lesz, hogy nem kell olyanok arcképét bámulnom, akikkel szökőévente ha egyszer beszélekSzerk: első bekezdés átfogalmazva.
Szerk2: hogy ne csak off legyek: tudtok valami jó játékot ajánlani? iOS-en a "gondolkozós/stratégia" vonulat jött be leginkább, de egyik kedvencem (Cut the rope, Settlers, Risk) sincs WP7-re, Angry birds-t meg még hasonszőrű flashes játékok alapján meguntam[ Szerkesztve ]
-
asysoft
aktív tag
Megint van egy problémám, bár ez azt hiszem inkább a Windows Live rendszerrel kapcsolatos. Néhány kapcsolatomnál (jellemzően azoknál, akiket még tényleg kommunikálok is...) "Nick - Firstname" formátumba tárolja a neveket (ráadásul "Nicket" mintha kitalálta volna, sosem láttam ismerősöket pl "S." ként hivatkozni magukra, mindegy), és hiába írom át (akár telefonról, akár online felületről) bizonyos idő elteltével visszaáll a régire. Van-e erre megoldás, hogy ne tegye, vagy tényleg rákényszerülök egy új fiók + Filter list kombináció megjátszására?
Szerk.: az a vicc, hogy a Windows Live Messenger csodában jól jelenik meg, de online felületen sem...
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
Azért ez a Reinstall app így most jól jött, mert nekiálltam webes felületen újrarakni mindent, kb. az 5. app után már hibát írt az oldal, hogy próbáljam később. Telón meg megy minden.
-
pushalias
addikt
Korábban felmerült, hogy nincs DLNA, most már az is van, de csak Nokia tulajdonosoknak, béta verzió, és zenét nem tud csak képet meg videót.
http://wpseven.blog.hu/2012/03/23/cim-nelkul_5831
-
Воланд
titán
-
Ateszzero
őstag
Na akkor most vissza az alapokhoz.
Mi az a tab? -
Sequoyah
tag
válasz
Ateszzero #14692 üzenetére
Nem sunyiskodik semmi a háttérben, a z IE integrált rendszerszolgáltatás, szóval gyakorlatilag mindig fut, az oprendszerrel együtt. De ha épp nem használod akkor viszont sose fut, akár van megnyitva benne valami, akár nem.
De ha rendet akarsz, akkor nyisd meg a tabokat, és zárd be mind, akkor egyetlen üres tab marad, ennél kijjebb nem lehet lépni. -
-
Alexios
veterán
válasz
mandin #14702 üzenetére
tulajdonképpen a tombstoned is egyfajta bezárt állapot, mivel a ramban nemtárol róla semmit, mivel az a dormant. a tombstoned annyit tud hogy visszadob arra az oldalra ahol épp voltál, de mondjuk ha volt ott egy űrlap amibe írtál dolgokat akkor azokat már nem tudja visszatölteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- One mobilszolgáltatások
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Monster Hunter Wilds teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában
- iPhone 12 128GB Blue, nagyon szép állapotban, független, dobozában
- Asus Zenfone 9 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.