Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz Ágógreen #1251 üzenetére

Csak is gratulálni lehet, ehhez a magas szintű revanshoz, az egész íráshoz és a megfogalmazáshoz.
    Ha neked a múltkor sikerült volna olcsóbban leakasztani egy 950 XL-t, akkor nagy valószinűséggel az egekbe magasztaltad volna. Most, hogy belépett a HP ami kb 250 ezer, vagy drágábban nyit, a 950 XL számodra fos.

Nekem régóta shure 535-ös fülesem van, nem sok mobil tudja kihasználni, de a legtermészetesebben ez tud szólni és valóban, ahhoz, hogy leteszteljek egy mobilt, több olyan zenének kell elhangoznia, ami miatt le lehet szűrni, hogy adott esetben, mennyire tudja megszólaltatni a tartományokat. Elhiszem, hogy te 5 perc alatt letesztelted minden szempontból, ami sz@rt se ér, meg úgy az egész idehányt irományod, ettől függetlenül az XL flagship létére hangban valóban a béka segge alatt van és nem a yt videóból szűrtem le, hogy melyik jobb, ugyanis ez a HP telefon több hónapos hírértékű már, de normálisan leírtam, hogy a faszi legalább 5 másodpercre nem mutatja a kamerába, se külön és főleg nem egyszerre a két mobilt, de így is látszik azért (videó alapján), hogy a 950 kijelzője élénkebb és teltebb, de csak a videó alapján. A fekete meg nálam legyen fekete, ne világítós szürke.

Majd akkor tudok jobbat, ha a kezembe fogtam a hp-t és mielőtt kioktatsz, hogy mi a különbség füles és hangszórós audio közt...öööö inkább hagyjuk. :DDD

Új hozzászólás Aktív témák