- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Steam Deck
- Projektor topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Nyomtató topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
a stílusért elézést kérek, a tartalomért vállalom a felelőséget, ki is rakhatsz, ha gondolod
de úgy érzem, villámként cikáztak "rezgő" ujjaid, ugyanis én csak az elmúlt két, vagy több év tapasztalatát írtam le, és nem buzdítottam warez-re senkit, és nem is hencegtem a warez-zel.
(#504) Balika911:
a tanulásra szánt verziókkal magamra akartam utalni, abból én használok illegality-t, és nem keresek semmi pémzt vele ....(#503) Balika911:
igen ... sajnos a feje fölött lebeg, hogy kiállításokra festményeket készítő egyén létére vissza kell mennie valamilyen graf. stúdióba, vagy reklámügynökségre, ahol lehet megint gyártani a sok haszontalan reklámanyagot. Éppen ezért vagyok kiakadva a legality-huszárokon, akik ezt sem veszik figyelembe, és akkor is megvetetnék vele azt a 8-10 db software-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Egyelőre nem tartja beszámításra érdemesnek az első Vision Pro kiadást az Apple
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- TCL LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- Házimozi belépő szinten
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Diablo IV
- Óra topik
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB Kijelzőrepedt!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10600KF 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 700W
- Bomba ár! Dell Latitude 3310 2in1 i5-8G I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest