Új hozzászólás Aktív témák

• Morden24

nagyúr

válasz rii #628 üzenetére

Azt valóban meg lehetne kérdezni (nem csak tőle), hogy miért nem melózott addig a munkahelyén (mert ugye volt neki), ameddig összejön a szükséges tőke (tehát hardver + szoftver).

A kérdés költői, a választ meg sejtem: szar munkahely, kevés fizetés, inkább a maga ura, blabla.

A következő kérdésem az lenne, hogy hogyan számolta a vállalkozásnál felmerülő költségeket, tehát valahogy így:

Hardver - kifizetve -> pipa
    Szoftver -> warez -> pipa,

azaz egyáltalán eszébe jutott, hogy ő most kigazdálkodja-e a kellő munkaeszközöket, vagy a szoftverár alapban el lett rekkentve egy későbbi időpontra, kocsi, monitor, függöny, szőnyeg vagy történetesen bármi után (egyébként mindig lesz olyan dolog, amire el lehet költeni annak a szoftvernek az árát).

A harmadik, és egyben legfontosabb, szerintem mindent eldöntő kérdés: elvárja-e a világtól, hogy sajnálják és képzeletben buksin simogassák azért, mert warezol az álmaiért? Úgy gondolja-e, hogy igen, ez egy olyan téma, amiről erkölcsi és filozófiai vitát kell folytatni, vagy esetleg el lehet intézni azzal is, hogy "bocs, így jártam".

Mert az én elképzelésem szerint kurvára nem.
    És bárki, aki warezol ÉS EMELLETT van némi ízlése, gerince és büszkesége, befogja a száját róla, nem próbálja magát felmentetni vagy még jobb: piedeszálra emeltetni, és amint tudja (nem, nem a kocsi után) megveszi a kenyérkereső eszközét.

Új hozzászólás Aktív témák