- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Külső SSD operatőröknek: Aiffro P10 bemutató
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Ati Radeon X1900XT/XTX - X1950XT/XTX
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Nyugodtan megírhatod privátban, azért nem bannolhatnak, én meg nem fogok megsértődni.
Ettől fenntartom: ilyen játék ez a kapitalizmus... (van pár nem teljesen passzoló hasonlatom, de inkább hagyjuk őket)
Még mindig ajánlom megfontolásra az aláírásomban levő idézetet tivtől - ez eléggé hasonló szitu.szerk: #633: hogy kinek/minek okozott volna kárt? Pl. az igazságérzetének, a lelkiismeretének, az önbecsülésének
-
Morden24
nagyúr
Gondoltam, hogy nem tud róla, de feltételezem van véleménye a saját életéről.
Hozzáteszem, az egész költői volt, nem Bécsi utca kisasszony a lényeg itt, hanem az, hogy felesleges a warezosok becsületét védeni, mert a wareztémához kapcsolva az nincs nekik.
Erről - ha már máshogy nem ment, amit el is hiszek adott esetben - kussolni kell, és törekedni arra, hogy legalizálódjunk. Ezzel én így ki is egyezem.
Viszont mások orra alá dörgölni, vagy érvelni, hogy "de nem is okozok kárt" tré dolog. Ahogyan az is, ha történetesen valakiben semmilyen igény nem fejlődött ki a legalitás iránt. -
Morden24
nagyúr
Azt valóban meg lehetne kérdezni (nem csak tőle), hogy miért nem melózott addig a munkahelyén (mert ugye volt neki), ameddig összejön a szükséges tőke (tehát hardver + szoftver).
A kérdés költői, a választ meg sejtem: szar munkahely, kevés fizetés, inkább a maga ura, blabla.
A következő kérdésem az lenne, hogy hogyan számolta a vállalkozásnál felmerülő költségeket, tehát valahogy így:
Hardver - kifizetve -> pipa
Szoftver -> warez -> pipa,azaz egyáltalán eszébe jutott, hogy ő most kigazdálkodja-e a kellő munkaeszközöket, vagy a szoftverár alapban el lett rekkentve egy későbbi időpontra, kocsi, monitor, függöny, szőnyeg vagy történetesen bármi után (egyébként mindig lesz olyan dolog, amire el lehet költeni annak a szoftvernek az árát).
A harmadik, és egyben legfontosabb, szerintem mindent eldöntő kérdés: elvárja-e a világtól, hogy sajnálják és képzeletben buksin simogassák azért, mert warezol az álmaiért? Úgy gondolja-e, hogy igen, ez egy olyan téma, amiről erkölcsi és filozófiai vitát kell folytatni, vagy esetleg el lehet intézni azzal is, hogy "bocs, így jártam".
Mert az én elképzelésem szerint kurvára nem.
És bárki, aki warezol ÉS EMELLETT van némi ízlése, gerince és büszkesége, befogja a száját róla, nem próbálja magát felmentetni vagy még jobb: piedeszálra emeltetni, és amint tudja (nem, nem a kocsi után) megveszi a kenyérkereső eszközét. -
Wolverine
félisten
Nem. Ez egy üzleti kérdés. Van az ismerősödnek arra pénze, hogy beindítsa a vállalkozását? Nincs. Akkor mese nincs, nem szabad vállalkoznia... a kreatív dolgait intézze a szabadidejében, pihenésként vagy ahelyett.
Saját példa: hiába van a nevem alatt a Gamepodder cím, nem igazán írok cikkeket - azért nem, mert nincs olyan számítógépem, ami alkalmas lenne a mostanában megjelenő, és tesztelésre fogható játékok futtatására. Miért nincs? Mert nem telik rá. Ergo: én is robotban dolgozom egy cégnél, kvázi éhbérért... de reménykedem, hogy egyszer majd tudok fejleszteni - és remélem azt is, hogy ez előbb fog megtörténni, mint ahogy a mostani gépem végleg elhalálozik.
-
Syl
nagyúr
Addig szerintem nincsen semmi probléma, amíg a warezzal induló grafikus vállalkozó egy-két éven belül megveszi a szoftvereit.
Viszont ismerek olyan 15 éve működő grafikai stúdiót ahol még a windows licencet sem tudják felmutatni, nemhogy az adobe termékekét. Merthogy kell a pénz a tulajnak az új bömbire... -
shev7
veterán
dehogynem. Azt allitod, hogy nincs jogunk elitelni valakit warezolasert, ha meg tudjuk oldani az eletunket warez nelkul, akar ugy, hogy megveszuk, akar ugy, hogy freeware-t hasznalunk. Akkor a warezolot csak egy masik warezolo itelheti el? Ja nem, o sem, hiszen ugyan ugy vet a torvenyek ellen.... a vegen meg eljutunk oda, hogy a warezolok a torvenyen felul allnak.
-
shev7
veterán
igen, ugyan az. En mindkettot ugyan ugy elitelem. Nem probalok teoriakat gyartani arra, hogy az egyik mitol lesz elfogadhatobb.
"erre mondtam a legelején, hogy ott ültök a legality windows meg a freeware medialejtászük mellett, és nem tudtok mást csinálni, csak pálcát törtni mások felett."
es te mit csinalsz eppen? nem palcat torsz felettunk? Igen, legality a windowsom, igen freeware a medialejatszom. Mert erre futja. Gyakorlatilag nem volt jatek a gepemen miota megvettem. Mert nem volt ra penzem. Most van, igy vettem egy PSP-t. Eszembe sem jutott megokositani. Van hozza 4 jatekom, egyik sem viragbolti. Mondhatnad, hogy ez nem nagy tetel, de ezen a tendencian nem is tervezek valtoztatni.
"nem tudod fent tudod-e tartani szabadúszó tevékenységedet, vagy visszamész robotolni alkalmazottként, és akkor lőttek annak, hogy a 10.000-ből az lehess, aki szereti csinálni a munkáját, kivételes tehetség, elismert, rengeteg kiállításra hívják a különböző munkái miatt ..."
az elet mar csak ilyen kegyetlen. Meg kell dolgozni azert, hogy elerhesd amit szeretnel. Semmi sem jar ingyen.
-
Morden24
nagyúr
de ha lenne 800.000-e, akkor te mindezen körülmények ellenére megvetetnéd vele a kérdéses softwareket? csakazértis.
Az biztos, hogy ha az általad felvázolt szituációban vagyok, akkor az egyetlen, amit tutira nem tettem volna, az a kocsi lecserélése.
ott ültök a legality windows meg a freeware medialejtászük mellett, és nem tudtok mást csinálni, csak pálcát törtni mások felett.
Tisztázzuk: ez a topik nem a fotóbolt árazásából vagy a csóró grafikusokból indult ki. Még csak nem is abból, hogy a Windows ára mennyi, és mennyire fizethető meg.
Abból indult ki, hogy egyesek úgy gondolják, hogy ha a tulaj zárat cserél a lakáson, akkor a betörő teljes joggal van felháborodva.Nem mellesleg jön itt egy kis probléma a freeware médialejátszókkal: az még nem fordult meg a fejedben, hogy azért a free médialejátszó előtt ülünk, mert így tudunk a saját anyagi helyzetünknek megfelelni?
A különbség köztünk az, hogy mi a szoftvert egy valós kiadásnak tekintjük az életünkben, ugyanúgy mint a sajtot, a villanyszámlát vagy a benzint a verdába, ha egyáltalán van. Mi a szoftverre fordítandó összeggel kalkulálunk. -
shev7
veterán
ha smswebrol toltod le a szoftvert, akkor az ftpszerver uzemeltetoje kap penzt a gyarto helyett. Ha torrentrol akkor a tracker uzemeltetojenek lesz magasabb reklambevetele a latogatasod miatt, ha a szomszed pistikenek adsz egy ezrest, hogy szerezze meg, akkor neki.
Nem ertem mi a kulonbseg, itt is mas kap penzt, nem az, aki eloallitotta. Ha ezzel nincs problema, akkor azzal sincs, hogy Zsuzsika otletet elloptak. Hiszen okos lany ez a Zsuzsika, majd kitalal masikat. Aztan ha majd a sokadik otletet lopjak el, akkor elgondolkodik, hogy biztos jo-e az, ha ingyen van az informacio...
-
Morden24
nagyúr
két különböző erkölcsi megítélés alá esik, hogy egy távoli, multinacionális cég programját nem veszed meg, vagy a szomszéd Zsuzsi ötletét lopod el, és adod el.
Tehát azt mondod, hogy a puzzle csak akkor sérül, ha az egészet lopom el, a részletei önmagában nem számítanak?
Közben szerkesztettem a hsz-t, amire válaszoltál, szóval olvasd el, kérlek.
-
shev7
veterán
dehogynem, tobbszor tobben is. Mindneki olyan vallalkozasba kezdjen amihez van penze. Ha nincs penze photoshopra, ne menjen el photoshoppernek. Lehet, hogy az az alma, hogy photoshopper legyen, nekem is van egy csomo almom, es en is megvadolgozom azert hogy megvalosuljon, nem "csak elveszem", mert eppen nincs ra penzem.
-
Morden24
nagyúr
Az ügyflelek előtt tartott trendereken, éspedig az ügyfél végzi ezt el.. Ezt le kell nyelni.
És ha van lehetőséged a plagizálásra jogorvoslatot kérni, akkor nem teszed meg? Mert erre is rendszeresen van példa.
De a kérdés nem ez volt: a példa bizonyító erejő, és azt bizonyítja, hogy a másolás igenis kárt okoz. Nem a morális megítélésről van szó, hanem a tényről, miszerint kárt okoz.
nem az 1980-as Fiat Pandáját cseréli le.
Ezt a múltkor is belekeverted, és akkor sem értettem, hogy ezzel mit akarsz elérni. Az, hogy a kocsiját cseréli le valaki az illegális szoftver helyett, egyáltalán nem bizonyítja azt, hogy a warez erkölcsileg védhető.
-
Morden24
nagyúr
Előbb már lebeszéltük amúgy, hogy van megélhetési warez, és üsse kavics, ameddig nem kell túl mélyen belemenni, addig tekintsünk el az elemzésétől.
De azt azért tisztázzunk, hogy egy vállalkozás elkezdéséhez kell tőke. Minden rohadt vállalkozáshoz kell tőke.
És könyörgöm, ahogy a büfésnek meg kell vennie a kezdő árukészletet, vagy ki kell fizetnie a bérleményre a kauciót, esetleg a szerelőnek eszközöket kell vennie stb. stb., úgy a grafikusnak meg kell vennie a munkaeszközét.Az a tény, hogy ezt a szakmát (illetve a szoftverekre épülő szakmák jó nagy hányadát) el lehet kezdeni úgy is, hogy ettől a kezdőtőkétől eltekintek (mert lássuk be, itt ez történik), attól még nem lesz elfogadható, követendő, vagy a konkrét delikvens sajnálandó.
Ezt meg kéne érteni.
-
floatr
veterán
Egyrészt van egy álmod, amit vagy elérsz vagy nem. Induláshoz kell ugye a warez, mert anélkül nem lehet álmot beteljesíteni. Kitudja h ki lehet-e hozni ebből az álomból azt az annyira megvetendő anyagi feltételt, hogy netán legalizáld a dolgaidat. Ha ezt nem teszed egyre nöő az esélyed arra, hogy megtalálnak -- maguktól, vagy segítenek nekik.
Namost az az én teljesen egyéni véleményem, hogy jó nagy marhának kell lennie az embernek, hogy ne lássa be, hogy itt vagy az álommal, vagy az eszközzel, vagy a megvalósítási lehetőségekkel rohadt nagy bajok vannak. Eleve azzal kezdeni, hogy az egyébként eléggé labilis warez-alapokra építeni...
Amúgy kóstolgass csak nyugodtan. Egyéni gondolatmenetem szerint rühellem azokat, akik többek közt így higítják a piacot, akár grafikusi, akár egyéb tárgykörről van szó
-
shev7
veterán
"kárt okoz az országnak ez a mutyizás" != "kart okoz az allamnak / kormanynak a mutyizas"
nagyon nagyon leegyszerusitve. Mutyizunk -> keves az adobevetel -> adoterhet emelunk -> megtobben mutyizunk -> meg megemeljuk az adoterheket -> nem jonnek a multik, mert nagyok az adoterhek -> adjunk adokedvezmenyt a multiknak -> nem jonnek az adobevetelek -> emeljuk tovabb a nem multik adoterheit.
Persze szar ez igy, nem azt mondom, hogy igy kene lennie. DE! Nem te dontod el milyen torveny vonatkozik rad. Ha nem fizetsz adot nem az allammal baszol ki. Azokkal baszol ki, akiknek rendesen fizetniuk kell az adot, nincs lehetoseguk vagy nem fer bele az ertekrendjukbe a mutyi, csalas. Csak azert mert nem ertesz valamivel egyet, nem vonhatod ki magad a torvenyek alol.
A Kresz-es peldaddal elve, ha 80-nal megyek a belvarosba, nem dongetem a mellem, hogy milyen fasza vagyok, hogy 80-nal zuztam. Es fokent nem mondom azt, hogy mar pedig nekem jar, hogy 80-nal menjek.
-
Ja értem. Ha valamit legálisan nem tudok elérni, akkor tegyem illegálisan? Te szó szerint ezt állítod.
Még néhány ilyen megjegyzés tőled, és hosszabb időre küldelek pihenni.
(#540) rii: egyáltalán nem az, egyszerűen a szűklátókörűséged miatt nem látod mekkora kárt okoz az országnak ez a mutyizás.
-
shev7
veterán
"az egyetlen dolgot amit szeretsz, tudsz csinálni, otthagynád, csak mert nem tudod megvenni a software-ket?"
Mar feltettem a kerdest, de akkor ujra. Autoszerelo muhelyt akarok. Ezt szeretem csinalni, ehhez ertek. De ez egy ilyen kegyetlen vilag. Ha nincs ra penzem, akkor nem lehet autoszerelo muhelyem. Hat elmegyek valakihez dolgozni autoszerelonek. Ha nincs penzem photoshopra, de muveszkedni akarok, akkor elmegyek egy ceghez, ahol munkaeszkozkent kapom a szoftvert. Ennyi.
-
shev7
veterán
"aki egyszer már dolgozott ilyen helyen, vagy látta mennyit kérnek el egy munkahelyen egy adott munkáért, hidd el, ugyanannyit akar majd ő is kapni a warez cuccaival."
Ne ertetlenkedjel mar... a warezhuszarnak nincs kiadasa, a legalisan dolgozo embernek van. Allitasod szerint 2 milla a szoftver amivel el lehet kezdeni dolgozni, ergo a warezhuszar bevetele 2 millaval tobb. Gondolom ezzel minden rendben van. Nincs ezzel semmi problema, hiszen nem tartjuk be a sebessegkorlatozasokat sem....
-
Nézd, tök mindegy. Ha a photoshopért sem képes fizetni, ami olcsóbb mint egy olyan számítógép amin használja, akkor keressen magának valami más munkát. Az meg már egyenesen megvetendő, hogy ezzel tisztességtelen előnyhöz jut azokkal szemben, akik fizetnek a szoftverekért.
aki egyszer már dolgozott ilyen helyen, vagy látta mennyit kérnek el egy munkahelyen egy adott munkáért, hidd el, ugyanannyit akar majd ő is kapni a warez cuccaival. Ha lentebb is megy az áraival _ideiglenesen_, csak azért teszi, hogy jobban eladhassa magát, felfuthasson, hogy majd ő is rendes áron dolgozhasson.
Pff, és mi van, ha miatta megy tönkre valaki, mert elveszi előle a munkát? Azért már gondolom sem ő, sem te nem vállalsz felelősséget. Szánalom.
-
shev7
veterán
"Nem a warez a nagy ellensége ennek a szakmának, hanem hogy aki leül egyszer egy quark elé, vagy egy dreamwaever elé, már azt hiszi, hogy szakember, és ők vitték le a béka segge alá az egészet, a tudás nélküli hozzáállásból fakadó alacsony ár, nem a warez"
Es szerinted aki egyszer leult a quark vagy dreamweaver ele es levitte az arakat, az nem warez szoftvert hasznalt? Ha neki is bele kellett volna tolnia par gurigat a buliba, akkor biztos nem annyiert dolgozott volna...
-
shev7
veterán
es az kicsit sem gaz, hogy valaki megveszi ezeket a szoftvereket, dolgozik veluk, ajanlatot tesz egy projectre, ugy hogy a koltsegeibe beleszamitja a szoftverlicenceket, majd jon egy ember, aki meg van rola gyozodve, hogy mivel neki nincs eleg penze, nekik ingyen JAR az a program, hiszen o a vallalkozasat akarja beinditani, majd mivel neki nincsenek szoftver koltsegei arban alamegy a legalisan dolgozo emberke ajanlatanak. TE mit tanacsolnal annak aki ilyenek miatt nem kap munkat? Azt, hogy hulye vagy apukam, hogy megveszed a szoftvereket es legalisan akarod csinalni a businesst, warezoltal volna te is es akkor nem lenne gondod.
