Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• floatr

veterán

válasz rii #513 üzenetére

Akkor is elmondtam, hogy mi alapján döntök hasonló szituációban. Elmondhatom most is. Havi 120-160-ból nem hogy vállalkozást nem indítok, de erősen elkezdem gyűjteni az ismerősöket, akiken keresztül jobb/jövedelmezőbb állást találnék, ahol szintén a fostaligát tolom másoknak. Ennyi. Sőt, ha az adott szakma a kényszervállalkozásról szól, és ebbe belekényszerítenek ennyi pénzért, akkor azt a szakmát sürgősen ott kel hagyni.

Régebben ennél is kevesebbet hoztam haza (gyerek/albérlet stb.), aztán tettem róla, hogy több legyen, de még most sem indítok vállalkozást, mert ahhoz sokkal több kell. Anyagi ráfordítás tekintetében nekem egyszerűbb lenne, de más szempontból meg nehezebb. Nem látom biztosítottnak azt, hogy családostul megélhetnénk belőle, ezért nem teszem kockára az életünket, és maradok munkavállaló. Ha ez a lehetőségem megszűnne, akkor keresnék más melót, vagy részben más szakmát első körben informatikával kapcsolatosat.

Akkor leírtam neked egy pályaívet más(ok)ról, amit tündérmesének tituláltál. Hát durvára nem tündérmese volt, hanem a kőkemény valóság, amiből én is kivettem a részemet. Sok jót a reakcióddal kapcsolatban nem tudnék mondani, úgyhogy ezzel én le is zárom a magam részéről a vitát

"nem cska azzal lehet elkezdeni, de a gépéből a 12.000 Ft-os vid.car helyett 10.000-est kellett venni, annyira nincs lé"
    vs.
    "ADOBE CS3 (PS, ID, Illu, Acrobat), starta, poser, fontmanager"

Akkor ez úgy látszik csak nekem böki erősen a szememet, hogy eleve gáz.

(#515) twine: irónia rulez. El lehet menni asszisztensnek, könyvelőnek is stb. vagy ha annyira nem megy a dolog, akkor gyárba 3 műszakba is. De nem kicsit nevetséges az, ha valaki abban átja a megélhetésének a kulcsát, hogy minden a munkájához szükséges szoftvert lewarezol

Új hozzászólás Aktív témák