Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
a stílusért elézést kérek, a tartalomért vállalom a felelőséget, ki is rakhatsz, ha gondolod
de úgy érzem, villámként cikáztak "rezgő" ujjaid, ugyanis én csak az elmúlt két, vagy több év tapasztalatát írtam le, és nem buzdítottam warez-re senkit, és nem is hencegtem a warez-zel.
(#504) Balika911:
a tanulásra szánt verziókkal magamra akartam utalni, abból én használok illegality-t, és nem keresek semmi pémzt vele ....(#503) Balika911:
igen ... sajnos a feje fölött lebeg, hogy kiállításokra festményeket készítő egyén létére vissza kell mennie valamilyen graf. stúdióba, vagy reklámügynökségre, ahol lehet megint gyártani a sok haszontalan reklámanyagot. Éppen ezért vagyok kiakadva a legality-huszárokon, akik ezt sem veszik figyelembe, és akkor is megvetetnék vele azt a 8-10 db software-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- Canton Karat 40 hangfalpár
- AM5 Gamer PC - Ryzen 5 8400F / RX 9060 XT / A620M / 16GB vagy 32GB DDR5 RAM / 256GB M.2+1TB M.2 SSD
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- MINI PC HP PRODESK 600 G2 G3 G4 G5 i3 és i5 6-9. gen gar. Budapest MPL Foxpost
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest