Hirdetés

Hirdetés

!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ

nagyúr

válasz pzstm #1118 üzenetére

Ááá, én tegnap visszaraktam a 164-et.
    Brutálisan gáz ez az RT. Igazából nem is értem, hogy egy ilyen, hogy láthatott egyáltalán napvilágot.
    Szerencsére a 950 XL hardvere frissítésnél nagy előny, mikor az áruházban, vagy 60 dolgot kellett frissítenie, ami 20 perc körül megvolt.
    Bár a 164 build telepítésekor, 4-szer elszállt hibakóddal, már a hajamat téptem, aztán ötödikre sikerült.
    Szóval, 20 perc alatt megvolt, 650-es készüléken, nos ez már bő 1 óra felett volt. Jah, azon is kipróbáltam, ugyanez volt a helyzet, valami brutálisan bugos, még alfa verziónak is erős túlzás ezt nevezni.
    Angol-magyar menü keveredik, több funkció nem elérhető, 20 perc után ledobta a wifi-t, újracsatlakozni nem akart, csak, ha töröltem az egészet, email is egyszer jelzett, utána semmi, és brutálisan merült...kb ennyi, amit hirtelen tapasztaltam.

Szóval, a tegnapi napomat szépen elcsesztem erre, hogy újból használható telefonokat tarthassak a kezemben.

Új hozzászólás Aktív témák