Hirdetés
- SSD kibeszélő
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Szerviz topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nyáron startol a Nintendo Switch 2
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Mindenképp, a WP egy elmaradott rendszer teli buggal, ha türelmes ember vagy és nem baj, ha nem vagy elérhető, vagy lefagy a telefonod, vagy néha hipp-hopp lemerül a telefonod, csak jobban járhatsz. ÉN NAGYON MEGBÁNTAM, HOGY MEGVETTEM!!! Eladni nem lehet, mert már semmit nem ér a piacon...
-
nbware
senior tag
Hat pl facebookbol egy osregi verziot kapsz, ami kb a likera kepes csak, messengernel hol kapsz ertesitest, hol nem. Nalam pl colt, hogy lefagyott nem 1x a telefon, vagy lemerul 1 ora alatt 60%rol. Ha van jobb, akkor semikepp ne a wpt valaszd, en megbantam, eladni sem lehet a telefont, igy most sor tartonak hasznalom, mert atra meg jo. A continuum szanalmas, nem azt hozza, amit igertek es meg sorolhatnam. En vettem egy iphonet es eg es fold, ezen minden mukodik, gyors es megbizhato es mindent meg tudok rajta csinalni, amit a wp nem tudott... szoval roviden ne valassz wp telefont, ha van lehetoseged, mert szanalom!!!!!
-
Javult, de az alkalmazasvalasztek nem lett nagyobb.
A waze működik, de több mint 2 eve nem frissült az app. Neha produkál fura viselkedést.Ha windowsos telefont akarsz akkor sztem felesleges várni, a 950xl-nel jobbat nem fogsz talalni mostanában, vagy nem ennyiért.
Mindennapi használatra sztem teljesen megfelel, persze nagyobb kompromisszumokat kell bevallalni mint egy droidos telonal.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Megérkezett a legütősebb Windows 10-es referenciakészülék, amely nem kevesebbet ígér, mint kiegészítővel zsebszámítógéppé alakítást. Ám készen áll-e a dolog a nagyközönségnek?
- iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Karcmentes állapotban!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Black - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, YL60, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Gray Használt, újszerű állapotban 12/512 GB Alza
- Huawei P30 Pro 6/128GB amber sunrise gyári független megkímélt
- iPhone 13 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4181
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS ROG MAXIMUS Z790 EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Poco M6 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Csere-Beszámítás! Kezdő Gamer számítógép. I5 6400 / GTX 1060 3GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest