- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Márpedig, olyan embert az országban nem látni, akinek minden cucca eredeti.
Főleg pl. a filmjei nem.A filmletöltés speciel nem illegális Magyarországon, ahogyan a zene sem.
Viszont finoman hozzáteszem, nekem itthon csak eredeti filmem van. Ezen felül egyetlen dolog van, amit letöltök, az pedig a Top Gear sorozat.Amúgy programok terén nem nehéz. A Windows-om, az Office-om és a Corel WinDVD 9 Plus programom, ami fizetős, és természetesen eredeti is.
Ezen felül a játékaim (mind a PC-sek, mind az a néhány Xboxos) eredetiek.
Minden más program, beleértve a nyamvadt tömörítőt is, ingyenes.És ezt úgy mondom, hogy nekem több szoftver van a gépemen, mint egy átlag hómjúzernek, mert több mindent használok aktívan.
És ez véletlenül sem a saját istenítésem: én úgy gondolom, hogy nem kell hozzá sok ész, csak igény a legalitásra. Ezért én egy vacak WinRAR-t sem warezolok, hanem simán használok free alternatívát (Peazip jelenleg).
szerk.: Abban természetesen igazat adok, hogy a legtöbb ember valószínűleg szürke, azaz van legális meg illegális tartalom is a gépén. Nekem ezzel semmi gondom nincsen. Gondom azzal van, ha valaki meg akarja ezt magyarázni, és az egész topik arról szól, hogy egy warezolás elleni intézkedést hozott az MS. Szerintem ez gusztustalan, gyomorforgató hozzáállás.
Mellesleg tudok jó pár emberről itt a PH!-n is, aki kijelenti magáról, hogy teljesen legális az utolsó bitig. Én elhiszem nekik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad P1 G7
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest