- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Azt valóban meg lehetne kérdezni (nem csak tőle), hogy miért nem melózott addig a munkahelyén (mert ugye volt neki), ameddig összejön a szükséges tőke (tehát hardver + szoftver).
A kérdés költői, a választ meg sejtem: szar munkahely, kevés fizetés, inkább a maga ura, blabla.
A következő kérdésem az lenne, hogy hogyan számolta a vállalkozásnál felmerülő költségeket, tehát valahogy így:
Hardver - kifizetve -> pipa
Szoftver -> warez -> pipa,azaz egyáltalán eszébe jutott, hogy ő most kigazdálkodja-e a kellő munkaeszközöket, vagy a szoftverár alapban el lett rekkentve egy későbbi időpontra, kocsi, monitor, függöny, szőnyeg vagy történetesen bármi után (egyébként mindig lesz olyan dolog, amire el lehet költeni annak a szoftvernek az árát).
A harmadik, és egyben legfontosabb, szerintem mindent eldöntő kérdés: elvárja-e a világtól, hogy sajnálják és képzeletben buksin simogassák azért, mert warezol az álmaiért? Úgy gondolja-e, hogy igen, ez egy olyan téma, amiről erkölcsi és filozófiai vitát kell folytatni, vagy esetleg el lehet intézni azzal is, hogy "bocs, így jártam".
Mert az én elképzelésem szerint kurvára nem.
És bárki, aki warezol ÉS EMELLETT van némi ízlése, gerince és büszkesége, befogja a száját róla, nem próbálja magát felmentetni vagy még jobb: piedeszálra emeltetni, és amint tudja (nem, nem a kocsi után) megveszi a kenyérkereső eszközét.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam topic
- Formula-1
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- OLED TV topic
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- HP EliteBook 450 Gen8 Intel Core i5-1135G7 (11.Generáció)
- HP ZBook Firefly 16 G19 Profi Tervező Vágó Laptop -50% i7-1255U 32/512 FHD+ Nvidia T550 4GB
- Nintendo Switch 2
- Native Instruments Kontrol S49 MK3
- ELADÓ i5 14600KF + RTX5070 + 32Gb DDR4 + 600W Platinum + Wifi + SOK GARI + AKÁR HÁZHOZSZÁLLÍTÁS IS!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B760M i7 13700K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Phanteks Eclipse P400 Glacier
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest