- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
- Publikus prezentációban árulkodott az érkező fejlesztésekről az Intel
- Milyen TV-t vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbware
senior tag
Mindenképp, a WP egy elmaradott rendszer teli buggal, ha türelmes ember vagy és nem baj, ha nem vagy elérhető, vagy lefagy a telefonod, vagy néha hipp-hopp lemerül a telefonod, csak jobban járhatsz. ÉN NAGYON MEGBÁNTAM, HOGY MEGVETTEM!!! Eladni nem lehet, mert már semmit nem ér a piacon...
-
nbware
senior tag
Hat pl facebookbol egy osregi verziot kapsz, ami kb a likera kepes csak, messengernel hol kapsz ertesitest, hol nem. Nalam pl colt, hogy lefagyott nem 1x a telefon, vagy lemerul 1 ora alatt 60%rol. Ha van jobb, akkor semikepp ne a wpt valaszd, en megbantam, eladni sem lehet a telefont, igy most sor tartonak hasznalom, mert atra meg jo. A continuum szanalmas, nem azt hozza, amit igertek es meg sorolhatnam. En vettem egy iphonet es eg es fold, ezen minden mukodik, gyors es megbizhato es mindent meg tudok rajta csinalni, amit a wp nem tudott... szoval roviden ne valassz wp telefont, ha van lehetoseged, mert szanalom!!!!!
-
Javult, de az alkalmazasvalasztek nem lett nagyobb.
A waze működik, de több mint 2 eve nem frissült az app. Neha produkál fura viselkedést.Ha windowsos telefont akarsz akkor sztem felesleges várni, a 950xl-nel jobbat nem fogsz talalni mostanában, vagy nem ennyiért.
Mindennapi használatra sztem teljesen megfelel, persze nagyobb kompromisszumokat kell bevallalni mint egy droidos telonal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Google Pixel topik
- Tőzsde és gazdaság
- Delta Force (2024)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! ASUS B650M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Be Quiet! Pure Base 500FX ASUS 1000W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest