Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
A Sourround-ba hogy a fenébe került 448 MB RAM, nem 512 volt akkor még a minimum?
-
btudos
nagyúr
válasz
Воланд #14489 üzenetére
Megvan a kép, de marhára nem ott, ahol linkelted
Lehet hogy nálam van a hiba, de meglepne... Ez a képhez tartozó link
Szerk.: Ezek szerint a Chrome lehet a ludas a dologban....
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
-
tailor
őstag
válasz
jpisti #14477 üzenetére
Beszéltem a telebankon egy ügyintézővel, és ő mondta, hogy nem lát beérkező kérést a Microsoft felől a számlámra. A hívás előtt állítottam be a PayPalomat ugyanerre a kártyára, az benne volt a listában - tehát már a kártya adatoknál lehet valami gebasz, mert a kérés el sem jut a bankhoz... Szóval most meg vagyok lőve rendesen... A wp7.hu-n láttam egy linket az account.microsoft.com-hoz, amin állítólag sakoknak sikerült regisztrálni olyan kártyát, amit máshol sehol - ez viszont most karbantartás alatt van
Szóval a bank szerint a Microsoftnál van a gond, holnap felhívom őket, és gondolom ők meg azt mondják majd, hogy a kártya a rossz... woland_y2k, köszönöm![ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
tailor #14475 üzenetére
A bank meg szintén el fog küldeni. Én bementem és azt mondták, hogy ő részükről rendben van a dolog, nem tudnak mit csinálni.
Szomorúan hazamentem és próbálgattam még 10-20x és jó lettérdekességként még elmondanám, hogy amikor bevittem azt mondták azért nem jó, mert rossz 3 jegyű kódot írok be. Nem volt épp nálam a kártya ezért nem tudtam elhitetni velük, hogy nem vagyok annyira gyökér, hogy 30ból 30szor rossz 3(!) számot írok be. De nem tudtam meggyőzni őket. Ennek ellenére ugyanazzal a 3 számmal másnap jó lett
-
jpisti
senior tag
-
tailor
őstag
válasz
Alexios #14472 üzenetére
Nekem sehol sem megy. Sőt, a billing.microsoft.com oldalon egyáltalán semmilyen fizetési módot nem tudok a fiókomhoz hozzáadni. Remélem most az összes érintett pénzügyes alkalmazott csuklik. nem hiszem el, hogy nekem kell küzdenem azért, hogy a saját pénzemet költhessem! Ilyen nincs!
-
tailor
őstag
Gyerekek, azt hiszem megyek, és felrobbantom a Micro központot... ma átvettem a dombornyomott Visa kártyámat, amit csak azért rendeltem, hogy ezen a szerencsétlen piactéren tudjak vásárolni, a Visa Virtuonnal ugyanis nem engedett regisztrálni sem neten, sem telefonon. Most pedig ugyanott vagyok: "ez a fizetési mód nem támogatott". Ezt egyszerűen nem hiszem el. Olyat tudnék mondani, hogy ezer éves ban-t kapnék érte
-
jpisti
senior tag
-
jpisti
senior tag
válasz
Gorneck #14462 üzenetére
Igazából, azt tudom elképzelni, hogy az első indításkor egy nagyobb fájl települ, ami egy alap verzió, (mondjuk nem igazán értem, hogy ezt miért nem lehet frissíteni időnként, max aki éppen akkor tölti az kap egy hiba üzenetet és újra indítja a letöltést...) és erre érkeznek meg a frissítések, de csütörtök, vagy péntek délelőtt volt a reset és azóta szinte csak itthon voltam, és itthon meg van WiFi, de a frissítést mégis csak most este jelezte...
-
jpisti
senior tag
válasz
jpisti #14447 üzenetére
Az imént láttam, hogy frissítsek elérhetők a piactéren, és amikor megnyitottam akkor láttam, hogy két nokiás alkalmazás az, a névjegy áttöltő és a vezess! Na, mondom: akkor itt van a 2.0! Elindítottam a frissítést és amikor végzett, akkor látom, hogy a névjegyben az 1.1.0.1584 verzió szám van!
Ez bizony elég kétségessé teszi a 2.0 napokon belüli érkezését... már csak azért is, mert ki az a HÜLYE aki időt és energiát öl egy minden ízében rosszul működő változat frissítésébe, ha elméletileg egy héten belül lecseréli egy következő generációs változattal...
Azért persze reménykedem, hogy az én logikám defektes...
-
Bator92
tag
Akinek nincs helye és nem tudja, hogy mi foglal annyi helyet: Nézzétek meg az Adobe Readert, minden fost eltárol, amit egyszer is letöltöttél. Nekem közel 1 gigát foglaltak már el a pdfek...
-
jpisti
senior tag
Tényleg, milyen időközönként frissítik a térképeket? A mostani nem valami naprakész, már vagy másfél éve tettek egy körforgalmat a város szélére és felhúztak egy gazdaságos üzletet is és még nincs rajta...
-
legiaap
félisten
A Nokia Drive-ra mikor jön a frissítés?
-
-
Jannn
aktív tag
válasz
catroot #14432 üzenetére
Az összesnél, amit nem a marketplace-ről tettem rá.
Arra gyanakszom, hogy azért szállt el, mert a munkahelyemen feltelepítettem a ZUNE-t és rádugtam a telefont.
Most próbáltam újra unlockolni a Chevron Lab progival, felismeri a telót, meg minden, de a végén hibát ír ki, hogy nem tudnak kommunikálni a Mcrosoft szerverrel
Mondjuk ha valaki tud leírást, hogy hogyan lehet DFT romot rátenni a telóra, az se lenne rossz, custom romokkal pl lenne magyar nyelv is... (meg sideload limit sincs) -
Jannn
aktív tag
Nekem ma előjött a sideloadolt programoknál a "Revoked by Microsoft. Please uninstall it" duma... Hivatalos CHEVRON unlockolt a telóm. Másnál is előjött ez a probléma? A héten még minden rendben volt
-
Ateszzero
őstag
Végülis nem babrálom már a magyar live-ot. Ugysem működik. Mindent visszaírtam a régebben használt fiókra.
Hogyan tudom zune-ről szoftverről újratelepíteni a progikat. Csak az van írva hogy "már megvásárolta". Nincs újratelepítés vagy mi? -
Воланд
titán
válasz
Barthezz2 #14422 üzenetére
szepen egyesevel torolni kell a programokat, minden egyes torles utan csatlakoztatni kell a gephez es megnezni, hogy adott program eltavolitasa utan mennyi szabad hely lett. aztan ha valamelyik program kiugroan sokat foglal meg mindig meg lehet kerdezni a fejlesztot, hogy ez miert van.
-
spider80
őstag
-
Ateszzero
őstag
Azóta már megoldottam a régiót. Mostmár a webes felületen is magyar a zune accom.
A progi akkor sem enged be. -
blex
senior tag
tisztára, mint a droid
húgom wildfire-én percről percre fogynak a megabájtok egy újraindítás után. és amilyen bőkezűen bánt az htc a memóriával, egy fényképalbumot sem tud megnyitni..
ez tulajdonképpen a legnagyobb bug a rendszerben és valószeg tényleg sz***nak bele.. viszont ez a telepakolós módszer jónak hangzik, kár, hogy már nem akarom resetelni a telefonomat... pedig nekem is 3,6 giga foglalt a 8-ból.. -
Gabesz77
senior tag
Üdv! Mobiladat forgalom számláló alkalmazás létezik wp7-re?
-
Ateszzero
őstag
Akkor ez biza User error. Csak tudnám hol a bibi. Szerintem Zune-al lehet valami gond.
A progi se enged be. -
Ateszzero
őstag
Valakinek sikerült már egyáltalán magyar live id-vel a telefonon bejelentkezni az xbox-live-be?
Se zune program nem enged be , se a telefon. Most visszaírtam az amerikai-t , azt már szereti. Elsőre minden ment mint a karikacsapás. Egyenlőre akkor marad így.
Annyira mérges tudok ilyenkor lenni. Ennyibe nézik a magyarokat? A pénzünk az jó nekik, de hogy magyar Live id-t engedélyeznének az már nem okés nekik. Miért kell árulni Magyarországon olyat ami nem magyaroknak való? -
for3l
senior tag
válasz
Barthezz2 #14402 üzenetére
az kemény! én úgy küszöböltem ki ezt a dolgot, hogy tele raktam zenével még "belakás" előtt a telefont, gyakorlatilag annyira, hogy ne maradjon csak pár száz mb szabad hely rajta, majd amikor szól, hogy kevés a hely, akkor törlök valami albumot, amit nem igazán hallgatok és így szabadul fel terület.
de egyébként tényleg röhejes, hogy még kb akkor is nő ez a fenntartott hely, ha nem raksz fel semmi új appot vagy ilyesmi (még ha 0%-ra húzod a csúszkát, akkor is...).
-
Dzsosy
senior tag
válasz
Oppenheimer #14387 üzenetére
Nekem is ekkora a "fenntartott hely". Én azt hittem ez a normális. Eddig még nem is zavart, mert van mellette még 12 giga, de bele gondolva azért tényleg nem kevés. Ha esetleg rájössz, hogy mi vagy melyik progi volt a ludas akkor azt majd megoszthatnád velünk..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Windows 11
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro (128 GB, karcmentes, arany)
- Újszerű iPhone 12 128GB Black, makulátlan állapotban, független, dobozában
- iPhone 12 128GB Blue, nagyon szép állapotban, független, dobozában
- Asus Zenfone 9 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.