Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Szerviz topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pukimaki
tag
válasz
partytime25 #2046 üzenetére
Nekem nem insider van es nem zaklat, hogy azt toltsem ra.
Szerintem a képeken, zenének kívül ne állíts vissza rá beállításokat. Az nem szokott jot eredmenyezni, ahogy olvastam -
válasz
partytime25 #2041 üzenetére
8.1 950-eken sose volt.
A dátum és időnek tényleg pontosnak lennie, mert ha nem akkor nem frissít. Sőt, a store sem működik. Volt hogy MS fiókba bejelentkezni sem lehetett hibásan beállított órával.
Nekem most 10.0.15063.297 van fenn.
-
nbware
senior tag
válasz
partytime25 #2043 üzenetére
Hát nézd meg, hogy valóban-jó e az időpont és a dátum, mert a tanúsítványok miatt akkor nem tudja telepíteni!
-
zsamiatt
őstag
válasz
partytime25 #2038 üzenetére
Nekem 15063 van
Nem insider -
válasz
partytime25 #2036 üzenetére
Az insider "blabla" miatt lehet nem frissít. Olvasd el pontosan pontosan mi az a "blabla"
Ha sehogyse megy másképp, akkor WDRT, és alaphelyzetből majd frissít. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
partytime25 #1937 üzenetére
Ha frissítésre hibát dob, két lehetőséget van. Factory reset, illetve WDRT.
Az elsőt nem ajánlom, mert egy nagy szar még most is és talán nem is oldja meg a hibát, ráadásul a WDRT az mindent legyalul és gyorsabban, amivel hosszabb lesz, amiatt van/lesz, hogy egy ősrégi treshold2 rendszert fog visszarakni, amit kell majd a mostanira frissíteni, tehát amikor kész feltelepült, ha jól emlékszem, akkor 317-es build-ot rakja vissza 950 XL-re, akkor rögtön navigálj a frissítésekhez és töltsd és telepítsd az utolsó 576-os restone build-ot.Amíg ezzel nem végzett, a telefont maximum nézheted
, ha kész, frissítsd az áruházi applikációkat, ez lesz vagy 40-50 db, ha ez is kész, akkor lesz egy windows-hoz képest frankó és stabil rendszered, az, hogy több minden direkt van elbaxarintva, vagy nem javítva, azzal mi sem tudunk mit kezdeni.
De legalább lesz az átlagnál egy tényleg gyors rendszered, egy 950 (XL)-en meg végképp ajánlott ezt megcsinálni...
-
hroberto
veterán
válasz
partytime25 #1934 üzenetére
.576 a vége a legfrissebb hivatalos oprendszer verziószámnak.
-
válasz
partytime25 #1934 üzenetére
14977 van nálam Fast ringen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Yettel topik
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest