Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rii

nagyúr

válasz Morden24 #600 üzenetére

a módosíásra ... a fiat pandára.
    nem tudom, szembe kellett-e már nézned azzal, hogy a legalizáláls többszázezer Ft....

.... és szétnézel a közvetlen környezetedben, azt látod, hogy a monitorod egy használt 10-15 éves 21"-os CRT, a kocsid egy 1980-as Panda, kerékpárral jársz ahova csak lehet, nem tudod fent tudod-e tartani szabadúszó tevékenységedet, vagy visszamész robotolni alkalmazottként, és akkor lőttek annak, hogy a 10.000-ből az lehess, aki szereti csinálni a munkáját, kivételes tehetség, elismert, rengeteg kiállításra hívják a különböző munkái miatt ...

de ha lenne 800.000-e, akkor te mindezen körülmények ellenére megvetetnéd vele a kérdéses softwareket? csakazértis.

- pedig lehet hogy le kell húznia a rolót, és a nyakán marad egy halom méregdrága software
    - a kocsija egy 50.000 Ft-ot sem érő hulladék
    - monitorja egy őkövület.

szerintem ti egy olyan dolgoról beszéltek ami olyan messze áll tőletek mint makó jeruzsálemtől ... erre mondtam a legelején, hogy ott ültök a legality windows meg a freeware medialejtászük mellett, és nem tudtok mást csinálni, csak pálcát törtni mások felett.

Új hozzászólás Aktív témák