Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem nőtt a Windows 11 hardverigénye
- Milyen SSD-t vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rage47
veterán
válasz
Darellus92 #25414 üzenetére
ha nokiád van töltsd le a hálózatbeállítások appot
-
Rage47
veterán
El tudná valaki küldeni nekem a
\My Documents\Zune\PimentoCache\Keepers\LKG_MOConfig.xml -t?
A Marketplace Config app kéri ezt induláskor :S -
Rage47
veterán
válasz
blackmajesty #24357 üzenetére
Nálam WP-s telefonok közül csak Nokia jöhet szóba, márpedig a most bejelentettek nem nekem készültek, úgy érzem :/
-
Rage47
veterán
Ti terveztek WP8-as telefont venni? Vagy jó egy darabig a WP7 is nektek?
-
Rage47
veterán
válasz
negyven2 #22694 üzenetére
Mikor múlt héten függetleníteni akartam a L710-emet egy GSM boltban, a srác mondta, hogy: WP-s telefonom van? Azt mindenki utálja és szidják, mert sz.r. Sokkal jobban járok egy Galaxy Ace-szel, az nagyon sokat tud, szinte mindent és a menő most meg a Android. De tud adni használt iPhone 3GS-t is 60 ezerért...
Meg mutatott vmi Samsungot, aminek a procija 1.6-on fut, kérdezte az enyém mennyin fut, mondom 1.4-en... de arra nem gondol, hogy a sz.r Android miatt 4 Ghz sem lenne elég (túloztam).
Na mind1, szóval tele vannak a boltok ilyen gyökerekkel, akik nem értenek semmihez és fröcskölődnek állandóan. -
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Ha itt:
[link]
beírom az új outlook.com-os címem, akkor megmaradnak a megvásárolt live-os appjaim? -
Rage47
veterán
Nemetorszagban vagyok egy honapig es figyelem a telefonokat. Többnyire iphone van az embereknel, de mar lattam jopar WP-s telefont is, ennek orultem. Leginkabb lumia 800at vesznek az emberek errefele, azt vettem eszre.
-
-
Rage47
veterán
Hát remek, HTC-re sorban jönnek a frissítések, Nokiások meg várhatnak talán heteket (?)
-
Rage47
veterán
Nokiákra jön legkésőbb?
-
Rage47
veterán
Lehetett volna WP8 a neve a régebbi telókra is, csak kevesebb funkcióval, az Apple ezt is jobban csinálja, odaírja, hogy iOS6, de a 3GS úgysem kapja meg az össze új funkciót.
-
Rage47
veterán
"Because you don't have a multicore chip and don't have some of these other elements, it didn't make sense for us to make those investments for devices that couldn't really exploit them."
szal nem kapunk 8-as WP-t, csak WP 7.8-at
-
Rage47
veterán
de a lumia 710-emen nemtom hogy fog mutatni
-
Rage47
veterán
Sztem tuti nem lesz régi telókra wp8.
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
Ti milyen jegyzetelő appot használtok? OneNote-ra próbáltam rászokni, mert alapból benne van a telefonban, de nagyon macerás pl. egy Evernote-hoz képest. Androidon próbáltam anno az Evernote-t, de elég lassúcska volt. Evernote milyen WP-n?
-
Rage47
veterán
Skydrive.com-ról nektek sem játszik le videót PC-s böngészőn keresztül?
Feltöltöm telefonról a videót, megnézném sz.gépen, de vagy akadozik, vagy egyáltalán el sem indul, hiába jelzi lent a kék csík, hogy letöltötte. -
Rage47
veterán
Viber vagy a Tango jobb szerintetek?
Egyébként ha elindítom valamelyiket, akkor futnak a háttérben, vagy a képernyőzár aktiválásakor a wifi megszűnésével offline leszek Tangon és Viberen is? -
Rage47
veterán
Ha nem kap a Lumia 710-em wp8-at, akkor eladom és gyűjtök iOS-re :|
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
We’re working to make your app experience even better. So soon you'll need to update to Windows Phone 7.5 to keep downloading apps. Don't miss this important announcement.
http://windowsteamblog.com/windows_phone/b/windowsphone/archive/2012/04/24/two-marketplace-changes-and-how-they-affect-you.aspx
-
Rage47
veterán
Elég fapados ez a Skype, pl. nem jelzi, hogy ki online, csak ha rábökök a konkrét emberre. Vicces, hogy milyen furák a készítők, mintha direkt kihagynának alapvető dolgokat.
-
Rage47
veterán
-
Rage47
veterán
válasz
Napfénysüti #15960 üzenetére
Pont arról váltottam én is
-
Rage47
veterán
Abba kéne már hagyni az elvből WP fikázást. Kb. mindenhol ezt olvasom, hogy semmi esélye, sz.r rendszer stb. :/ Valami jobb marketinget nyomathatnának vagy nemtom.
-
Rage47
veterán
Jött frissítés a WhatsApphoz, de miért istenítik annyira ezt az alkalmazást? Ugyanolyan messenger, mint a többi a leírása alapján.
[ Szerkesztve ]
-
Rage47
veterán
Telefon nyomon követését ti bekapcsoltátok? Ez a rész nem tetszik nekem benne:
Engedélyezem, hogy a Microsoft a Telefon nyomon követése szolgáltatáshoz és a Piactérhez kapcsolódó értesítéseket küldjön SMS-ben erre a számra. Tudomásul veszem, hogy az üzenetek díjkötelesek lehetnek.
:S -
Rage47
veterán
Egy jó hangfelvevő appot tudtok ajánlani? Próbáltam a Pocket Recordert, de képernyőzár után megáll a felvétel :S
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett szerkesztőségünkbe az első két Windows Phone 7-es telefon. Mindent átfogó bemutató az új operációs rendszerről.
Kérdéseket a Windows Phone szakmai topikban tegyétek fel!
- LEGO klub
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egyedi 12VHPWR csatlakozó a Bilibilin
- Leleplezte az új Radeon generációt az AMD
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Bemutatta eddigi legkomolyabb fotós mobilját a Xiaomi
- Milyen egeret válasszak?
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei P9 Lite 2017 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung M12 ( A12) független/karcmentes