Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Ja értem. Ha valamit legálisan nem tudok elérni, akkor tegyem illegálisan? Te szó szerint ezt állítod.
Még néhány ilyen megjegyzés tőled, és hosszabb időre küldelek pihenni.
(#540) rii: egyáltalán nem az, egyszerűen a szűklátókörűséged miatt nem látod mekkora kárt okoz az országnak ez a mutyizás.
-
Nézd, tök mindegy. Ha a photoshopért sem képes fizetni, ami olcsóbb mint egy olyan számítógép amin használja, akkor keressen magának valami más munkát. Az meg már egyenesen megvetendő, hogy ezzel tisztességtelen előnyhöz jut azokkal szemben, akik fizetnek a szoftverekért.
aki egyszer már dolgozott ilyen helyen, vagy látta mennyit kérnek el egy munkahelyen egy adott munkáért, hidd el, ugyanannyit akar majd ő is kapni a warez cuccaival. Ha lentebb is megy az áraival _ideiglenesen_, csak azért teszi, hogy jobban eladhassa magát, felfuthasson, hogy majd ő is rendes áron dolgozhasson.
Pff, és mi van, ha miatta megy tönkre valaki, mert elveszi előle a munkát? Azért már gondolom sem ő, sem te nem vállalsz felelősséget. Szánalom.
-
Nem magánügy, mert a nem becsületes emberek miatt szívnak a becsületesek. Vajon miért lett bevezetve az aktíváció, a másolásvédelem és még rengeteg dolog rengeteg pénzért, melyet beépítettek a termékek árába? A magánügy duma jól hangzik, de csak saját magadnak hazudsz vele.
-
válasz
sniper elite #440 üzenetére
Nem tudom, hogy feltűnt-e, de az XP óta aktíválni kell a windowst.
-
-
Jaffafa és wwenigma, figyelmeztetlek titeket, hogy ne folytassátok a személyeskedést!
-
válasz
sz.zoli25 #155 üzenetére
Teljesen korrekt a windows ára. Én pl. már 7 éve használom a legális XP licence-emet, szerinted nem érte meg? A Vista-t kihagytam, de most már váltani fogok w7-re de arra is csak a DX11 miatt. És ez is meglesz vagy 5 évig. A 7 év alatt, amíg az XP-t használtam legalább 20x annyi pénzt költöttem hardverre, mint amennyibe az oprendszer került, és játékokra talán még többet. Ha valaki azt mondja, hogy túl drága az oprendszer, az csak a saját lelkiismeretét próbálja nyugtatgatni, és valószínűsítem, hogy a játékokat sem legális forrásból szerzi be.
-
válasz
RootRulez #24 üzenetére
Külön verzió van az otthoni felhasználóknak, és külön a professzionálisoknak (home és pro), tehát eleve különbözik az árazás.
Továbbá, az MS-nek van pénze megfizetni a legjobb piaci elemzőket, és ha ők azt mondják, hogy X pénzért árulva lehet elérni a legnagyobb profitot, akkor X pénzért fogják árulni, és nem X mínusz Y-ért.
(#110) P100: te már csak tudod. És legközelebb tartózkodj az ilyen éretlen, flémszagú hozzászólásoktól.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T14 Intel I7 10610U
- Asus TUF Gaming A15 ASUS FA507XU 15,6" FHD 144Hz, R9-7940HS, 32GB, 2x2TB SSD, GeForce RTX 4050
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), dobozában, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Komplett Pentium I-II
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest