Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• shev7

veterán

válasz rii #605 üzenetére

igen, ugyan az. En mindkettot ugyan ugy elitelem. Nem probalok teoriakat gyartani arra, hogy az egyik mitol lesz elfogadhatobb.

"erre mondtam a legelején, hogy ott ültök a legality windows meg a freeware medialejtászük mellett, és nem tudtok mást csinálni, csak pálcát törtni mások felett."

es te mit csinalsz eppen? nem palcat torsz felettunk? Igen, legality a windowsom, igen freeware a medialejatszom. Mert erre futja. Gyakorlatilag nem volt jatek a gepemen miota megvettem. Mert nem volt ra penzem. Most van, igy vettem egy PSP-t. Eszembe sem jutott megokositani. Van hozza 4 jatekom, egyik sem viragbolti. Mondhatnad, hogy ez nem nagy tetel, de ezen a tendencian nem is tervezek valtoztatni.

"nem tudod fent tudod-e tartani szabadúszó tevékenységedet, vagy visszamész robotolni alkalmazottként, és akkor lőttek annak, hogy a 10.000-ből az lehess, aki szereti csinálni a munkáját, kivételes tehetség, elismert, rengeteg kiállításra hívják a különböző munkái miatt ..."

az elet mar csak ilyen kegyetlen. Meg kell dolgozni azert, hogy elerhesd amit szeretnel. Semmi sem jar ingyen.

Új hozzászólás Aktív témák