Vagy tudod mit, autoszerelo akarok lenni, de nem tudom hogy ertek-e hozza, penzem sincs se muhelyre, se gepekre. Mit tanacsolsz nekem hogyan vagjak bele a sajat autoszerelo buliba ugy hogy egy fillert sem akarok belefektetni, mert ha bukik, akkor nem akarok penzt is bukni, de nem is akarok dolgozni valakinek, mert annal szerintem sokkal jobban ertek a dolgokhoz hogy csavarokat huzogassak...
-
floatr
veterán
Örülök h megtaláltad azt a pontot a mondandómban, amibe -- kicsit izzadságszagúan -- bele tudsz kötni. Nem ezen volt a hangsúly. Azon én azért mindenképpen elgondolkodnék, hogy hamár ennyire szar grafikusnak lenni, stresszes, kihasználtság, elgyötörtség, túlmunkák ezrei, szoftveres problémák, akkor inkább más munka után nézek.
-
floatr
veterán
Akkor is elmondtam, hogy mi alapján döntök hasonló szituációban. Elmondhatom most is. Havi 120-160-ból nem hogy vállalkozást nem indítok, de erősen elkezdem gyűjteni az ismerősöket, akiken keresztül jobb/jövedelmezőbb állást találnék, ahol szintén a fostaligát tolom másoknak. Ennyi. Sőt, ha az adott szakma a kényszervállalkozásról szól, és ebbe belekényszerítenek ennyi pénzért, akkor azt a szakmát sürgősen ott kel hagyni.
Régebben ennél is kevesebbet hoztam haza (gyerek/albérlet stb.), aztán tettem róla, hogy több legyen, de még most sem indítok vállalkozást, mert ahhoz sokkal több kell. Anyagi ráfordítás tekintetében nekem egyszerűbb lenne, de más szempontból meg nehezebb. Nem látom biztosítottnak azt, hogy családostul megélhetnénk belőle, ezért nem teszem kockára az életünket, és maradok munkavállaló. Ha ez a lehetőségem megszűnne, akkor keresnék más melót, vagy részben más szakmát első körben informatikával kapcsolatosat.
Akkor leírtam neked egy pályaívet más(ok)ról, amit tündérmesének tituláltál. Hát durvára nem tündérmese volt, hanem a kőkemény valóság, amiből én is kivettem a részemet. Sok jót a reakcióddal kapcsolatban nem tudnék mondani, úgyhogy ezzel én le is zárom a magam részéről a vitát
"nem cska azzal lehet elkezdeni, de a gépéből a 12.000 Ft-os vid.car helyett 10.000-est kellett venni, annyira nincs lé"
vs.
"ADOBE CS3 (PS, ID, Illu, Acrobat), starta, poser, fontmanager"Akkor ez úgy látszik csak nekem böki erősen a szememet, hogy eleve gáz.
(#515) twine: irónia rulez. El lehet menni asszisztensnek, könyvelőnek is stb. vagy ha annyira nem megy a dolog, akkor gyárba 3 műszakba is. De nem kicsit nevetséges az, ha valaki abban átja a megélhetésének a kulcsát, hogy minden a munkájához szükséges szoftvert lewarezol
-
shev7
veterán
nem, latod rossz a hozzaallasod. Te vagy az informatikus ismeros, aki segiteni tudnal neki ilyenekben, neked kellene megmutatnod neki, hogy milyen legalis alternativak vannak (freeware szoftver, demo valtozat stb...). De amig az informatikus ismeros csak feldob a gepere egy warezolt szoftvert, amirol adott esetben a kedves user azt sem tudja, hogy amit csinal az jogszerutlen hasznalat addig nem fog valtozni semmi... es ennek semmi koze a kreszhez.
Pont az ilyenek miatt kell az eredetiseg ellenorzes. Hogy a user esetleg nem volt tisztaba azzal, hogy a kapott szoftver az nem eredeti, akkor most tudatosuljon benne.
