- Megjött a Chieftec VEGA M szériás tápok legnagyobb teljesítményű kiadása
- 280 Hz-es, remekül felszerelt WOLED monitor jött a Gigabyte gondozásában
- Itt az AI videók TikTokja, az OpenAI új agymenése
- Rekordösszegért kerül szaúdi kézbe az Electronic Arts
- Nem saját tervezésű a Zhaoxin új szerverprocesszora
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- OLED monitor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Steampunk hangulatú, nem túl drága, de fémházas klaviatúrát mutatott be a Yunzii
Új hozzászólás Aktív témák
-
shev7
veterán
"kárt okoz az országnak ez a mutyizás" != "kart okoz az allamnak / kormanynak a mutyizas"
nagyon nagyon leegyszerusitve. Mutyizunk -> keves az adobevetel -> adoterhet emelunk -> megtobben mutyizunk -> meg megemeljuk az adoterheket -> nem jonnek a multik, mert nagyok az adoterhek -> adjunk adokedvezmenyt a multiknak -> nem jonnek az adobevetelek -> emeljuk tovabb a nem multik adoterheit.
Persze szar ez igy, nem azt mondom, hogy igy kene lennie. DE! Nem te dontod el milyen torveny vonatkozik rad. Ha nem fizetsz adot nem az allammal baszol ki. Azokkal baszol ki, akiknek rendesen fizetniuk kell az adot, nincs lehetoseguk vagy nem fer bele az ertekrendjukbe a mutyi, csalas. Csak azert mert nem ertesz valamivel egyet, nem vonhatod ki magad a torvenyek alol.
A Kresz-es peldaddal elve, ha 80-nal megyek a belvarosba, nem dongetem a mellem, hogy milyen fasza vagyok, hogy 80-nal zuztam. Es fokent nem mondom azt, hogy mar pedig nekem jar, hogy 80-nal menjek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- A Motorola is Air mobillal készül
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nagyrobogósok baráti topikja
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3494, 91% Akkumulátor
- Új Lenovo 14 Ideapad 5 FHD IPS i5-1235U 4.4Ghz 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest