Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
#32711680 #15796 üzenetére
Vagy e-mailben elküldeni, annyival egyszerűbb mint kábellel szenvedni szerintem... Bár lehet csak én szeretem a wireless technológiát ennyire, de nekem valahogy nem jön át, hogy miért kéne gépre dugni a telefont 1 doksi átküldése miatt (hogy még Zune-ban megkeressem, csak az hiányzik
)
htibike: Ez a WP7 hiányossága, nem a Mobile Office-é
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
azt mondja meg valaki mennyivel egyszerűbb kábellel szarakodni, mint skydrive-ra feldobni a doksit?
-
pushalias
addikt
válasz
Sn[4k3] #15773 üzenetére
A „pixelhibák”, meg „kékes képernyő” pont a T által szabott firmware hibájából származtak (az idióta RAM korlátozással együtt), nem véletlenül jött ki rá szinte instant frissítés, ami megszüntette a „pixelhibákat”. Az utána kiadott Blade-eket már érdekes módon nem vitték vissza, csak néha a téglásított egyedeket.
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
-
Воланд
titán
expansys-nal elorendelheto a lumia 900.
-
catroot
veterán
Egyébként ez az oldal szemlélteti legjobban a méreteket. Beállítod, hogy hány colos monitorod van és méret szerint mutatja is.
-
catroot
veterán
-
polonic
félisten
A lumia 900 mennyivel nagyobb a 800-nál? Pontos méreteket tudtok? Nagyon tepsinek tűnik.
-
Davey7
senior tag
válasz
gzbotii #15766 üzenetére
Az MS helyeben tuti,hogy gozerovel dolgoztatnek,ha ez azt jelenti,hogy fel kell venni uj munkaerot,akkor vegyenek fel.
Itt ok,hogy jo rendszert akarnak osszehozni,de szerintem az ido is egyenranguan fontos tenyezo. Sokan megveszik a Lumia-kat is a reklam miatt,aztan meg aruljak,mert ez-az-amaz nincs a rendszerbe. -
Blyan
félisten
válasz
Воланд #15764 üzenetére
Nehéz megmondani, de elég gáz. Egy ideje nem olvastam semmilyen WP7-es hírt, úgy két hete. Tegnap rávettem magam és átnyálaztam az ismert WP oldalak RSS-ből kinyert infóit... és basszus semmi olyat nem találtam, mint amit nem olvastam volna két hete.
Nulla újdonág, nulla értékelhető hír.Szerk:
Ja, de egy volt, hogy lelövik a Chevront. Az meg csak felk.rta az agyam.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
most szandekosan sotetben tart mindenkit az ms. ez ket dolgot jelenhet:
1.; vagy valami utos dologgal keszulnek es nem akarjak, hogy a konkurencia elobb vagy esetleg egy idoben veluk hozzon ki egy hasonlo megoldast.
2.; vagy pedig szarul allnak a fejlesztessel es nem akarnak senkit elriasztani (meg jobban) a rendszertol. -
Blyan
félisten
válasz
gzbotii #15760 üzenetére
Nem ábrándultam ki, most is azt kapom, mint amikor megvettem sőt. De tény, hogy nem hogy utolérné a konkurenciát, de egyre inkább lemaradnak.
Barthezz2
Arra gondoltam, hogy gyakorlatilag tavaly nyár óta nem történt semmi, nem tudunk semmit.
Kb egy helyben toporog az egész. -
Azért gondolom azt sem fél perc volt összehozni egy garázs mögött, hogy ilyen gyors, és stabil legyen a rendszer..
Mellesleg viszont igazad van. Most is várjuk a tangot, aztán gyakorlatilag semmit nem hoz, mégis mióta tudni róla, de még mindig nincs itt. Na ez a baj. Nagyon lassan araszolunk előre.. -
Blyan
félisten
válasz
gzbotii #15756 üzenetére
Az 1GHz a mostani alsó kategória játékszere, amikor a 800 armv7 minimumot meghúzták még nagyon nem ez volt a minimum máshol.
Bővíteni meg már nincs értelme ezt, készülnek az Apollora, az rugalmasabbnak tűnik a pletykák szerint.
Az MS-nak az Apollo az utolsó dobása, ha az sem durran, akkor kuka minden amit az elmúlt két évben csináltak - bár túl sokat nyilvánvalóan nem csináltak.
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
balcsida #15755 üzenetére
Szerintem, meg ezek nagy hibak
Most, egy zart platformra, ahol nem lehet boviteni..4Gb kb semmi..
Meg, 2010ben a csucskategorai jott 1GHz-vel. Most 1,5GHz quad-core. Az 1GHz mar also kategoria kivaltsaga. Nem hiszem el, hogy ennyit lehetne sporolni egy regebbi es 800MHz es 4GB belso memorian (mert nekik tuti nem felaron jon)Meg johogy a felbontast nem viszik le HvGA-ra
-
Alexios
veterán
válasz
Sn[4k3] #15751 üzenetére
de minek induljon el? Nem ugyanúgy ír meg egy programozó egy programot egy 4" kijelzőre mint egy 10"-ra. Ez azért elég sokat számít, szerintem inkább legyen a programokból egy külön tablet verzió ami rendesen fog menni a tableteken, és nem csak széthúzza valahogy, hogy jólesszazúgy a kinézetet.
szerk: 4gb a minimum, a cikk írásakor még 8 volt, azóta lejjebb vették
[ Szerkesztve ]
-
Sn[4k3]
senior tag
ZTE Taniákkal mi a helyzet? Tudtommal egy ideje már a piacon vannak, de semmi jelét nem láttam eddig idehaza
Gondolom a szolgáltatók már a logó láttán visítva menekültek el a Blade-es tapasztalataik miatt.
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
balcsida #15750 üzenetére
1.) idős hozzám
minimum két év van köztünk az ő javára, de gondolom már elmúlt húsz. Meghát Budapest nem is a szomszéban van... és jó szárnysegéd sem lesz mindenkiből
2.) ne bánts!
Mentségemre szóljon, hogy Launcher 7-tel vészelem ki azt a cirka két hetet és sikerült szereznem egy Marketplace-es csempét.
3.) én is hatalmas szimbiózit várok, főleg úgy, hogy elvileg közös Marketplace lesz minden MS-platformon. Az meg szerintem alapnak kellene lennie, hogy egy (ugye ARM-es) WP8 app elinduljon egy ARM-es Win8-as tableten is. Máskülönben három, egymástól eltérő és csak kinézetben hasonló platform lesz, ami meg hadd ne mondjam, hogy mekkora öngyilkosság.
adam014: lásd 3.), szerintem érthető az álláspontom.
[ Szerkesztve ]
-
balcsida
senior tag
válasz
Sn[4k3] #15748 üzenetére
Szia!
1. A csajnak (elvileg) nincs barátja, amúgy jól néz ki, aranyos meg minden, összehozzalak vele?
2.
3. A Microsoft a lehető legnagyobb szimbiózisra törekszik, ez látszik már a WP7-XBOX360 között is (többé -kevésbé), de igen valószínű, hogy k*rvajó lesz a cuccMár várom nagyon, mikor ide-oda tologatom a fájlokat, játékokat tablet-pc-WinPho között (remélem lesz ilyen, én így képzelem el)
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
Воланд #15747 üzenetére
Valóban helyes lány és valószínűleg az eszével sincs semmi baj, ha a Fazekasba járt és most a Corvinus Egyetemen tanul, igazán szerencsés a barátja
Én hülye meg kerestem az Android Marketen a WP7.hu alkalmazást
Egy gondolat most megfordult bennem: lesz ugye a Windows 8-nak egy ARM-es, elsősorban tabletekre optimalizált verziója, és lesz a Windows Phone 8. Ezek mennyire lesznek egymással kompatibilisek?
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
-
Воланд
titán
válasz
balcsida #15740 üzenetére
nem lenne semmi problemam a custom romokkal akkor, hogy ha a hir linkelese utan nem azon ment volna az oromkodes egy masik topicban, hogy vegre lehet majd masik gyartok alkalmazasait telepiteni a keszulekre. addig oke, hogy xda-n, - ami egy szakmai(bb) forum - a homebrew alkalmazasok kerulnek eloterbe, de itt a ph-n boldog, boldogtalan nekiall esz nelkul custom romokat telepiteni, csak azert, hogy warezolhasson....
[ Szerkesztve ]
-
gzbotii
nagyúr
válasz
mrhitoshi #15736 üzenetére
Skype for Windows Mobile
Na ez jo: BB Playbook-nal, ha nem fut a droidos app, az a usernek jo. Foleg, az Appworld kinalata mellet, ugyebar.
A WP-s resznel, meg tenyleg WTF?
Ezeket a hireket nem csak bemondja, de szerkeszti is a csajszi
Tancolni jobban tud mind informalni
[ Szerkesztve ]
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Barthezz2 #15735 üzenetére
Mindegy.. Gondoltam, hogy téged nem foglak meggyőzni..
Az iphone csak egy példa volt.. nem sorolgatom a telefonokat..
A Lumia 800 amúgy a maga 110-120k-s árával miféle kategória amúgy?
De egyébként az új Galaxy Nexus is PenTile kijelzős (pont anno ennek a telónak a kapcsán olvastam a technológia előnyéről és hátrányáról)[ Szerkesztve ]
-
mrhitoshi
veterán
[ Szerkesztve ]
-
-
Psychonaut
veterán
Ez mondjuk szerintem is hatalmas kihagyott ziccer, hogy a nagy Office-integracio es -kompatibilitas ellenere sem raktak be egy ilyen, ma (meg) meglehetosen alapnak szamito funkciot a rendszerbe. Azert ennyire meg nincsenek elterjedve a felho alapu szolgaltatasok, hogy egy ilyen opcio kihagyhato legyen.
-
mrhitoshi
veterán
válasz
gzbotii #15725 üzenetére
Na ja. Én simán integrálnám az asztali office környezetbe azt, hogy mondjuk elkészítek egy word doc-ot az asztali gépen, majd rácsatlakoztatom a gépre a telefont, és ráteszem közvetlenül a Word-ből.
Ehelyett most szórakozzak a Skydrive-val.
Szóval ez baromi nagy hiányosság.(#15723) exileee: Ez nem user error. Nagyon nagy baj, hogy iPhone-on sem akarják megcsinálni, mert biztos megtudnák, de itt lényegesen fontosabb lenne egy ilyen funkció hiszen MS--> Office.
(#15731) woland_y2k: Na jó, de mi a fenének ? Szóval a közvetlen elérés a lényeg.
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Barthezz2 #15720 üzenetére
Nem tudom.. én magam nem próbáltam..
Szóval a fekete, csak ha egymás mellett van de a fehér az mindig feltűnő?
Nekem még egyszer sem tűnt fel a fehér hiba, de majd legközelebb meglesem, ha kezemben jár valami újabb lcd-s teló.. (bár a barátnőm n97 minije szerintem nagyon jó slcd-vel rendelkezik)De ergo a mindennapi használatban ez közel sem feltűnő, ráadásul jóval kevesebbszer fordul elő tiszta fehér a kijelzőn, mint fekete..
Használtam már jómagam is mindenféle kijelzőjű telefont, szifon 4 és 4s-t is. De egyszer sem volt olyan érzésem, hogy az én 800-asom egy picit is pixelesebb lenne.. szerintem ez csak
bemagyarázáserős túlzás.. (persze a felbontása miatt a szifonnál az apróbb betűk a böngészőben olvashatóbbak, de ki a franc akar olyan apró betűkkel küzdeni, ha nagyítani is lehet könnyedén..)
Én kedvelem ha a színek élénkebbek és nem olyan fakó.. Monitoron is ezt használom és anno 5230 slcd-jén is ezért állítottam alacsonyra a fényerőt..
De ez már tényleg szubjektív..
Ahogy ez az egész kijelző kérdés is.. kinek mi tetszik, mi fontos.. csak a felsőbb kategóriákban a legtöbb gyártó Amoledet alkalmaz -
gzbotii
nagyúr
válasz
Воланд #15714 üzenetére
Igen, az (mirror) nekem is nagyon fontos es hasznos alkalmazas lenne
Akkor nekem az egyetlen ertelmet is elvesztette a 900-as. Annyival nem nagyobb, hogy megerje azert (mint pl a TITAN, ami 4,7) meg ugyan az a HW + LTE (ami itt kb semmit nem er)
Mas: masnal is b@szakszik mostanaban a Skydrive, azaz nem enged kepet/dokumentumokat letolteni?
Csutortokon, epp, 6 dokumentumbol 3 engedett letolteni -
válasz
Dzsosy #15712 üzenetére
Volt nálam többször már, 1-1 napra egy Lumia 800, használtam is, és hidd el, hogy a huzamosabban használt, azonos fizikai méretű, és felbontású SLCD panel után simán kézbe fogva is észrevehető, hogy pentile matrix elrendezést használ. Látva a 900-at, azonos felbontás mellett nagyobb fizikai kijelző ellenére is jobb.
Nyilván, ha rögtön a Lumia 800-at fogtam volna a korábbi 5530 után, nem biztos, hogy ezt mondanám. De nem így volt
A fekete az viszont tényleg fekete AMOLED-en, nem mint SLCD panelen. De ahogy mukibuci is írja, ez főleg akkor feltűnő, ha a kezedben van mindkettő, vagy ha AMOLED után fogsz SLCD-t a kezedbe, akkor viszont eléggé. Mindennapi használat során nem zavar.
A fehér viszont sokkal "fehérebb" SLCD vagy IPS panelen, mint bármelyik AMOLED esetében. És én használom közben fehér háttérrel is, meg mondjuk a mail felülete mindig azA túlszaturált, élénk színek is jellemzőbbek AMOLED-en, ami nekem szintén nem jön be annyira, a monitorom sem olyanra van belőve, de ez már tényleg csak egyéni preferencia
-
mandin
senior tag
Hogyan tudok Word dokumentumot Zune-on keresztül a telefonra rakni? SkyDrive nélkül.
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Barthezz2 #15707 üzenetére
Hát azért elég sas szemmel (és nagyon-nagyon közelről) kell nézni, hogy lásd a pixeleket (ha egyáltalán valóban látod).. Ráadásul a titánon szinte egy teljes collal nagyobb a kijelző, mint a 800-nál és a felbontás ugyanaz (a 900 esetében pedig 0,6-tal).. Így a technológiában rejlő különbségek (előnyök) elvésznek a ppi drasztikus csökkenése miatt.. sőt..
Sárgulást még nem vettem észre, pedig forgattuk már össze a kijelzőket többek közt szifonnal is (az övék az egyik, ha nem a legjobb lcd technológia), és nem találtunk olyan helyzetet, ahol lenyomta volna a Lumia 800 cbd amoldejét, vagy a sgs2 amoledjét.. De ez egy felesleges "vita"..
De mindegy is.. mert fehér háttérrel való használathoz kicsit perverznek kell lenni szerintem..[ Szerkesztve ]
-
-
Nova96
őstag
válasz
Oppenheimer #15700 üzenetére
Nincs infó mikor jöhetnek?
-
Sn[4k3]
senior tag
válasz
negyedes #15686 üzenetére
Jaigen, e felett átsiklottam.
Egy Win reinstall csak arra jó, hogy tiszta lapot vegyél elő, ettől függetlenül a szükséges dolgkat rá kell írnod. Például a Win alapból töredezetten rakja fel magát, a rendszerleíróban is lehetnek a kezdetek kezdetén is hibák, drivereket, .NET Frameworkot, Visual C++ Redistributable-t és a szokásos hülyeségeket szerintem jobb egyszerre átesni, mert igaz, az idővel haladva is meglesznek, de akkor meg pláne töredezetten meg minden. Nálam egy Win (XP) reinstall + a szokásos fontosságok felrakása nem vesz több időt igénybe egy óránál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mikrotik routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában
- iPhone 12 128GB Blue, nagyon szép állapotban, független, dobozában
- Asus Zenfone 9 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.