-
törölt tag
A tanulásra szánt verziót tanuásra használhatja, pénzkeresésre nem. Néhány szoftver jelzi is, hogy ő egy tanuló verzió, a 3ds max pl. emlékszem, hogy egy vízjelet illesztett a renderbe. Nomeg elég sok funkciót tiltottak is ezekben, tehát amellett, hogy tanulóprogram, korántsem enged mindent ingyen megtanulni.
-
törölt tag
"most próbál megélni valahogy nem-alkalmazottként ... így 2 év után még mindig kérdéses, hogy sikerül-e, ... 2 milla forint értékben van a gépén warez ..."
Minden jóindulat mellett is azt kell írnom, hogy itt bizony semmi kérdés nincs. A leírtak alapján ez neki nem sikerült.
-
-
Morden24
nagyúr
amúgy a legality-huszárok azt sem nézik el, ha valakinek azért van fent warez mert meg szeretné tanulni az adott soft-ot urambocsá'.
Szerintem mindenki magas ívben lepotty-potty-potty, ha nem dörgöli mások orra alá nyilvánosan.
amúgy meggyőződésem, hogy az otthoni warez vitte sikerre, és tartja életben mind a windows-t, mind az összes nagyobb programgyártó óriást
Ez teljesen jogos is lehet akár, csak éppen egy teljesen külön téma, mint alkalmazható marketingmódszer.
A beszélgetés (elnézést: szardobáló flémdömping) arról szokott szólni, hogy a warez nem legális. A cégek mutatió senkit nem érdekelnek, főleg nem a warezosokat, akik alapban nem is fizetnek.nem osztja ... ő lyegy lyány, lyányos látásmóddal a számtech-re, szóval nem fórumlakó.
Nem hiszem, hogy nemtől függene az ilyen jellegű általános intelligencia.
-
Morden24
nagyúr
De gondolom nem osztja az észt ott, 1 km-re tőled a Bécsi utcában egy netes fórumon, hogy mekkora király arc, ő megteheti, hogy warezol, és egyébként is balfék, aki vásárol.
Azt is észre kéne venni, hogy a te e-penist növelő "nem warezolok" emberkéid azért jelentek meg/adtak hangot a véleményüknek, mert ellenreakció kellett a sok (elnézést a szóhasználatért) ízléstelen suttyó miatt, akiknek nem volt jobb dolguk, mint megaszondani mindenkinek, hogy lúzer vagy, ha fizetsz azért, amit ingyen is megkaparinthatsz.
És most nem a fotosopról volt szó, mivel 1. home felhasználás, nem professzionális 2. nem ugyanaz az árkategória.
-
kelzsoca
félisten
Egyébként leírtuk már többször semmi bajunk azzal aki warezol, csak tegye azt szépen csendben, és ne támadja be a másikat a hülye szövegével, és ne nézze az embert totál luzernek/idiótának, mert én/mi megvettünk egy olyan terméket, ami egyébként a netről felelősségre vonás nélkül, ellenszolgáltatás nélkül letölthető.
-
Van sok FW program amúgy, amiket munkára használnak az emberek, csak a legtöbbek nem elégednek meg velük.
De amúgy az oprendszer kérdése kicsit rugalmasabb, mert sok fizetős progi létezik Linuxra is.
Bár akkor már ott van, hogy ha már úgyis több millányi warez van a gépen, akkor nem sokat számít mellé semmilyen szempontból az a winnyóz...Mondjuk amúgy én elvagyok itt a Linuxon, amire én használom, tényleg majdnem mindenre van FW progi, és ez az átlagos otthoni felhasználás 99%-át lefedi. Azon kívül, hogy nem játszok.
-
kelzsoca
félisten
Na legalább ez a kresz-warez párosítás még nem szerepelt
mindig az a vége, hogy akik verik a nyálukat, hogy nekik full legality a gép, kiderül, hogy az OS-en, meg némely freeware programon kívül semmi mást nem használnak ... vagy ha más programot is megvett, akkor csak azért, mert dolgozik, pénzt is keres vele.
De legalább a fő szoftvert megvásárolta
-
shev7
veterán
aham, mert 80nal zuznak az emberek bp-en akkor mar lehet warezolni?
"hogy akik verik a nyálukat, hogy nekik full legality a gép, kiderül, hogy az OS-en, meg némely freeware programon kívül semmi mást nem használnak"
es azzal mi a baj? Miert baj az, hogy a legtobb dologra van freeware megoldas?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2227
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest